Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Fahéj - Cinnamomum zeylanicum 5 ml

Fahéj - Cinnamomum zeylanicum 5 ml
14 700 Ft

A fahéj édes, fűszeres aromája a világon mindenütt nagy népszerűségnek örvend. Egy trópusi, örökzöld fából nyerik, amely akár 14 méter magasra is megnő, kérge, levelei és virágai pedig igen magas illatanyag-tartalommal rendelkeznek. Habár a fahéj elsődlegesen a kulináris használati módok terén rendelkezik nagy múlttal, a belőle nyert esszenciális olaj valójában meglepően sokoldalú felhasználással kecsegtet. A fahéjat gyakran használják szájvizek és rágógumik ízesítéséhez.

  • A fahéjolaj közkedvelt összetevőként szolgál előételek, kenyérfélék és desszertek készítéséhez.

Melengesse magát fahéjolajjal!

A fahéj számos előételhez, kenyérféléhez, forró italhoz és desszerthez szolgál közkedvelt összetevőként. Próbálja ki forró csokoládéhoz is, hogy felmelegítse magát, amikor odakinn hidegre fordul az idő! Ezt a meleg, fűszeres esszenciális olajat frakcionált kókuszolajjal is kombinálhatja egy melegítő masszázshoz, amely a hidegebb hónapok alatt kifejezetten jóleső élményt nyújt.

Használati módok

  • Adjon egy csepp fahéj esszenciális olajat egy csésze forró vízhez vagy teához, és fogyassza el szépen lassan.
  • A következő fahéjas étel elkészítésekor helyettesítse az őrölt fahéjat esszenciális olajjal a kellemesen fűszeres ízhatásért.
  • Adjon egy csepp olajat 100 ml vízhez, és öblögessen vele alaposan az üde leheletért.

Használati utasítás

Ételízesítéshez.

Figyelmeztetés

Csak hígítva alkalmazza.  Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával.  Kerülje a szemmel, belső füllel, arccal, érzékeny területekkel és nyálkahártyával való érintkezést.  Bőrön való alkalmazás esetén erősen hígítsa fel egy hordozó olajjal.