Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

KONCENTRÁCIÓ,MEMÓRIA,STRESSZ, ALVÁS

Fő kategória >KONCENTRÁCIÓ,MEMÓRIA,STRESSZ, ALVÁS

prev
12
next

DR.HERZ B-Vitamin komplex 60 db
Leírás:

A B-vitaminokban az a különleges, hogy mint a fogaskerekek mindent működésben tartanak.
Ezáltal a vitaminok a szervezetben optimálisan tudnak érvényesülni. A B-vitaminok szervezetünket
energiához juttatják. Fontos mind a nyolc B-vitamin elegendő mennyiségű fogyasztása.
A folsav a vízben oldódó vitaminok B csoportjához tartozik. A B6 és B12 vitaminokkal együtt fontos a
fehérjék felépítésénél, a vörös és fehér vérsejtek képződésénél, a sejtképződés és sejtmegújul... 
2 000 Ft
DR.HERZ Valeriana cseppek 50 ml
Összetevők:
Macskagyökér ( Valeriana officinalis ), alkoholos-vizes kivonata, ( etilalkohol, víz, macskagyökér
száraz drog )
Javallat: Nyugtató hatású, ajánlott a feszültség oldására, az elalvás elősegítésére.
Előnyös hatású lehet idegi eredetű szívdobogás és gyomorgörcs esetén.

14 éven aluli gyermekek esetén, terhesség és szoptatás ideje alatt szedése ellenjavallt.
Természetes eredetű összetevői miatt a termék alkotóelemei az üveg alján üledéket képezhetnek... 
1 650 Ft
Ginkgo biloba étrend-kiegészítő kapszula- 60 db
A ginkgo biloba az egyik legelismertebb gyógynövény, amelyet több okból is használnak világszerte. A Kínában őshonos ginkgo, más néven páfrányfenyő, a világ legrégebbi időkből fennmaradt növénye, mondhatjuk úgy is, egy élő fosszília, hiszen több mint 250 millió éve változatlan formában található meg a Földön. Sokan jellegzetes levélformájáról ismerik a növényt, emellett egészségvédő, gyógyító hatásai tették híressé és elismertté a fogyasztók körében.

Az ősi kínai gyógyászat több mint 5000 éve használja a növény levelét és magját, a modern orvostudomány pedig a ginkgo kivonat gyógyító hatásait részesíti előnyben. A kivonat a növény szárított zöld leveléből áll, és folyékony kivonatként, kapszulaként és tablettákként kapható.

A ginkgo fa mára az egyetlen élő képviselője a Ginkgoales növényrendnek, melyben több rokona a 270 millió évvel ezelőtti perm időszakban volt fellelhető utoljára. Ez azt jelenti, hogy a ginkgo már akkor létezett a Földön, amikor dinoszauruszok éltek a bolygónkon (~213 millió évvel ezelőtt), sőt, abban az időben több ginkgo faj is létezett. A fosszilis leletek azt mutatják, hogy a ginkgo a mezozoikus korszak óta nedves és mérsékelten meleg éghajlaton található meg.

A tudósok egy ideig úgy vélték, hogy a faj kihalt, de 1691-ben a német orvos és felfedező, Engelbert Kaempfer Japánban és Kínában tett körútja során újra rábukkant a ginkgo-ra. Kiderült, hogy a ginkgo Kínában fennmaradt, elsősorban a hegyekben található templomkertekben, ahol buddhista szerzetesek óvták ezt a kivételes fajt számos előnyös tulajdonsága miatt. Innen aztán a vetőmagok exportjával újra elterjedt a világ más területein is, ekkor elsősorban Amerikába és Európába került belőle. Mára a fa a világ számos országban nő, leginkább díszfaként.

A ginkgo-levél gyógyszerként történő felhasználásának legkorábbi írásos feljegyzése a legelső kínai botanikai kötetből, a Shen Nung Pen Tsao Ching-ből származik, a Han-dinasztia (i.e. 206 - i.sz. 220) idejéből. Ebben a vérkeringésre és a tüdő egészségére gyakorolt hatásait jegyezték fel. A belsőleges használatot először Liu Wen-Tai Ben Cao Pin Hui Jing Yao (1505) említi, hasmenés elleni szerként titulálva a ginkgo-t. 1932-ben a japán Furukawa izolálta először a növényben található ginkgolidokat, amelyet kémiai szerkezete miatt később tovább vizsgáltak. Az 1950-es évek végén a nyugati orvoslás is megkezdte a gyógynövény használatának tanulmányozását.

