Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

HerbaPharm Növényi kivonatok, krémek, őrlemények

Fő kategória >HerbaPharm Növényi kivonatok, krémek, őrlemények

  HERBACLASS TERMÉSZETES NÖVÉNYI KIVONAT "60"- 300 ml

Kender-, máriatövis-, len-, és fűszerkömény magból készült alkoholos növényi komplex. A számozás az adott készítmény körülbelüli alkoholfokára utal. A 30, 40, és 60-as számú kivonatok ugyanazzal a növényi összetétellel rendelkeznek. A különbség a hatóanyag és alkohol koncentrációban rejlik. A „60”-as kivonat a legkoncentráltabb készítmény közülük.

Alkohol tartalom:60-62 tömeg%

Összetevők: Rostkender mag, máriatövis mag, lenmag, fűszerkömény és citrom alkoholos kivonata (kivonó anyag: 96%-os etanol), narancs kivonat

 

30ml kivonat összes zsírsav tartalma: 746 mg, ebből Omega-3: 20 mg, Omega-6: 162 mg, Omega-9: 170 mg, Palmitinsav: 83 mg

 

A kendermag alapvetően fontos aminosavak, és magas tápértékű fehérjék forrása. Optimális arányú zsírsav összetételének köszönhetően (Omega-3-6-9, palmitinsav) szervezetünk kiváló támogatója. Hatóanyagai javítják immunrendszerünk működését, vérkeringésünket, és az anyagcsere folyamatokat. Az olajában található  Omega-3 zsírsavak mérséklik a vérnyomást, a vér triglicerid, és koleszterin szintjét, a vér hígításával gátolják a vérrögök kialakulását.

A máriatövismag legismertebb májvédő és méregtelenítő tulajdonságáról, emellett vírusellenes, és gyulladásgátló. Antioxidáns vegyületei növelik az immunitást, semlegesítik a szabad gyököket, melyek felelősek többek közt a rák kialakulásáért is. Fő hatóanyaga a Sylimarin nevű flavonoid, mely segíti a károsodott májsejtek regenerációját, így hozzájárul a vírusos májgyulladás és a májzsugorodás esetén a gyógyuláshoz, rendszeres alkohol-, és gyógyszer fogyasztás esetén a májtisztításhoz.

A lenmag gazdag B vitaminban, fehérjékben, és ásványi anyagokban. Tartalmaz fitoösztrogéneket, melyek segítenek a hormonháztartásunk egyensúlyának fenntartásában.

A fűszerkömény magja nagyszerű gyulladáscsökkentő, emésztésjavító, görcsoldó, és szélhajtó. Rendszeres fogyasztása csökkenti a vér koleszterin- és triglicerid-szintjét és normalizálja a vércukorszintet.

A citrom rengeteg C-vitamint, flavonoidokat, és más antioxidáns vegyületeket tartalmaz, így a rákos betegségek megelőzésében is nagy szerepet játszik. Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatással is rendelkezik. Erősíti az érfalakat és vértisztító hatású. Hatékony baktériumölő, csökkenti a vérnyomást, méregtelenít és lúgosít.

Javasolt napi adag: 10-30 ml. Fogyasztás előtt jól felrázandó. Tárolás hűvös, fénytől védett helyen, felbontás után hűtőszekrényben. Fogyassza étkezés előtt, 1-2 dl hűvös folyadékban elkeverve. 20-30 ml napi adag esetén ajánljuk 2 részletben elfogyasztani a kivonatot. Javasolt kúraszerű alkalmazása 1-3 hónapig.

Először minden esetben a minimális napi adag fogyasztását javasoljuk, pár nap elteltével növelhető lépcsőzetesen a bevett mennyiség.

