Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zafír Kendermag olajkapszula- 60 db

Zafír Kendermag olajkapszula- 60 db

KENDER  Cannabis satíva

Az indiai és kínai füvészet több mint 1500 éve ismeri. Tiltott- bár enyhe narkotikumként vált ismertté, rostjából zsákot, zsineget, kötelet készítenek. Kínában, lndiában és Dél-Oroszországban is termesztik Európa és Észak-Amerika mérsékelt égövi területein itt-ott a vadkender is megterem. Egyéves kétlaki növény. Összetett leveleit hosszú, fűrészes szélű levélkék alkotják. Nyár végén hozza jelenléktelen virágait.

Felhasznált részei :  mag .

Hatóanyagai : gyanta , mely több mint 60 alkotórészt, kannabinoidokat tartalmaz; illóolaj; flavonoidok. Magolaja nagy mennyiségben tartalmaz F vitamint, linol és linolénsavat, 20 % olajsavat, 10 %  zsírsavat, fehérjét, leticint,.

Hatásai : a levéldrog mérsékli az izomtónust és a -görcsöt; fájdalomcsillapító; narkotikum; idegnyugtató. Hidegensajtolt olaja telítetlen olajsavakat tartalmaz, amely csökkenti a vér koleszterinszintjét, növeli az érfalak rugalmasságát. A magolaj narkotikumot nem tartalmaz..

Gyógyászati alkalmazásai : száraz növényi részeit idegfájdalom, görcsös köhögés, és migrén ellen, magolaját érelmeszesedéses megbetegedések kezelésében

Akészítmény : hidegensajtolt magolaj kapszulában és üveges kiszerelésben.

Javasolt fogyasztása :A készítmény folyamatosan szedhető, megelőző funkcióban napi 1 x 1-2 kapszula, súlyfelesleg esetén napi1-2 x 2-3 kapszula.

A készítmény élelmiszer minősítésű , tartósító és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz, mellékhatást semmilyen körülmények között sem okozhat, de javasoljuk, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét.

A flakon tartalma :

A flakon 60 db „1” méretű kapszulát tartalmaz, 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekektől elzárva tároljuk.