Megjelenése, életmódja

A ginkgo-k nagyméretű, lombhullató, kétszikű fák, melyek általában 20-35 m magasságig nőnek, de őshazájában, Kínában fellelhető néhány extrém magas (kb. 50 méteres) példány is. Könnyen alkalmazkodó, védett faj, mely a talajban általában mélyen gyökerezik, és a kártevőknek, betegségeknek, valamint a szél és a hó okozta időjárási szélsőségeknek is ellenáll. A fiatal fák magasak és karcsúak, ritkán elágazóak, a lombkorona a fa idősebb korában válik szélesebb kúp alakúvá. Ősszel a levelek világossárga színűvé válnak, majd rövid időn belül lehullnak. Az egyik leghosszabb életű fafajta, melynek legrégebben élő példányai között akár 1500-2000 éves példányok is fellelhetők.

Érdekesség a ginkgo bilobáról

A ginkgo ellenálló képességére egy rendkívüli példa mutatkozik Japánban, Hiroshimában, ahol az 1945-ös atomrobbanás után 1-2 kilométeres körzetben szinte minden élőlény elpusztult. Ennek ellenére a területen található ginkgo fák, bár elszenesedtek, de túlélték és rövidesen újra régi pompájukban éltek tovább az atommal sújtott területen. A hiroshimai túlélő ginkgo-k a mai napig ugyanúgy magasodnak az ég felé, közülük a legidősebb fát 1740-ben ültették.

Mit tartalmaz a ginkgó?

A ginkgolevelek flavonoidokat (kvercetin és kempferul) és terpenoidokat (ginkgolidok, bilobalidok) tartalmaznak. Az USDA National Nutrient Database bejegyzése szerint a ginkgo magja magas A-vitamin, C-vitamin, niacin, nátrium, foszfor, réz és káliumtartalommal bír. Fehérjében gazdag dióinak fogyasztása csak kis mennyiségben ajánlott, mert mérgező lehet nagyobb dózisban. A levélben található, potenciálisan allergizáló és toxikus glinkgolsavat a levélből készült kivonat már nem tartalmazza.

A ginkgo biloba hatásai

A ginkgo leveleket és terméseit gyógyhatású szerként használják a világ számos területén. A pozitív hatások közül kiemelkedőnek számít a ginkgo asztmára, bronchitisre, szív- és érrendszeri betegségekre, a perifériás véráramlás, valamint az agyi funkciók javítására gyakorolt hatása.

Magas antioxidáns tartalma miatt segít a szabadgyökök elleni védekezésben

A ginkgo antioxidáns tartalma számos egészségügyi előnyének hátterében áll. Magas flavonoid- és terpenoid tartalma, amelyek erős antioxidáns hatásukról ismert vegyületek, és mint tudjuk, az antioxidánsok segítenek semlegesíteni a szabad gyökök káros hatásait. A szabad gyökök olyan erősen reaktív részecskék, amelyek a szervezet metabolikus folyamatai során keletkeznek, például amikor az élelmiszert energiává alakítjuk. Ugyanakkor ezek képesek károsítani az egészséges szöveteket, hozzájárulva így az öregedési folyamatok felgyorsításához és különféle betegségek kialakulásához.

Segít a gyulladások kezelésében

A gyulladás a test természetes reakciója egy sérülés vagy idegen anyaggal való találkozás esetén. A gyulladásos reakció során az immunrendszer különböző összetevői aktiválódnak a szervezetet érő támadás elleni küzdelem vagy a sérült terület gyógyulása céljából. Egyes krónikus betegségek akkor is gyulladásos reakciót váltanak ki, ha nem áll fenn betegség vagy sérülés, és sajnos idővel ez a túlzott gyulladás tartós károsodást okozhat a szervezet szöveteiben és a DNS-ben.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a ginkgo kivonat képes csökkenteni a gyulladás markereit különböző betegségek esetén, pl.:

 • ízületi gyulladás
 • gyulladásos bélbetegség (IBD)
 • daganatok
 • szívbetegség
 • stroke

Bár ezek az adatok biztatóak, további humán vizsgálatokra van szükség, mielőtt konkrét következtetéseket vonnának le a ginkgo szerepéről ezen összetett betegségek kezelésében.