 
9 800 Ft
  HerbaPharm - Természetes Növényi kivonat-homoktövismag-300 ml

Homoktövismag magas hatóanyag-tartalmú alkoholos kivonata - Alkoholtartalom 40-45 tömeg% - étrend-kiegészítő készítmény

 

A növény szemet gyönyörködtető termése, és magja a biológiailag aktív összetevők tárházát nyújtja felénk. Tele van antioxidánsokkal, flavonoidokkal, és értékes zsírsavakkal. A növény magjából az eredeti, saját fejlesztésű, kíméletes hideg kivonási eljárással nyerjük ki az értékes összetevőket.

Összetevők: Homoktövismag, citrom alkoholos kivonata, tisztított víz, narancs kivonat

 

30ml kivonat össz zsírsav tartalma: 890 mg

Ebből Omega-3: 117 mg

           Omega-6: 176 mg

           Omega-9: 152 mg

A homoktövis különböző részeit bioaktív anyagok egyedülálló összetétele jellemzi. Magja magas százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, melyek egy része esszenciális. Megtalálható benne a palmitolajsav is (Omega-7), ami rendkívül ritka a növényvilágban. Gazdag ásványi anyagokban, antioxidáns hatású vegyületekben – emiatt megköti a káros szabadgyököket -, ellát bennünket E vitaminnal.

A homoktövismag hatóanyagai stimulálják immunrendszerünket, segítik az optimális koleszterinszint elérését, megtartását, és még érhálózatunk karbantartásában is szerepet játszanak. Fogyasztásával mérsékelhetjük a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát. Egyes hatóanyagai javíthatják a vese-, és májfunkciókat.

 

Hogyan használjam?

Javasolt napi adag: 10-30 ml. Fogyassza étkezés előtt 1-2 dl hűvös folyadékban elkeverve. 20-30 ml napi adag esetén ajánljuk a kivonat 2 részletben történő bevételét. Célszerű a termék kúraszerű alkalmazása (1-3 hó), ami éven belül még egyszer megismételhető.

Fogyasztás előtt jól felrázandó. A kivonat halvány barna színű folyadék, melynek állaga felrázva a rostos gyümölcslevekéhez hasonló.

Először minden esetben a minimális napi adag fogyasztását javasoljuk, pár nap elteltével növelhető lépcsőzetesen a bevett mennyiség.

 

 

Minőségét megőrzi gyártástól számított 12 hónapig.

Forrás:https://herbaclass.com/hu/products/2/19/herbaclass-termeszetes-novenyi-kivonat-homoktovismag

 

 
8 790 Ft
  HerbaPharm Természetes növényi kivonat- Rostkender+kendermagolaj -300 ml

Kendermag magas hatóanyag-tartalmú alkoholos kivonata kendermagolajjal - Alkoholtartalom 20-25 tömeg% - étrend-kiegészítő készítmény

 

Ennek az értékes növénynek minden része biológiailag aktív összetevők tömkelegét biztosítja számunkra. Magjának felhasználásával aminosavakhoz, antioxidánsokhoz, és értékes zsírsavakhoz juthatunk. A növény magjából az eredeti, saját fejlesztésű, hideg kivonási eljárással nyerjük ki az értékes hatóanyagokat.

Mik az összevetői?

Összetevők: Rostkendermag, citrom alkoholos kivonata, hidegen sajtolt kendermag olaj, növényi glicerin, tisztított víz, természetes narancs kivonat

30ml kivonat össz zsírsav tartalma: 6934mg

Ebből Omega-3 : 1082 mg

           Omega-6: 3941 mg

           Omega-9: 1137 mg

           Palmitinsav: 505 mg

A kendermag alapvetően fontos aminosavak, és magas tápértékű fehérjék forrása. Optimális arányú zsírsav összetételének köszönhetően (Omega-3-6-9, palmitinsav) szervezetünk kiváló támogatója. A kendermagban számos ásványi anyag is megtalálható, mint például kalcium, vas, foszfor, magnézium, kálium, cink, mangán és réz.

A kendermag hatóanyagai javítják immunrendszerünk működését, a vérkeringést, és az anyagcsere folyamatokat. Az omega 3 zsírsavak csökkentik  a vérsűrűséget, a szív-, és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. A kendermag olajában megtalálható polifenolok, és zsírsavak hozzájárulnak az agy egészséges működéséhez, védelméhez.

