Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Neroli Touch Citrus x aurantium- 10 ml

Neroli Touch Citrus x aurantium- 10 ml
32 400 Ft

A dōTERRA Neroli Touch keverék praktikus golyós kiszerelésben elegyíti a tiszta neroli esszenciális olajat és a frakcionált kókuszolajat. A keserűnarancsfa virágából nyert neroli esszenciális olaj édes, friss és virágos aromájú. Különlegességnek számít, hogy ugyanez a fafajta két másik citrusos olajat is ad – petitgrainolajat a levelekből és a fiatal ágakból, valamint a gyümölcse héjából sajtolt keserűnarancs esszenciális olajat. A tény, hogy ugyanabból a forrásból egyéb olajok is kinyerhetők, mit sem változtat azon, hogy a neroli igazi ritkaságnak számít a citrusos olajok családján belül. A Neroli Touch keveréket használhatja bőre megnyugtatására és a bőrhibák megjelenésének csökkentésére. A neroli esszenciális olaj közismert hatásai közé tartozik továbbá a relaxáció elősegítése és a hangulat javítása is.

  • Lehetőség szerint alkalmazza még a hidratálókrém felvitele előtt, hogy megnyugtassa bőrét, és ezáltal fiatalos arctónust biztosítson.
  • A citrusos esszenciális olajokra általában jellemző édes, virágos, citrusos és frissítő aromát kínál.
  • A neroli esszenciális olajat aromás előnyeinek köszönhetően a parfümipar is széles körben alkalmazza.
  • A Neroli Touch aromája pozitív hangulatot teremt, és segít az ellazulásban.
  • Testápolás
  • Pihenés

Sporttáskája elengedhetetlen kelléke

Edzeni készül? Akkor a Neroli Touch keveréknek ott a helye a táskájában! Edzés előtt kenjen a Neroli Touch keverékből a halántékára, hogy pozitív tudjon maradni, vagy legyen kéznél, amikor végez a testmozgással, hogy élvezhesse természetes hangulatemelő aromáját.

Használati módok

  • Még a hidratálókrém felvitele előtt alkalmazza a Neroli Touch keveréket közvetlenül a bőrén, hogy a bőrhibák megjelenésének csökkentésével mindig bőre legszebb formáját hozhassa.
  • Kombinálja a Neroli Touch keveréket levendula, ilang ilang és majoránna esszenciális olajokkal, ha egy pihentető és aromatikus masszázsélményre vágyik.
  • Használja többször is a nap folyamán, hogy javítsa vele a hangulatát, és hogy az édes, citrusos illata mindenhová elkísérje.
  • Használja mindennap saját, új „signature” illataként a Neroli Touch keveréket.

Használati utasítás

Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vigye fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység.  Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós, vagy orvosi kezelés alatt áll, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával.  Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.