A kognitív egészségre gyakorolt hatásai

A kutatások azt mutatják, hogy a ginkgo segít védekezni a mentális hanyatlás ellen, valamint fokozza az agyműködést. Hatása különösen az agyi infarktus által okozott Alzheimer-kór, demencia vagy érrendszeri problémák miatt fennálló mentális problémák esetén bizonyult pozitívnak. A ginkgo biloba számos előnye ezen a területen azon a megfigyelésen nyugszik, hogy a növénynek gyulladáscsökkentő hatása van, amely növeli az antioxidáns aktivitást, csökkenti az oxidatív stresszt és javítja a keringést – ezek pedig a kognitív egészség fenntartásának fontos tényezői.

A Kínai Jiangsu tartomány hét kórházában végzett 2017-es klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a ginkgo biloba kivonat aszpirin kezeléssel kombinálva akut iszkémiás stroke után a kognitív és neurológiai funkciók romlásának csökkenését okozta. A vizsgálatot 348 betegnél végezték, ahol kontrollcsoport napi 100 mg aszpirint kapott, a vizsgálati csoport pedig 450 mg ginkgo kivonatot kapott aszpirinnel kombinálva. A vizsgálatok rámutattak, hogy a ginkgo-val kezelt csoport jóval magasabb pontszámot ért el a kognitív értékelési teszteken. Más vizsgálatok azonban arra jutottak, hogy a kognitív hanyatlás elleni védelem nem feltétlenül érvényesül egészséges, idősebb felnőttek esetében.

Csökkentheti a szorongásos panaszokat

Egy vizsgálatban 170 generalizált szorongásos embert kezeltek 240 mg vagy 480 mg ginkgo kivonattal vagy placebóval. A magasabb ginkgo-dózissal kezelt csoportban a szorongás tüneteinek 45%-kal nagyobb csökkenése jelentkezett, mint a placebo-csoportnál. A területen azonban további vizsgálatok szükségesek, amelyek megerősítik ezt a hatást.

Segít a merevedési zavarok kezelésében

Egyes források arra mutattak rá, hogy a ginkgo képes bizonyos szexuális diszfunkciókat, például a merevedési zavarokat vagy az alacsony libidót kezelni. Mivel a ginkgo javítja a szervezet nitrogén-monoxid szintjét, ezáltal a keringés is javul, ennek eredményeképpen a ginkgo hasznos lehet olyan szexuális problémák esetén, ahol a véráramlás elégtelensége áll a panaszok hátterében.

 

Forrás:https://www.vitamed.life/index.php/hu/tudastar/gyogynoveny-alapu-termekek/ginkgo-biloba

 
2 990 Ft
HOYER- " Jó éjszakát"- ivóampulla 10X10 ml

BIO táplálékkiegészítő, ellenőrzött ökológiai termesztésből felhasznált alapanygokkal,

Macskagyökér ( Valeriana officinalis )  és komlótoboz kivonata, levendulavirág mézzzel, mézborban oldva. Alkoholtartalom: 15%

Netto térfogat: 100 ml

Felhasználási javaslat: lefekvés előtt 1 ivóampulla. A termék fogyaztása mézre érzékeny egyéneknek, valamint asztmásoknk nem ajánlott.

 
3 560 Ft
Lecithin - 100 softgels 100 db softgels

60 db Nettó tömeg 105,6 g
lecitin a sejtmembránban is megtalálható vegyület, a sejthártya és a fehérjék építőeleme.
Összetevők:szójalecitin, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz.
Ajánlott adagolás:naponta 1-2 x 1-2 kapszula fogyasztása ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Terheseknek és szoptató anyáknak és 18 és alatti gyermekek részére a fogyasztása nem ajánlott.