Hogyan használjam?

Javasolt napi adag: 10-30 ml. Fogyasztás előtt jól felrázandó. Fogyassza étkezés előtt, 1-2 dl hűvös folyadékban elkeverve. 20-30 ml napi adag esetén ajánljuk 2 részletben elfogyasztani a kivonatot. Javasolt kúraszerű alkalmazása 1-3 hónapig. Először minden esetben a minimális napi adag fogyasztását javasoljuk, pár nap elteltével növelhető lépcsőzetesen a bevett mennyiség.

Forrás: https://herbaclass.com/hu/products/2/22/herbaclass-termeszetes-novenyi-kivonat-rostkenderplus-kendermagolaj

 

 
7 150 Ft
  HerbaPharm Természetes Növényi kivonat- Rostkender- 300 ml

Kendermag magas hatóanyag-tartalmú alkoholos kivonata - Alkoholtartalom 40-45 tömeg% - étrend-kiegészítő készítmény

 

Ennek az értékes növénynek minden része biológiailag aktív összetevők tömkelegét biztosítja számunkra. Magjának felhasználásával aminosavakhoz, antioxidánsokhoz, és értékes zsírsavakhoz juthatunk. A növény magjából az eredeti, saját fejlesztésű, kíméletes hideg kivonási eljárással nyerjük ki az értékes hatóanyagokat.

Mik az összevetői?

Összetevők: Rostkendermag és citrom alkoholos kivonata, tisztított víz, narancs kivonat

30ml kivonat össz zsírsav tartalma: 622 mg

Ebből Omega-3: 82 mg

           Omega-6: 123 mg

           Omega-9: 106 mg

           Palmitinsav: 90 mg

A kendermag alapvetően fontos aminosavak, és magas tápértékű fehérjék forrása. Optimális arányú zsírsav összetételének köszönhetően (Omega-3-6-9, palmitinsav) szervezetünk kiváló támogatója. A kendermagban számos ásványi anyag is megtalálható, mint például kalcium, vas, foszfor, magnézium, kálium, cink, mangán és réz.

A kendermag hatóanyagai javítják immunrendszerünk működését, a vérkeringést, és az anyagcsere folyamatokat. Az omega 3 zsírsavak csökkentik  a vérsűrűséget, a szív-, és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. 

Hogyan használjam?

Javasolt napi adag: 10-30 ml. Fogyasztás előtt jól felrázandó. Fogyassza étkezés előtt, 1-2 dl hűvös folyadékban elkeverve. 20-30 ml napi adag esetén ajánljuk 2 részletben elfogyasztani a kivonatot. Javasolt kúraszerű alkalmazása 1-3 hónapig.

Először minden esetben a minimális napi adag fogyasztását javasoljuk, pár nap elteltével növelhető lépcsőzetesen a bevett mennyiség.

 

Forrás:https://herbaclass.com/hu/products/2/21/herbaclass-termeszetes-novenyi-kivonat-rostkender

 
6 590 Ft
  HerbaPharm Természetes Növényi Kivonat-"30"-500 ml

Kender-, máriatövis-, len-, és fűszerkömény magokból, citrom felhasználásával készült alkoholos növényi komplex. A 30-as és 40-es számú készítmény ugyanazzal a hatóanyag összetétellel rendelkezik. Különbség az, hogy a „40”-es kivonatnak hozzávetőlegesen 25%-al nagyobb az oldott hatóanyag koncentrációja a „30”-as társához képest, és alkohol tartalma is magasabb.

Alkoholos gyógynövény koncentrátum - étrend-kiegészítő

 

Kender-, máriatövis-, len-, és fűszerkömény magból citrom felhasználásával készült alkoholos növényi komplex. Alapanyagai kiváló esszenciális zsírsav, antioxidáns, és flavonoid források. A növények terméséből manufakturálisan, kíméletesen, gondosan odafigyelve nyerjük ki az értékes összetevőket.

