Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Madagaszkári vanília Esszenciálisolaj-keverék- 5 ml

Madagaszkári vanília Esszenciálisolaj-keverék- 5 ml
23 800 Ft

Ismerős és nosztalgikus. Emlékébresztő és romantikus. Az ősi aztékok kora óta becsben tartott, parfümökben is gyakori összetevőként alkalmazott vanília a világ egyik legnépszerűbb aromája, ugyanakkor az egyik legdrágább előállítású is. Az illatmentes tokterméseket vagy babokat termő, sárgásfehér virágú Vanilla planifolia az orchideafélék családjába tartozó növény. A munkaigényes betakarítási eljárást követően a babokat apróra őrölik, hogy megőrizzék a természetes vaníliaaromát, majd a babokban található összetevőket kétlépéses kivonási eljárással abszolútba zárják. Mi ezt az abszolútot frakcionált kókuszolajjal elegyítjük, és így jön létre a doTERRA madagaszkári vanília. Használja ellenállhatatlan, személyes illatszerként, vagy adjon néhány cseppet egy fürdőolajhoz, és élvezze a luxuskörülmények között eltöltött perceket, miközben a madagaszkári vanília pompás aromája lengi körbe.

  • A frakcionált kókuszolajnak köszönhetően hidratálhatja is a bőrt.
  • Gazdag, meleg, édesen hívogató aromát kínál.
  • A hozzáadott frakcionált kókuszolaj segíthet kondicionálni a bőrt.

Használati módok

  • Adjon belőle kedvenc hidratáló testápolójához.
  • Használja luxusszínvonalú, személyes illatszerként, amely egyaránt alkalmas különleges alkalmakhoz és parfümként a mindennapokra.
  • Adjon belőle néhány cseppet a meleg fürdőhöz az otthoni spaélményért.
  • Kombinálja személyes higiéniai termékekkel, például samponokkal, kondicionálókkal, testápolókkal vagy krémekkel.

Használati utasítás

Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.