 
5 779 Ft
Martera Noni gyümölcs ital 1L

Összetevők: Noni ital (Morinda citrifolia gyümölcs)

 

A noni gyümölcs italt vadon termő, érett noni (Morinda citrifolia) gyümölcsökből nyerik. Az egyedülálló trópusi gyümölcs Polinéziából származik. A noni gyümölcs termését az őslakósok több, mint 2000 éve fogyasztják.

Ajánlott napi adag:

Naponta 30 ml (2 evőkanál) Noni italt fogyasszon.

Használati útmutató:

Fogyasztás előtt az üveg tartalmát rázza fel. Felbontás után hűvös, sötét helyen, + 4 °C hőmérsékleten (hűtőszekrényben) tárolandó.

Származási ország: Tahiti, Francia Polinézia

 
6 590 Ft
MELISSAN kapszula 60 db
A modern társadalom népbetegsége a stressz.

A folyamatos megfelelés és teljesítmény kényszer, a feszültséggel teli élet gyakran súlyos szív-és érrendszeri betegséget, immunrendszert érintő károsodást, bőrbetegséget és idegrendszert érintő pszichés betegségeket, depressziót idéz elő. Világszerte kb. 450 millió ember él így.

Sokan félnek attól, hogy a nyugtatók függővé teszik őket, ezért egyre többen keresnek természetes, hatékony megoldást; olyan mellékhatás né... 
10 310 Ft
Noni étrend-kiegészítő kapszula- 60 db

A Noni (Morinda Citrifolia), magyar nevén a citromlevelű buzérszeder a Csendes-óceán szigetein, Ausztráliában és Ázsiában őshonos gyümölcs, mely tápanyagtartalmával és szerteágazó hatásaival egy felbecsülhetetlen értékű növény, melyet már a tradicionális gyógyászatban is megtalálunk. Külsőleg horzsolásokra, fekélyekre, mély sebekre, csonttörésekre, leveleiből készült főzete pedig lázcsillapítóként, fájdalomcsillapítóként hatásos.

A noni növénynek gyakorlatilag minden részét használták már a tradicionális gyógyászatban is: a növény szárát, leveleit, gyümölcsét, gyökerét egyaránt. A mai étrend-kiegészítők leginkább a gyümölcséből készülnek.

A noni megjelenése

A trópusi éghajlaton elterjedt noni a Morinda növénynemzetségből, azon belül a buzérfélék családjából származó fafajta. Rendszerint 6-8 méterre nő meg, átellenesen álló nagy és fényes levelei vannak, apró, fehér virágai pedig szőlőfürthöz hasonló csoportokban nőnek. A növény rendkívül ellenálló: minden típusú talajban hamar kicsírázik, magjai pedig a sós vízben is sokáig életképesek maradnak, így a vízben úszva sok helyre képesek eljutni. A növény egy év után válik termőképessé.

Jellegzetessége, hogy folyamatosan terem, azaz egy időben van rajta érett gyümölcs, zöld noni, virág, valamint bimbó is. A burgonya nagyságú gyümölcsnek rendkívül kellemetlen illata van, sokan az érett sajtokhoz (pl. gorgonzolához) hasonlítják, ezért bizonyos helyeken sajtfának vagy sajtgyümölcsnek is nevezik.

A noni története

A noni legkorábbi használata egészen arra az időre vezethető vissza, amikor az ősi indiai orvosok felfedezték és elkezdték vizsgálni a természetben fellelhető gyógynövények egészségre gyakorolt hatásait. Ez az időszak kb. 5000 évvel ezelőttre tehető, ekkor alapozták meg az Indiában máig ismert és alkalmazott orvosi rendszert, az ayurvédát (szó szerinti fordításban az élet tudományát). A nonit az ayurvéda szent növényének tartotta. Az ősi szövegekben Ashyuka néven említették, amely szanszkrit nyelven annyit tesz: hosszú élettartam.

Tahitin az istenek ajándékaként és a növények királynőjeként emlegették, korai írásos emlékek rögzítik a sokrétű egészségügyi hatásait. A noni gyümölcsről úgy tartották, hogy egyensúlyba hozza a szervezet működését.