 Felhasználási területe sokrétű:

KIKNEK AJÁNLOTT A HERBAPHARM TERMÉSZETES NÖVÉNYI KIVONAT FOGYASZTÁSA? 

Kivonatokat ajánlani tudjuk a méregteleníteni vágyóknak, májnagyobbodással küzdőknek, emésztőszervi megbetegedésekben szenvedőknek, valamint gyulladásos betegségek (pl ízületi) esetén gyógynövényes terápiaként.

 

Adagolás: javasolt napi mennyiség 10-30 ml kivonat 1-2 dl – 20 foknál nem melegebb – szénsavmentes italban elkeverve. Ha a vásárolt mennyiséget 4-6 hét alatt fogyasztja el, úgy az 500 ml- es kiszerelést érdemes 100 ml-es üvegekbe adagolni és lezárva tartani, mert így a keletkező alkohol párna további védelmet nyújt az oxidációval szemben.

Összetevők: kendermag, máriatövis mag, lenmag, fűszerkömény mag és citrom alkoholos kivonata, tisztított lúgos víz, természetes narancs aroma.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény fogyasztás előtt jól felrázandó! Az összetevők megóvása érdekében hűvös, száraz és fénytől védett helyen tartandó, gondosan lezárva. A termék fogyasztása nem javasolt kisgyermekeknek, várandósság és szoptatás idején, valamint az összetevők iránti túlérzékenység esetén. Termékünk alkoholt tartalmaz, így a tinktúrát mindennapos gépjármű használat esetén csak akkor fogyassza, ha már nem vezet!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Nettó mennyiség: 500 ml. Minőségét megőrzi: felbontás után hat hónapig.

Alkohol tartalom: 30-35% (V/V), illetve 40-45% (V/V).

 
7 300 Ft
  HerbaPharm Természetes Növényi Kivonat-"40"-500 ml

Kender-, máriatövis-, len-, és fűszerkömény magokból, citrom felhasználásával készült alkoholos növényi komplex. A 30-as és 40-es számú készítmény ugyanazzal a hatóanyag összetétellel rendelkezik. Különbség az, hogy a „40”-es kivonatnak hozzávetőlegesen 25%-al nagyobb az oldott hatóanyag koncentrációja a „30”-as társához képest, és alkohol tartalma is magasabb.

Alkoholos gyógynövény koncentrátum - étrend-kiegészítő

 

Kender-, máriatövis-, len-, és fűszerkömény magból citrom felhasználásával készült alkoholos növényi komplex. Alapanyagai kiváló esszenciális zsírsav, antioxidáns, és flavonoid források. A növények terméséből manufakturálisan, kíméletesen, gondosan odafigyelve nyerjük ki az értékes összetevőket.

 Felhasználási területe sokrétű:

KIKNEK AJÁNLOTT A HERBAPHARM TERMÉSZETES NÖVÉNYI KIVONAT FOGYASZTÁSA? 

Kivonatokat ajánlani tudjuk a méregteleníteni vágyóknak, májnagyobbodással küzdőknek, emésztőszervi megbetegedésekben szenvedőknek, valamint gyulladásos betegségek (pl ízületi) esetén gyógynövényes terápiaként.

 

Adagolás: javasolt napi mennyiség 10-30 ml kivonat 1-2 dl – 20 foknál nem melegebb – szénsavmentes italban elkeverve. Ha a vásárolt mennyiséget 4-6 hét alatt fogyasztja el, úgy az 500 ml- es kiszerelést érdemes 100 ml-es üvegekbe adagolni és lezárva tartani, mert így a keletkező alkohol párna további védelmet nyújt az oxidációval szemben.

