Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Tulsi (szent bazsalikom) Ocimum sanctum- 5 ml

Tulsi (szent bazsalikom) Ocimum sanctum- 5 ml
17 900 Ft

Ez az apró termetű, sűrű, zöld cserje levendulás árnyalatú virágokat hoz, és az árvacsalánfélék családjába tartozik. A Délkelet-Ázsiában honos és olykor szent bazsalikomként is emlegetett tulsi igen hosszú múltra tekint vissza az indiai gyógyászatban, természetes megoldásként számos betegségre. A tulsi azt jelenti, „páratlan”, és a „gyógynövények királynőjének” tartják. A tulsi illata a frissen vágott bazsalikom és egy leheletnyi szegfűszeg ötvözetét idézi, meleg és édes aromája magával ragadó légkört teremt. Világszerte számos kultúra hagyományainak megfelelően alkalmazzák rituálékhoz és védelem céljából. Alkalmazza külsőleg, hogy segítsen a bőr tiszta és egészséges megjelenésének megőrzésében.

  • Nyugtató, ellazító tulajdonságokat kínál.
  • Támogatja az egészséges megjelenésű bőrt.
  • Remek kombinációt alkot muskotályzsálya, muskátli és neroli esszenciális olajokkal.
  • Pihenés
  • Testápolás

Használati módok

  • Adjon egy cseppet arctisztítójához vagy testápolójához bőrápolási rutinja részeként.
  • Alkalmazza külsőleg, hogy segítsen a bőr tiszta és egészséges megjelenésének megőrzésében.

Használati utasítás

Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.