Távolabbi tájakra később kezdett elterjedni, amikor az európaiak elkezdték felfedezni Csendes-óceáni szigeteket az 1700-as évek végén, és felfigyeltek a noni használatára az őslakosok körében. James Cook kapitány saját feljegyzései is megemlítik a szigeten élő bennszülöttek megfigyelését a noni használatával kapcsolatban. Ezek a felfedezők juttatták el végül Európába is a nonit.

Korábbi elterjedésének a feltételezések szerint az szabhatott gátat, hogy a gyümölcs illata nem túlságosan hívogató, így sokáig nem is próbálkoztak a fogyasztásával, csak a népi megfigyelések okán vált ismertté, majd egyre népszerűbbé a természetes gyógymódok között.

A noni beltartalma

A gyümölcs rendkívül magas hatóanyag tartalommal rendelkezik, a benne levő 23 különböző fitokemikália, 5 féle vitamin, 3 féle ásványi anyag és 18 féle aminosav mellett xeronin és annak előanyaga, vagyis aproxenorin tartalma is kiemelkedő, az ananásznál 800-szor magasabb koncentrációjú.

A gyümölcs poliszacharidokat, kumarinokat (scopoletin), vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, továbbá aminosavakat (szerin, arginin és metionin) és erős antioxidánsokat, például antocianint, béta-karotint, katekineket, Q10 koenzimet, flavonoidokat, luteint, likopint és szelént.

Egy evőkanál noni gyümölcslé tartalma:

 • 3,5 kalória
 • 0,9 gramm szénhidrát
 • 1,5 milligramm C-vitamin
 • 300 mikrogramm cink
 • 170 mikrogramm B3-vitamin (niacin)
 • 2 milligramm kalcium
 • 800 mikrogramm magnézium
 • 35 mikrogramm vas
 • 10 milligram kálium

Hogyan hat a noni?

A humán tanulmányok eredményeinek áttekintése azt mutatja, hogy a noniból készült étrend-kiegészítők fogyasztása védelmet nyújt a dohányfüst által kiváltott DNS-károsodás ellen, a vér lipidszintjének és homociszteinszintjének emelkedése, valamint a szisztémás gyulladások ellen. Egyes vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a noni juice javíthatja az ízületek egészségét, fokozhatja a fizikai állóképességet, növeli az immunaktivitást, segít a csontok egészségének megőrzésében, segít a normális vérnyomás megtartásában és javítja az íny egészségét.

Jelentősebb egészségügyi hatásai:

Antioxidáns

Az antioxidánsokat tartalmazó élelmiszereknek azért van nagy jelentősége egészségünk megőrzése szempontjából, mert elősegíthetik a betegség okozta sejtkárosodások megelőzését. A leggyakoribb antioxidánsok az antocianinok, a béta-karotin, a Q10 koenzim, a flavonoidok, a lutein, a likopin, a szelén, valamint a C- és E-vitamin, amelyek számos élelmiszerben és táplálék-kiegészítőben megtalálhatók. A kutatók úgy vélik, hogy az oxidatív stressz számos betegségre hajlamosít, köztük például daganatos betegségekre, szív- és érrendszeri betegségekre, cukorbetegségre, Alzheimer-kórra, Parkinson-kórra, szürke hályogra és korral összefüggő makula degenerációra. A jó hír az, hogy a noniban az antioxidánsok számos típusa megtalálható, ezért a káros sejtfolyamatok megelőzésében nagy szerepet játszhat.

Kiváló fájdalomcsillapító, erőssége a morfium közel 70%-a

A noni kiváló fájdalomcsillapítónak bizonyul, miközben képes a legtöbb fájdalom alapjául szolgáló gyulladást is kiküszöbölni. Így például ízületi gyulladással járó betegségek esetén előnyös hatást érhetünk el fogyasztásával. A témában publikált kutatás a noni fájdalomcsillapító tulajdonságait vetette össze a hidrokortizonnal, ami egy ismert gyulladáscsökkentő vegyület. A noni nagyon hatásosnak bizonyult, fájdalomcsillapító hatása kb. a morfium 70%-át teszi ki, mindezt a morfiumhasználattal járó mellékhatások nélkül képes teljesíteni.