Összetevők: kendermag, máriatövis mag, lenmag, fűszerkömény mag és citrom alkoholos kivonata, tisztított lúgos víz, természetes narancs aroma.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény fogyasztás előtt jól felrázandó! Az összetevők megóvása érdekében hűvös, száraz és fénytől védett helyen tartandó, gondosan lezárva. A termék fogyasztása nem javasolt kisgyermekeknek, várandósság és szoptatás idején, valamint az összetevők iránti túlérzékenység esetén. Termékünk alkoholt tartalmaz, így a tinktúrát mindennapos gépjármű használat esetén csak akkor fogyassza, ha már nem vezet!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Nettó mennyiség: 500 ml. Minőségét megőrzi: felbontás után hat hónapig.

Alkohol tartalom: 30-35% (V/V), illetve 40-45% (V/V).

Figyelem: Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Tárolása: Tárolása hűvös, fénytől védett helyen. Felbontás után hűtőben célszerű tárolni.

OGYÉI notifikációs szám: 19971/2018 (“30”) és a 19969/2018 (“40”)

Gyártja és forgalmazza: Herbapharm Europe Kft., Battonya

 
9 800 Ft
  HerbaPharm Természetes növényi kivonat-homoktövismag+magolaj 300 ml

Homoktövismag magas hatóanyag-tartalmú kivonata Homoktövis magolajjal - Alkoholtartalom 20-25 tömeg% - étrend-kiegészítő készítmény

 

A növény szemet gyönyörködtető termése, és magja a biológiailag aktív összetevők tárházát nyújtja felénk. Tele van antioxidánsokkal, flavonoidokkal, és értékes zsírsavakkal. A növény magjából az eredeti, saját fejlesztésű, kíméletes hideg kivonási eljárással nyerjük ki az értékes összetevőket.

Mik az összevetői?

Összetevők: Homoktövismag alkoholos kivonata, hidegen sajtolt homoktövis magolaj, növényi glicerin, tisztított víz, citrom alkoholos kivonata, narancs kivonat

 

20 ml kivonat összes zsírsav tartalma: 4612 mg. Ebből Omega-3 : 192 mg, Omega-6: 565 mg, Omega-7: 1073 mg, Omega-9: 1303 mg, Palmitinsav: 1302 mg

 

Magja magas arányban tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat, melyek egy része esszenciális. Olajában rendkívül sok palmitolajsav (Omega-7) található, ami igen ritka a növényvilágban. Gazdag ásványi anyagokban, antioxidáns hatású vegyületekben – emiatt megköti a káros szabadgyököket -, ellát bennünket E vitaminnal.

A homoktövismag hatóanyagai stimulálják immunrendszerünket, és gyulladáscsökkentő hatásra képesek. Segítik az optimális koleszterinszint elérését, a triglicerid szint csökkenését, megakadályozzák a felesleges zsírok lerakódását. Fogyasztásával tehát mérsékelhetjük a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát. Egyes hatóanyagai javíthatják a vese-, és májfunkciókat. Az omega-7 zsírsav alkalmazása egy új fejezetet nyit az anyagcserezavarok elleni küzdelemben is.

 

Hogyan használjam?

Javasolt napi adag: 10-20 ml. Fogyassza étkezés előtt magában, vagy 1-2 dl hűvös folyadékban elkeverve. 15-20 ml napi adag esetén ajánljuk a kivonat 2 részletben történő bevételét. Célszerű a termék kúraszerű alkalmazása (1-3 hó), ami éven belül még egyszer megismételhető.

 

Minőségét megőrzi gyártástól számított 12 hónapig.

Forrás: https://herbaclass.com/hu/products/2/20/herbaclass-termeszetes-novenyi-kivonat-homoktovismagplus-magolaj

 
10 990 Ft
  HerbaPharm természetes növényi krém "30"- 250 ml

Bioaktív növényi kivonatokat tartalmazó krém, melynek alapanyagai esszenciális zsírsav, és antioxidáns források. Növényi összetevőit „30”-as kivonatunk biztosítja. Az uralkodó kendermag kivonat mellett jótékony hatását elősegíti még máriatövis mag, barna len-, és fűszerköménymag kivonat tartalma, valamint a felhasznált illóolajak is.

