Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pacsuli Pogostemon cablin- 15 ml

Pacsuli Pogostemon cablin- 15 ml
19 400 Ft

Könnyen felismerhető, jellegzetesen gazdag, pézsmás és édes illata miatt a pacsulit az illatszergyártásban, valamint a mosószerekhez és légfrissítőkhöz hasonló, illatosított termékek előállításához is széles körben alkalmazzák. A pacsuli esszenciális olaj számos módon képes kedvező hatást gyakorolni a bőrre. Segít megtisztítani és megnyugtatni a bőrt. A pacsuli aromája ezenkívül segít a kedélyeket is megnyugtatni.

  • Gyakori használatra is alkalmas a bőr megnyugtatására és tisztítására
  • A pacsuli esszenciális olaj fokozza a nyugalom érzését
  • Testápolás
  • Pihenés

Intenzívebb bőrápolás

A pacsuli esszenciális olaj kiváló bőrápolószer, és akár rendszeresen is használható a bőr általános küllemének javítására. Ha szeretné megtapasztalni a bőr számára tartogatott kedvező hatásait, adjon néhány csepp olajat nappali hidratálókréméhez, vagy vigyen fel közvetlenül egy-két csepp olajat a bőrére. A pacsuli esszenciális olaj használatával ragyogóvá teheti arcbőrét, és a problémás bőrterületeket is kezelheti.

Használati módok

  • Elegyítse más esszenciális olajokkal, ha egy édes, pézsmás parfümöt vagy kölnit szeretne kapni.
  • Keverje azonos arányban borsmentaolajjal, és alkalmazza a homlokán, a halántékán vagy a tarkóján egy hosszú munkanap végén.
  • Kombinálja vetiver esszenciális olajjal, és alkalmazza a talpán a nyugalom érzésének elősegítése érdekében

Használati utasítás

Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.