Segít a megfelelő vércukorszint fenntartásában

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a noni juice javíthatja az inzulin hatását cukorbetegség során. A lében található tápanyagok szinergikusan hatnak az inzulinnal a cukorbetegség kezelése esetén. Emellett más vizsgálatok arra is rámutattak, hogy a noni funkcionális egészséges táplálékként szerepelhet a cukorbetegek étrendjeiben.

Gyógyítja a sérült sejteket, segít regenerálni az égési sérüléseket

A noni gyümölcs kivonata hatékony a sebek gyógyulásának felgyorsításában. A sebgyógyítási tulajdonságait vizsgáló tanulmány pozitív eredményeket hozott a granulációs szövetek súlyának, a kollagén, a hidroxi-prolin és a fehérjetartalom növekedésének tekintetében. Mivel a noni segít a szervezet vércukorszintjének csökkentésében - amely szintén összefüggésben van a gyorsított sebgyógyulási folyamattal -, így közvetetten ily módon is hozzájárul a szövetek gyorsabb regenerálódásához.

Általános memóriajavító

A noni védőhatást fejthet ki a memóriazavarral járó problémák esetén. A csökent memóriafunkcióval rendelkező személyeknél végzett kutatások azt mutatták, hogy a noni fogyasztása ösztönzi az agyi véráramlást és javítja a memóriafunkciókat.

Jótékonyan befolyásolja a keringési rendszert

Egy kísérletben a noni fogyasztása alacsonyabb koleszterinszintet eredményezett. A gyümölcsből kinyert levet fogyasztó dohányosok körében jelentősen csökkent a koleszterinszint.

Forrás:https://www.vitamed.life/index.php/hu/tudastar/gyogynoveny-alapu-termekek/noni

 
6 600 Ft
Noni juice szőlőlével 1 L

A Noni egy újra felfedezett ősi gyümölcs. A vadon termő gyümölcsöt több, mint 2000 éve nagyra értékelik a déltengeri szigetek őslakosai. A trópusi klíma és a tápanyagokban gazdag talaj szinte tökéletes körülményeket biztosít a kiváló minőségű terméshez.
Ízletes szőlőlével kombinálva. 
A tiszta gyümölcslevek mentesek a szintetikus tartósítószerektől, a törvényi követelményeknek megfelelően. 
A Noni NFC juice (nem koncentrátumból) tartalmazza a tipikus természetes komponenseket, másodlagos növényi anyagcseretermékeket és növényi színanyagokat.

 

A Morinda citrofolia/ Noni összetevői és azok esetleges hatásai: 

 

 • A B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, szükségesek a szervezet oxidatív anyagcseréjéhez, valamint nélkülözhetetlenek a megfelelő vérképzéshez, a bőr és a haj épségének megőrzéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez.
 • Béta-karotin Hatékony antioxidáns, az A-vitamin provitaminja. A köröm, a haj és a bőr egészségének megőrzésében nagy szerepet játszik.
 • Folsav Alapvető fontosságú a vérképzésben, a sejtképződésben, a sejt örökítő anyagainak képzésében, az idegrendszer működésében.
 • E vitamin Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek a sejtfalak szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit roncsolják, és az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért is felelősek.
 • C-vitamin Igen hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, segíti a vas felszívódását, részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában.
 • Biotin más néven H vitamin Elengedhetetlen az alapvető tápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjéhez és a haj szerkezetének védelméhez.
 • A B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, szükségesek a szervezet oxidatív anyagcseréjéhez, valamint nélkülözhetetlenek a megfelelő vérképzéshez, a bőr és a haj épségének megőrzéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez.
 • Béta-karotin Hatékony antioxidáns, az A-vitamin provitaminja. A köröm, a haj és a bőr egészségének megőrzésében nagy szerepet játszik.
 • Folsav Alapvető fontosságú a vérképzésben, a sejtképződésben, a sejt örökítő anyagainak képzésében, az idegrendszer működésében.
 • E vitamin Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek a sejtfalak szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit roncsolják, és az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért is felelősek.
 • C-vitamin Igen hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, segíti a vas felszívódását, részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában.
 • Biotin más néven H vitamin Elengedhetetlen az alapvető tápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjéhez és a haj szerkezetének védelméhez

 

Tápérték:

