Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Nesti Dante termékcsalád


 Nesti Dante Platinum natúrszappan - 250 gr

A valódi platinát tartalmazó luxusszappant a Nesti Dante szappanfőző műhely fennállásának 70-ik évfordulójára készítették. Az ayurvédikus orvoslásban a platinát régóta használják a test harmonizálására. Antioxidáns hatásának köszönhetően feszesíti és fiatalítja a bőrt. Különleges illatát a firenzei kamélia és a fehér toszkán jázmin adják.

 
1 600 Ft
  Nesti Dante - MARSIGLIA TOSCANO- Alga Marina - tengeri alga - 200 gr

Tengeri algát tartalmazó natúrszappan. Az tengeri alga bőrtápláló hatása régóta ismert. Friss, tengeri illata igazi wellness élményt visz a fürdőszobába. 

 
1 200 Ft
Nesti Dante Black soap - Luxus fekete szappan - 250 gr
A luxussorozathoz tartozó Nesti fekete szappan növényi eredetű aktív szenet tartalmaz, tisztító és fertőtlenítő hatása egyedülálló, melyet kiválóan egészít ki a tápláló karitévaj, a lágyító hatású zabkivonat és a gyulladásgátló útifű. A szappan szinte testápoló tulajdonságokkal bír: eltávolítja az elhalt hámsejteket, a bőrradírok durva dörzshatása nélkül, miközben hidratál és simává, feszessé teszi a bőrt.
 
1 600 Ft
Nesti Dante Luxury Black folyékony szappan- 500 ml

A luxussorozathoz tartozó Nesti fekete folyékony szappan növényi eredetű aktív szenet tartalmaz, tisztító és fertőtlenítő hatása egyedülálló, melyet kiválóan egészít ki a tápláló karitévaj, a lágyító hatású zabkivonat és a gyulladásgátló útifű. A szappan szinte testápoló tulajdonságokkal bír: eltávolítja az elhalt hámsejteket, a bőrradírok durva dörzshatása nélkül, miközben hidratál és simává, feszessé teszi a bőrt.

Uniszex illatban

 
2 990 Ft
Nesti Dante Luxury Black hab- és tusfürdő- 300 ml

A luxussorozathoz tartozó Nesti fekete szappan alapú hab- és tusfürdő növényi eredetű aktív szenet tartalmaz, tisztító és fertőtlenítő hatása egyedülálló, melyet kiválóan egészít ki a tápláló karitévaj, a lágyító hatású zabkivonat és a gyulladásgátló útifű. A szappan szinte testápoló tulajdonságokkal bír: eltávolítja az elhalt hámsejteket, a bőrradírok durva dörzshatása nélkül, miközben hidratál és simává, feszessé teszi a bőrt.

Uniszex illat

 
2 400 Ft
  Nesti Dante Marsiglia Toscano Pino Selvatico - olasz ciprus szappan - 200 gr

Nesti Dante olasz ciprus natúrszappan. Intenzív, balzsamos illatú szappan. Természetes hidratáló tulajdonságai révén puhítja és a mély rétegekig regenerálja a bőrt. 

 
1 200 Ft
Nesti Dante Platinum folyékony szappan - 500 ml

A valódi platinát tartalmazó folékoyn szappan a Nesti Dante szappanfőző műhely fennállásának 70-ik évfordulójára készítették. Az ayurvédikus orvoslásban a platinát régóta használják a test harmonizálására. Antioxidáns hatásának köszönhetően feszesíti és fiatalítja a bőrt. Különleges illatát a firenzei kamélia és a fehér toszkán jázmin adják.

 
2 990 Ft
Nesti Dante Platinum hab- és tusfürdő - 300 ml

A valódi platinát tartalmazó hab- és tusfürdő a Nesti Dante szappanfőző műhely fennállásának 70-ik évfordulójára készítették. Az ayurvédikus orvoslásban a platinát régóta használják a test harmonizálására. Antioxidáns hatásának köszönhetően feszesíti és fiatalítja a bőrt. Különleges illatát a firenzei kamélia és a fehér toszkán jázmin adják.

 
2 400 Ft
Nesti Marsiglia Tobacco Italiano - tabak - 200 gr

Férfias, fanyar illatú természetes szappan a Nesti Dantetól.

 
1 200 Ft
Nest Dante - Dolce Vivere CAPRI naturszappan 250 gr
Capri - narancsvirág, mandarin és bazsalikom - egy képzeletbeli utazás a Kék-barlang szigetén. 
1 300 Ft
Nest Dante - Dolce Vivere MILANO naturszappan 250 gr
Csábító illatú szappan az édes gyöngyvirág és a virágzó fűzfa illatával, melyet a tölgymoha tesz
teljessé. Friss, optimista és mozgalmas, ahogy a divat fővárosa, Milánó is. 
1 300 Ft
Nest Dante - Dolce Vivere SICILIA naturszappan 250 gr
Napfényben fürdő táj, fehér balkonok, melyeket teljesen ellepnek a virágzó bugenvileák, a háttérben
a kéklő tenger végtelen nyugalma. Ez az a kép, mely a Nesti Dante Szicília szappanját inspirálta.
Bugenvileák és a tengeri só illatát egy igazi különlegesség, a kizárólag Ortigia szigetén élő nemes
fa, a papírusz kivonata egészíti ki. 
1 300 Ft