Mik az összevetői?

Összetevők: Unguentum Hydrophylicum Nonionicum 2/2013-MAG (Víz, Vazelin, Glicerin, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Etil-alkohol, Methylparaben, Szorbátsav, Kálium-szorbát), Herbapharm Természetes Növényi Kivonat "30" (Víz, Etil-alkohol, Rostkendermag-kivonat, Máriatövismag-kivonat, Lenmag-kivonat, Köménymag-kivonat, Citromlé, Természetes narancs aroma), Orbáncfűolaj, Eukaliptusz illóolaj, Rozmaring illóolaj, Limonene, Linalool.

 

A kendermagolaj – mely kendermag kivonatunkban oldott állapotban megtalálható - az omega-6 és az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak gazdag és kiegyensúlyozott forrása. Ennek köszönhetően ápolja és táplálja a bőrt, elősegíti a felszíni sérülések regenerálódását. A krémben szereplő orbáncfű olaj szintén alkalmas hegek, sebek kezelésére. Kivonataink készítése során feldolgozott magvak mindegyike gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert. A felhasznált illóolajak közül az eukaliptusz antibakteriális, és izomlazító, a rozmaring pedig keringést javító tulajdonsága, és karakteres illata miatt teszi kellemessé a krém használatát.

Hogyan használjam?

Bőrtípustól függetlenül a problémás, sérült területeket gyengéden masszírozzuk addig, amíg a krém fel nem szívódik, vagy használjuk dunsztolásra. A krémezést javasoljuk naponta 2-3 alkalommal elvégezni. A készítmény jól beszívódó, jellegzetes gyógynövény illatú krém. A folpackos dunszt alkalmazása akkor indokolt, ha este nagyobb mennyiségű krémet szeretnénk a kívánt területen a bőrbe juttatni.

 

Bőrnyugtató, bőrregeneráló készítményünket ajánljuk zúzódások, húzódások, bőrfelszíni sérülések kezelésére, egyes allergiás bőrtünetek enyhítésére. Növényi összetevői serkentik a vérkeringést. Maximális hatását rendszeres használat mellett fejti ki.

Figyelmeztetések!

Tárolása hűvös, fénytől védett helyen, nyáron akár hűtőszekrényben ajánlott. Vigyázzon, hogy a termék ne kerüljön szembe, orrba, szájba, egyéb nyálkahártyákra! A készítmény alkoholt tartalmaz! Gyermekek elől elzárva tartandó, azonban gyermekek kezelésére is alkalmazható.

 

CPNP Ref szám.: 2823334

 
7 300 Ft
  HerbaPharm Természetes növényi krém-"40"- 250 ml

Bioaktív növényi kivonatokat tartalmazó krém, melynek alapanyagai esszenciális zsírsav, és antioxidáns források. Növényi összetevőit „40”-es kivonatunk biztosítja. Az uralkodó kendermag kivonat mellett jótékony hatását elősegíti még máriatövis mag, barna len-, és fűszerköménymag kivonat tartalma, valamint a felhasznált eukaliptusz, és rozmaring illóolaj is.

Mik az összevetői?

Összetevők: Unguentum Hydrophylicum Nonionicum 2/2013-MAG (Víz, Vazelin, Glicerin, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Etil-alkohol, Methylparaben, Szorbátsav, Kálium-szorbát), Herbapharm Természetes Növényi Kivonat "40" (Víz, Etil-alkohol, Rostkendermag-kivonat, Máriatövismag-kivonat, Lenmag-kivonat, Köménymag-kivonat, Citromlé, Természetes narancs aroma), Eukaliptusz illóolaj, Rozmaring illóolaj, Limonene, Linalool.

