Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zafír Bodorrózsa levél tea:- 3X50 gr

Zafír Bodorrózsa levél tea:- 3X50 gr
3 450 Ft

Egy új, a CMC Déli Klinikán végzett magyar kutatás elsőként állapította meg, hogy a bodorrózsa igazoltan gátolja az új koronavírus szaporodását a szövettenyészeteken.
Ezen kívül pozitív hatással bír a vírusfertőzés által okozott kóros immunológiai reakciók ellen.
A Bodorrózsa (Cistus Incanus) egy már régóta nagyon jó eredményekkel használt gyógynövény. A szakirodalom alapján a magas antioxidánstartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentés céljából, immunerősítésre, valamint vírusok és baktériumok ellen használható. Az utóbbi felhasználást megerősíti egy új magyar kutatás, amely szerint a bodorrózsa a koronavírussal szembeni harcot is eredményesen felveheti.
Összetevők: Szárított, darált bodorrózsa levél (Cistus Incanus) 100%
“Csak öntse le forró vízzel! Ízlés szerint mézzel, steviával ízesítheti.”
Felhasználása: Gyulladáscsökkentésben, baktérium- és vírusölésben és a szervezet természetes ellenállóképességének javításában vállalhat szerepet.
Alkalmazása: Megfázások, vírusos megbetegedések és gyenge immunrendszer esetén.
A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.
Származási hely: Törökország
Szavatossági idő: 2 év
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.