Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zafír Arany-kolloid Csepp- 10 ml

Zafír Arany-kolloid Csepp- 10 ml

biokémiai kutatások területén nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az arany vegyületek felhasználásával új, életmentő gyógyszereket fejlesszenek ki. Az arany, megfelelő formában alapvető szerepet játszik a szervezet vitalitásának (életerő) megőrzésében ill. helyreállításában.

– aktivizálja és harmonizálja a mirigyek működését

– nyugtatja a központi idegrendszert

– aktivizálja a belső energiákat és javítja a belső összhangot

– Figyelem: Rendkívül fontos, az arany-kolloid elegy tisztasága – más fémek kolloidjai nem lehetnek benne !

A leghatékonyabban kolloid formában tudja a szervezetünk hasznosítani az arany kiváló egészségügyi hatásait. Az Arany-kolloid tulajdonképpen nem más, mint desztillált vízben lebegő nagyon finom szemcséjű arany, melyet aranycseppnek vagy aranyvíznek is neveznek.

Érdekesség:

A világhírű német tudós, Robert Koch orvosi Nobel-díjat kapott az arany-kolloid szervezetre gyakorolt élettani hatásainak kutatásaiért.

Általános információ:

Az aranynak már az ősidőkben nagy gyógyerőt tulajdonítottak és a belőle készített „elixirt” az életet meghosszabbító szernek tartották. A szakirodalom szerint sikeresen alkalmazható különböző idegrendszeri problémák kezelésére mint a depresszió, félelemérzet,, túlzott aggódás és fokozott stressz.. Alkalmazásával jelentősen oldódik a félelemérzet, a levertség, a szorongás és a depresszió. Az akut betegségek orvosi terápiájának kiegészítéseként azt tapasztalták, hogy megnöveli a beteg gyógyulásba vetett hitét, így az életkedvet is.

A kolloid oldatban jelen levő arany részecskék aktivizálják és harmonizálják a szervezet mirigy rendszerét, felerősíti a belső energia áramlását, megemeli a belső energia szintjét.

Ismert tudományos tény, hogy a szervezeten belüli információs kapcsolatok minősége az elektronok áramlásának a függvénye., amely számos életfontosságú működési funkcióval hozható összefüggésbe. A kolloid arany képes a sejt szintű elektromos folyamatokat és ennek következményeként kialakuló mágneses tulajdonságokat pozitívan befolyásolni.

Így a szervezet belső, megbomlott egyensúlyi viszonyaira kiegyenlítő hatással lehet.

Mit kell tudni róla:

A csepp alapanyaga az elektrogalvanikusan előállított kolloidális nagyságú (10-50 nm) arany, mely egy nagytisztaságú, kettős desztillációval előállított vízben van jelen Az oldat lényeges jellemzője az állandó részecske nagyság és konzintencia. A kolloid arany a rendelkezésre álló szakirodalom szerint nem toxikus, és az alkalmazásával összefüggő mellékhatást nem tártak fel.

Rendkívüli hidratáló tulajdonságát annak is köszönheti, hogy az arany saját tömegének kb. 300 (!)- szoros mennyiségű víz megkötésére képes  a bőrben.

Miben segít:

Kiválóan alkalmas az idő előtt leépülő kollagén regenerálására.

Segít a száraz, hámló, töredező, ill. zsíros bőr kezelésében.

Nyugtatja a bőrt és támogatja a bőrsejtek reprodukcióját.

Hatásos a fiatalkori, hormonális bőrproblémák kezelésénél, időskorban jelentkező ráncosodás csökkentésére,a kiszáradt bőrfelületek hydratálására.

Rendszeres használatával helyreáll a bőrsejtek vízháztartásának egyensúlya, a bőr sima és üde lesz. Mivel az arany  megtöri a fényt a bőr felületén, megváltozik a foltok és a Couprose jelenségek a fénytörés következtében eltüntethetők.

Hosszantartó hatás alakul ki.

A szervezetbe kerülve szekunder hatásként növeli az idegrendszer és a sejtek információ átviteli képességét, ezáltal a szervezet ellenálló és teljesítő képességét.

Kiválóan alkalmas az ízületi gyulladások, duzzanatok és reumás panaszok enyhítésére, a fájdalom küszöb mérséklésére.

Alkalmazás: szájon át; naponta 5-20 csepp, nyelv alá csepegtetve, legalább 1percig szájban tartva.

Külsőleg: arcápolásnál; az előzőleg megtisztított bőrfelületre 5-10 cseppet, kézzel,lassan, finoman bedörzsölünk, naponta egyszer (célszerűen este) Izületi problémák esetén; a sérült (fájdamas, gyulladt, rheumatikus,stb.) izületet,ill.

annak egy kicsivel nagyobb területét , hasonlóan az arcbőrhöz, naponta 1-3 szor, 5-10 csepp aranykolloiddal bedörzsölni alkalmanként, vagy kúra szerűen (10-12 nap, minden nap egyszeri alkalmazás, majd 2 hét szünet), életkortól független.

Alkalmazható az  ismert masszázs, ill. kozmetikai kezelési technikákkal.

Alkalmazása esetén lehetőleg más hidratáló készítmények együttes használatát a kezelés ideje alatt  kerüljük.

Kimondottan vitaminos, vagy egyéb bőrtáplálókkal együtt, de ne egy időben (pl. reggel-este külön)

alkalmazható.

A termék alkalmas öblögetés formájában a száj nyálkahártyájának (3ccl vízbe 5-6 csepp oldat) kezelésére, de felhasználható, rejtett testrészek (végbél, genitáliák, stb.) bőrfelületének ápolására is.

Tárolás:

A cseppet +10 – +25ºC-on kell tárolni kerüljük vagy védjük meg  az erős fénysugárzástól.

Kiszerelés:

Általában 10-20-30 ml-es üvegekben, igény szerint 50-100 ml-es kiszerelésben is.

          OÉTI: 3189/2006