Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bioprotector Personal

Bioprotector Personal
25 950 Ft
Személyi testőrünk- a táskából védi ki a sugárzást

A Bioprotector Personal kis helyen elfér; így a káros sugárzást mindenhol kivédi, amerre csak járunk, legyen szó elektronikai készülék által kibocsátott sugárzásról, vagy geopatikus terhelésről.

A mágneses tér torzulásai az olyan helyeken, ahol huzamosabb időt töltünk (munkahely, otthon), káros hatással vannak egészségünkre. Gyengítik az immunrendszert is, s ez súlyos betegségek kialakulásához is vezethet. Mentális szinten a káros sugárzások depressziót, agressziót és hiper-stresszérzékenységet okozhatnak.
A Bioprotector által harmonizált mágneses tér hatására az energiák szabadon áramolhatnak az egész testben, így jó hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségre, enyhíthetik, illetve meg is szüntethetik a betegségeket és azok tüneteit.

Felhasználási terület:

- A Bioprotector Personal személyes használatra lett kifejlesztve.
Elhelyezhető zsebben, pénztárcában, táskában, így kényelmesen
magunkkal vihetjük bárhová.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
1,5 m átmérőjű körben fejti ki hatását.
Hatékonysága ugyan olyan mértékű, mint a Bioprotector Home hatékonysága, csak a hatósugár kisebb. Mindazok, akik ezen a hatótávolságon belül tartózkodnak, élvezhetik a pozitív hatást, a védelmet.
A Bioprotector Personalt az eredeti csomagolásában kell tárolni, bontatlanul!
Méretei: 5,5cm x 5,5cm x 3mm.
A Bioprotector egy életre szól, csak egyszer kell megvenni, korlátlan ideig használható.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:
Tudományosan igazoltan, nagymértékben csökkenti az, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.), elektromos vezetékek, munkaállomások, mobiltelefonok, számítógépek, mikrohullámú sütők, stb. által kibocsátott elektromágneses sugárzást (EMR).
Nincs mellékhatása és korlátlan ideig használható.
A Bioprotector harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.