Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Tömjén Boswellia Carterii, frereana, sacra, and papyrifera- 15 ml

Tömjén Boswellia Carterii, frereana, sacra, and papyrifera- 15 ml
42 850 Ft

Gazdag aromájának köszönhetően a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.

  • Nyugtatja a bőrt, miközben csökkenti a bőrhibák megjelenését.
  • Nyugtat, ellazít és elégedettségérzetet vált ki.
  • Hozzájárulhat a hidratált és fiatalos bőrhöz.
  • A tömjénolaj nyugtató hatása és aromája segít kiegyensúlyozottá válni.
  • Testápolás
  • Pihenés

Induljon tömjénnel a nap!

Mi mással indulhatna nagyszerűbben a nap, mint a tömjén esszenciális olaj nyugtató aromájával? Akár jógarajongó, akár a reggeli meditáció híve, használjon tömjén esszenciális olajat a kora reggeli órákban, és sokkal könnyebben tud majd a napi teendőire összpontosítani. A tömjén esszenciális olaj aromája továbbá azt az elégedettségérzetet, nyugalmat, oldott hangulatot és kellemes általános közérzetet is megadja, amellyel garantáltan jól indul a reggel.

Használati módok

  • Masszírozza át tömjénolajjal a kezeit a kellemesen nyugtató hatásért egy hosszú, kertészkedéssel töltött nap végén.
  • Adjon belőle két cseppet a hidratálókréméhez, hogy segítsen a bőrhibák csökkentésében, és kifejthesse bőrfiatalító hatását.
  • Masszírozza a bőrbe, hogy segítsen ellazulni és kiegyensúlyozottá válni.

Használati utasítás

Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal.  Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal.  Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység.  Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával.  Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.