 

A kendermagolaj – mely kendermag kivonatunkban oldott állapotban megtalálható - az omega-6 és az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak gazdag és kiegyensúlyozott forrása. Ennek köszönhetően ápolja és táplálja a bőrt, elősegíti a felszíni sérülések regenerálódását. Kivonataink készítése során feldolgozott magvak mindegyike gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert. Mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva éreztetik áldásos élettani hatásukat. A felhasznált illóolajak közül az eukaliptusz antibakteriális, és izomlazító, a rozmaring pedig keringést javító tulajdonsága, és karakteres illata miatt teszi kellemessé a krém használatát.

Hogyan használjam?

A problémás, sérült területeket gyengéden masszírozzuk addig, amíg a krém fel nem szívódik, vagy használjuk dunsztolásra. A krémezést javasoljuk naponta 2-3 alkalommal elvégezni. A készítmény jól beszívódó, jellegzetes gyógynövény illatú krém. A folpackos dunszt alkalmazása akkor indokolt, ha este nagyobb mennyiségű krémet szeretnénk a kívánt területen a bőrbe juttatni.

 

Regeneráló készítményünket ajánljuk zúzódások, húzódások, kezelésére, pikkelysömörös bőr ápolására, ízületi-,és izomfájdalmak, visszér esetén helyi alkalmazásra. Növényi összetevői serkentik a vérkeringést. Maximális hatását rendszeres használat mellett fejti ki.

Figyelmeztetések!

Tárolása hűvös, fénytől védett helyen, nyáron akár hűtőszekrényben ajánlott. Vigyázzon, hogy a termék ne kerüljön szembe, orrba, szájba, egyéb nyálkahártyákra, nyílt sebbe! A készítmény alkoholt tartalmaz! Gyermekek elől elzárva tartandó, azonban gyermekek kezelésére is alkalmazható.

 

CPNP Ref. szám: 2823337

 
7 300 Ft
  HerbaPharm- Természetes növényi őrlemény zselatinnal - 500 gr

Nagy tisztaságú - marha kötőszövetből és csontból kivont - zselatint, rostkendermagot, máriatövis magot tartalmazó étrend-kiegészítő.

 

A készítmény fogyasztása különösen ajánlott sportolók, fizikai munkát végzők, és az idősebb korosztály számára. A zselatint háziállatok kötőszövetéből, és csontjából kivont kollagénből állítják elő, melynek fehérje tartalma igen magas, szervezetünkben való hasznosulása rendkívül jó.

Mik az összevetői?

Zselatin 200 Bloom 30mesh, rostkendermag őrlemény, máriatövis mag őrlemény

 

Zselatin: fehérje és aminosav tartalma igen magas. Széleskörű felhasználása figyelhető meg nem csak az élelmiszeriparban, de a gyógyszer-, és szépségiparban is. Köszönhető ez kiváló biokompatibilitásának, ami alatt az élő szervettel való jó együttműködését, beépülését értjük. Az emlősökből származó étkezési zselatin állatkísérletekben kimutathatóan javította a csont ásványi sűrűségét (BMD). A kollagén a kötőszövetek, például a csont, a porc és az inak fő összetevője. A zselatint pedig a kollagén hidrolízisével állítják elő.

Kendermag: rengeteg nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaz, beleértve a nagy mennyiségben megtalálható, és jól hasznosuló fehérjéket, esszenciális zsírokat, aminosavakat, és ásványi anyagokat.

Hogyan használjam?

Kúraszerűen (2-3 hónapig szedve) napi 1 csapott evőkanálnyi, vagy 2x1 teáskanálnyi őrlemény gyümölcslében, vagy ivójoghurtban elkeverve fogyasztandó. A keveréket ajánljuk gyorsan meginni, mert az rövid időn belül a besűrűsödik! A kúra, éven belül még egyszer megismételhető.

Figyelmeztetések!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az összetevők megóvása érdekében hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Minden használatot követően gondosan zárja vissza a tasakot! Fogyasztása nem javasolt az összetevők iránti túlérzékenység esetén.

Minőségét megőrzi: gyártástól számított egy évig hat hónapig.

                                                                  

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

OGYÉI Notifikációs szám: 19970/2018

 
6 000 Ft