Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zafír Lucerna porkapszula- 60 db

Zafír Lucerna porkapszula- 60 db

LUCERNA

Medicago satíva

A hagyományok szerint az arabok termelték először a hüvelyesek közé tartozó 20 – 30 cm magasra növő magas tápértékű növényt. A Kárpát-medencében az emberi táplálkozásban nincsenek hagyományai. Az állattenyésztésben a legjobb zöldtakarmányként tartják számon.

Felhasznált részei :   herba

Hatóanyagai :  Enzimek, A, D, K, U, B6, E vitaminok, kalcium, foszfor

Hatásai : természetes vízhajtó (nem erőlteti a szívet),elősegíti a véralvadást, gátolja a belső vérzést, enyhíti a hasmenés tüneteit.

Gyógyászati alkalmazása : Komplex K vitamin tartalma révén az immunrendszer általános erősítése, természetgyógyászatban jelentős rákmegelőző hatást tulajdonítanak neki.

A kapszula javasolt fogyasztása : A közérzet javítására és a szervezet immunitásának fokozására napi 1 x 1- 2  kapszula fogyasztása előnyös. Erősebb hatás elérése érdekében a napi 2 x 3 kapszulát nem ajánlott túllépni

A készítmény élelmiszer minősítésű, tartósító és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz, mellékhatást semmilyen körülmények között sem okozhat, de javasoljuk, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét.

A flakon tartalma : A flakon 60 db „0” méretű kapszulát tartalmaz, 300 mg beltartalommal,. A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekektől elzárva tároljuk.