Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Műszerek, Készülékek, Eszközök

Fő kategória >Műszerek, Készülékek, Eszközök

600 ml-es tartály NutriBlender Drink & Go

600 ml-es tartály + kiválóan záródó kupak

 
4 950 Ft
NutriBlender Drink & Go
A Blender nem számít újdonságnak, és a piacon is találni több fajtát, de a NutriBlender Drink & GO hűsítő funkciójával, valamint gyors és könnyű használatával mindenképp kitűnik. 
A NutriBlender Drink & GO praktikus és hasznos. A tartálya könnyen lecsatlakoztatható, és egy kiválóan záródó kupakot is adunk mellé, hogy bárhová magaddal vihesd, ahol szükséged van rá.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

Az innovatív NutriBlender of Drink & GO! egy különleges kialakítással, amely segít az összetevők széles választékának gyors összekeverésében, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül magával vigye magával a keverőedényt:   - nincs ideje lemosni a hajókat   - könnyen és biztonságosan hordozható   - esznek bárhol, ahol enni akarsz
 
13 500 Ft
NutriBlender Drink&Go Cooling Stick

Egyszerűen lefagyasztod előre, majd belehelyezed a helyére, hogy lehűtse az üvegben lévő egészséges és friss turmixot.

 
1 300 Ft
Altair III.  Vérnyomás szabályozó készülék

Az Altair III, a vérnyomás szabályozására kifejlesztett, külsőleg alkalmazható olyan készülék, amelynek alapja a kínai gyógyászatban elterjedt akupunktúrás meridiánok kezelése, és a bioenergia hullámok átvitelének fejlett technológiája. Az akupunktúrás pontokon keresztül olyan rezgési hullámokat gerjeszt, amely a szervezet saját bioenergiája révén kedvezően hat az erek állapotára.

 

 
92 700 Ft