Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Rézlepedő 100X200 cm

Rézlepedő 100X200 cm
27 350 Ft
A pihentető alvásért


Ébredjen kipihenten és egészségesen! A rézlepedő a pamutlepedő alá fektetve nemcsak görcsoldó és izomlazító hatású, de árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzásokat.

Óvja a szervezetet a számítógépek, mobiltelefonok, adótornyok vagy villanyvezetékek okozta elektroszmog- terheléstől. Kimondottan javasolt feszült, nyugtalan alvók számára. Valóban relaxáló alvást biztosít, reggel frissebben, kipihentebben ébredünk. Könnyen szállítható, ezért utazáskor is jól használható.

A RÉZLEPEDŐT használhatja munkahelyén is, pl. a padlószőnyeg alá helyezve.

- oldja az izom és érgörcsöt
- fokozza az immunrendszer aktivitását
- segíti a nyugodt alvást

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A RÉZLEPEDŐT a testünktől 0,5-40 cm távolságban célszerű elhelyezni. Ideális elhelyezés: gyapjú derékalj alatt, vagy abba beépítve. Ennek hiányában a normál lepedő alá tegyünk még egy pokrócot, és csak az alá tegyük a RÉZLEPEDŐT. Elhelyezhetjük a matrac alá, ágynemű-tartóba is. A használat kezdetén fokozatosan helyezzük egyre nagyobb testfelület alá. A lábnál kezdve térdig, combig, derékig, szívig kinyitva használjuk és csak 9-10 nap múlva terítsük ki teljesen! Így egyre nagyobb testfelület kerül védelem alá, testünk fokozatosan szabadul fel a káros geopatikus terhelés alól, harmonikusan tud adaptálódni az egyensúlyi szinthez.
Tisztítása: Más textíliáktól elkülönítve, semleges kémhatású gyapjúmosószerrel, kézmeleg vízben kézzel mossa, kiterítve szárítsa. A 2-3 havonként történő tisztítás általában elegendő, és újra tökéletes védelmet nyújt. Az energetikai tisztítás legegyszerűbb módja, ha a RÉZLEPEDŐT a kád fölé tartva, mindkét oldalát 1-1 percen át hideg vízzel lezuhanyozzuk. Napon szárítsuk meg. Így a víz és a napfény tisztító és megújító hatását egyaránt kihasználjuk. A rézlepedő felületén nem telepednek meg kórokozók.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:
99,99%-os tisztaságú réz.
1m2-en 30g réztartalom

FIGYELEM!
Azonnal kiterítve, erős stresszoldó hatása miatt rémálmokat, erőteljes verejtékezést, szívdobogásérzést eredményezhet!
Kerülje a műszálas ágynemű, hálóruha használatát, mert ezek rontják az árnyékoló hatást! Rendeltetésszerűtől eltérő módon csak az orvos vagy a természetgyógyász javaslatára alkalmazza! Közvetlen érintkezéses terápiát azonban Willson-kór, rézallergia és heveny gyulladás esetében soha ne használjunk! Stresszben élő emberek, szívbetegek az alkalmazás kezdetén kérjék ki természetgyógyász, reflexológus, kineziológus tanácsát! Ne mossa mosógépben! Ne centrifugálja! Ne vasalja! Ne próbálja a megbarnult részeket fémtisztítókkal kifényesíteni!