Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


ORGANITY Ősi magnézium koncentrátum 250 ml

ORGANITY Ősi magnézium koncentrátum 250 ml
3 560 Ft
Magnézium Gél
Az Ősi Magnézium Gél ultra tisztaságú magnézium-kloridot és 100 %-ban egyéb természetes összetevőket tartalmaz az ősidei 250 millió éves Zechstein-tengerből. Magnézium Gél egyedülálló készítmény, mely bőrön keresztül nagy mennyiségű magnéziumot juttat a szövetekbe.
Használata: Masszírozza be a gélt bőrébe, különösen a fájó ízületekbe, izmokba, hogy a magnézium szintje emelkedjen és a sejtjei megfiatalodjanak. Különösen ajánlott masszázs-kezeléshez. Kérjük vegye figyelembe, hogy gél szerű anyag maradhat a bőrön, melyet kezelés után mosson vagy töröljön le.
Magnézium adagolása: Általános szabály, hogy kb. 6-8 mg per testsúly kg ajánlott. Egy 90 kg-os férfinak kb. 600-800 mg a napi szükséglete (pl.: 6 x 90 = 540 mg). Krónikus egészségkárosító hatások esetén, mint emocionális és fizikai stressz, sérülés, megerőltetés vagy diéták, terhes és szoptató nők esetén emelkedik a napi szükséglet.
Felhasználás elővigyázatossági előírásai: A használat előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.
Az Ősi Magnézium Gél használata során az érzékenyebb bőrűek érezhetnek viszketést vagy/és gyenge irritációt a magas magnézium-klorid tartalom miatt. Ez teljesen ártalmatlan és sok tényezőtől függhet, többek között függ attól, hogy a test mely részén alkalmazták és mekkora mennyiségben. A magnézium olaj 1:1 arányú hígításával elkerülheti ezt a hatást, bár egyéntől függ. Továbbá, akik ezt tapasztalták, úgy nyilatkoztak, hogy minden egyes használat után csökkent a viszketés. Egy másik megoldás lehet az Ősi Magnézium Fürdősó használata, kisebb hatóanyag tartalmú, így az érzékenyebb bőrűeknek is ajánlott.
Tárolási körülmény: Magas hőtől védve, szobahőmérsékleten
A Magnézium hatásai:
- Helyre állítja a sejtes magnéziumszintet
- Természetes sejtvédő
Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
- Enyhíti az izomfájdalmat és a görcsöket, segíti a megfelelő izomműködést
- Hangulatjavító és nyugtat stressz esetén
- Egészséges bőrszövetet képződésben segít
- Fellendíti az energiaszintet
- Segíti az immunrendszert
- Szabályozza a hormonszintet
- Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket
- Javítja az alvás minőségét