Megnevezés 30 ml
100 ml
Energia: 40 kJ/9,6 kcal 134 kJ/32 kcal
Zsir: 0,005 g 0,16 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,05 g 0,015 g
Szénhidrát: 1,98 g 6,6 g
- amelyből cukor: 
1,98 g 6,6 g
Fehérje:  0,15 g 0,49 g
Só: 0,01 g 0,03 g

 

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: 
Ajánlott fogyasztás: Napi 30 ml fogyasztása ajánlott étkezés előtt. (akár két részletben, reggeli és ebéd előtt 15-15 ml vagy egyszerre 30 ml valamely étkezés előtt)! Fogyasztás előtt felrázandó!

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen! Felbontást követően hűtőben tárolandó és 2 hónapon belül elfogyasztandó!

 

ÖSSZETEVŐK:
93% Noni NFC juice (nem koncentrátumból), 7% szőlőlé (koncentrátumból)
(a 258/97/EC és 2003/426/EC döntés alapján)

 
Figyelem!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! A javasolt napi adagot ne lépjük túl!
 
 
Ellenjavallatok: A termék fogyasztása terhes és szoptatós nők, valamint vesebetegségben szenvedőknek nem ajánlott!
Mellékhatások: nem ismeretesek!
 
9 890 Ft
NUTRILAB- Ginkgo Forte- 30 kapszula

A ginkgo biloba hozzájárul:

– memória és a koncentrációs képesség megőrzéshez.

– agy egészséges vérkeringéséhez

– szellemi frissességhez

 

Napi adag

1 kapszula

Ginkgo biloba levél kivonat

 

(teljes flavon-glikozidra standradizálva 24%

ill. teljes terpén-laktonra standardizálva 6%)

120 mg

 

Összetétel: kukorica keményítő (töltőanyag), ginkgo biloba levél kivonat, zselatin (kapszulahéj)

 

Tartalom: 30 kapszula

 

Kapszula súlya: 400 mg

 

Nettó tömeg: 12 g

 

Ajánlott napi mennyiség:

Napi 1 kapszula bevétele javasolt.

 

Felhasználási javaslat:

Ginkgo Forte kapszulát ajánlott étkezés előtt, tetszőleges mennyiségű folyadékkal bevenni.

 

 
1 700 Ft
Sanct Bernhard - Vitamin B-komplex kapszula 150 db
Az emberi szervezetnek a B vitamin, ami úgynevezett B vitamin-komplexben van összegyűjtve, különös
jelentőségű. A B vitaminok fontosak az agynak, az idegeknek, a bőrnek, a nyálkahártyának és az
anyagcserénél. A B vitaminok egy összetartozó csoportot képeznek, ami minden anyagcserénél fontos
feladatot tölt be. Ezért ezt a komplexet, mint étrendkiegészítőt mindig fogyasztani kellene.
 
3 085 Ft
Stress Formula w/ VitC 90 tabletta

A készítmény összetevői közül a B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitamin, a niacin és a magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működésének fenntartásához. A komló, a golgotavirág és a valeriána szerepet játszik a relaxációban, a nyugodt, egészséges alvásban. A valeriána és a golgotavirág részt vesz a mentális jólét fenntartásában feszültség, stressz esetén.    

Összetevők: dikalcium-foszfát, L-aszkorbinsav, magnézium-oxid, tömegnövelő szerek mikrokristályos cellulóz, nátrium-(karboxi-metil-cellulóz), tiamin-hidroklorid, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, komló (Humulus lupulus) növénypor, kamilla Matricaria chamomilla virágpor, macskagyökér (Valeriana officinalis) gyökérpor, golgotavirág (Passiflora incarnata) növénypor, kalcium-D-pantotenát, nikotinsavamid, kolin-bitartarát, inozit-monofoszfát, para-amino-benzoesav, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), fényezőanyag (növényi sztearinsav), természetes vanília aroma, folsav, cianokobalamin, biotin. Bevonat: hidroxi-propil-metil-cellulóz

Ajánlott adagolás: naponta 1 tabletta, étkezés előtt. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott elővigyázatosságot igényel. Fokozhatja a barbiturátok, alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását! 

 
6 604 Ft

prev
12
next