Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DuoLife VitaC

ÚJ
DuoLife VitaC
12 850 Ft

A DuoLife Vita C kiváló megoldás mindazoknak, akik egészségtelen körülmények között élnek, de szeretnék vitamin- és ásványi anyag hiányaikat pótolni.

A DuoLife Vita C folyékony C-vitamin tartalmazó, egyedülálló készítmény, amely ezáltal biztosítja a szükséges napi C-vitamin-bevitel 100%-át. A C-vitamin az egészség, az energia és a jó közérzet forrása, feltéve, hogy nem mesterségesen módosított, vagyis megőrzi természetes formáját - mint a DuoLife Vita C esetében.

Az Acerola gyümölcslé egyike a leggazdagabb C-vitamin forrásoknak. Egy szem gyümölcs 1 kg citromnak megfelelő C-vitamint tartalmaz! Erős antioxidáns, amely nemcsak puhítja, hanem rugalmasabbá is teszi a bőrt, és lassítja öregedését.

A csipkebogyó (vadrózsa) 30-40-szer több C-vitamint tartalmaz, mint más, népszerűbb citrusfélék. A csipkebogyó gyümölcs pótolhatatlan vitaminforrás, amelyet a szervezet könnyen befogad, szerves savakat, ásványi sókat és antioxidánsokat tartalmaz, aminek köszönhetően erősíti az egész testet.

A Camu Camu bogyók a természetes vitaminok bő tárházai. 100 g bogyó minimum 2500mg természetes C-vitamint tartalmaz, amely a súlyának csaknem 2%-a! Továbbá a Camu Camu bogyók gazdagok antioxidánsokban, amelyek erősítik az immunrendszert.

A DuoLife Vita C a biológiailag aktív összetevők innovatív forrása, amely tartósítószerektől és ízstabilizátoroktól mentes. Ez garantálja a legjobb minőséget, a kiváló emészthetőséget és a hatékony felszívódást.

Vadrózsabogyó lé, acerola gyümölcspüréből készült acerola gyümölcslé, 50% C-vitamin tartalomra standardizált acerola gyümölcskivonat, CamuCamu bogyó kivonata.

Tartósítószert és génmódosított termékeket nem tartalmaz.

25 - 50 ml naponta egyszer, étkezés előtt. Használat előtt minden alkalommal felrázandó.

  • Státusz
    ÚJ