Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Intim Higiéné


BIOGLIDE- bio síkosító, 40 ML

Tartósan síkosságérzetet ad, nem ragad, zsír-, olaj-, íz-, illatanyag mentes. Antiallergén összetevőkből készült, klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt.
Serkentő és izgató hatású ginseng adalékot tartalmaz. 100%-osan test és kondombarát (a latex anyagú óvszereket nem bontja le a Bio Glide Plus síkosító összetétele, PH-semleges), állandó mikrobiológiai ellenőrzés alatt gyártott Amerikai kíváló minőség. Orális szexhez is kiváló. Rendkívül hatékony és gazdaságos.
Hagyományos használatán kívül ideiglenes szárazság, vagy krónikusan vagy tartós fellépő hüvelyi nedvességhiány esetére is használható, a kívánt közösülés segítségére. Kenheti hüvely környékére vagy péniszre is közvetlenül. A gél könnyen eltávolítható langyos vízzel. A Bioglide Plus nincs hatással a hormon egyensúly fenntartására, nem tartalmaz semmilyen fogamzásgátló anyagot. 

 
1 990 Ft
DR.MÜLLER teafaolajos síkosító, 100 ML

Vérbőség fokozó hatású, vízbázisú, teafaolajat tartalmazó síkosító gél, amely segíthet zavartalanná tenni az intim kapcsolat élményét. A teafaolaj fertőtlenítő hatásának köszönhetően hozzájárulhat a fertőzések megelőzéséhez, baktériumok, gombák ellen is sikeresen alkalmazható.

 
2 420 Ft
MASCULAN síkosító gél, 50 ML

Síkosító az örömtelibb intim együttlétekért. 100% óvszerbarát, dermatológiailag és klinikailag tesztelt, vízben oldódó és zsírmentes.

 
1 365 Ft
TEA TREE OIL - Tafa óvszer 3 db/csg
A gombás, bakteriális és vírusos fertőzésekből sokszor nagyon nehéz kigyógyulni, hiszen fennáll a
visszafertőződés veszélye. A teafaolajos óvszer megoldást jelent a problémára, mivel a benne lévő
teafaolaj vírus és gombaölő hatásán túl nem ingerli a nyálkahártyát. Az óvszer mindenki számára
panaszmentessé teheti az intim együttlétet, gumiallergia esetén is használható.  
950 Ft