Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Humiferr kapszula 60 db

Humiferr kapszula 60 db
12 000 Ft
Az európai népesség nagy része (és ez a nőkre különösen igaz) relatív vas-hiányban szenved.A vas a szervezetben egy nagyon fontos mikroelem, mert a vérfesték (hemoglobin) képződésében központi szerepet játszik. A hemoglobin felelős az oxigén megfelelő szállításában. Ha vérünkben nincs megfelelő mennyiségű hemoglobin, akkor az ún. „vérszegénységről" (vashiányos anaemia) beszélünk.

A táplálékkal bevitt vas felszívódását meghatározza, hogy a vas milyen vegyület formájában van, illetve milyen kísérőanyagok vannak még mellette, melyek befolyásolják a felszívódást. A HumiFerr kapszulában a vas, vas-szulfát formájában van jelen, mellette pedig egy természetes eredetű anyag, a huminsav, ezenkívül a réz-szulfát és a folsav az aktív összetevők. A kapszula elfogyasztását követően a vas a huminsavval egy komplex vegyületet, ún. vas-humátot képez. Ebben a szerves kötésű formában a vas felszívódása lényegesen jobb hatásfokú, mint szulfát formában. A vas megfelelő biokémiai hasznosulásához szükség van rézre és folsavra is, melyet a HumiFerr kapszula szintén megfelelő mennyiségben tartalmaz. A termék rendszeres fogyasztásával biztosítható a megfelelő szérum vas szint és kivédhető a vashiányos anaemia kialakulásának veszélye.

A HUMINSAVAK fentieken kívül, a külföldi szakirodalom és kutatási eredmények alapján, önmagukban is jótékony hatásúak, ezek közül néhány, a teljesség igénye nélkül: "immunerősítő, immunstimunáló hatás, antiallergiás hatás, antibakteriális, antivirális hatás, természetes antibiotikum, májregenerálás, gyulladáscsökkentés, vörösvértestképzés fokozása, hatékony antioxidáns, védelmet nyújt a szabadgyökök sejtkárosító hatásai ellen, napi rendszeres fogyasztása általános energetizáló, betegség-megelőző hatású, kelátképző tulajdonságuk révén elősegítik a szervezetben felhalmozódott nehézfémek (pl. higany, kadmium, kobalt, ólom) kivezetését."

Forrás: Dr. Richard J. Laub MS, PhD, CChem, FRSC az Ohio State University, majd a San Diego State University professzora, kutató, www.humichealth.infoHASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Napi 2×1 kapszula a reggeli és esti étkezések előtt bőséges folyadékkal bevéve.


ÖSSZETEVŐK:

A napi adag (2×1 kapszula) tartalmaz:
Megnevezés Mennyiség NRV %
Vas (Fe) 20,0 mg 142,9
Réz (Cu) 1.000,0 mcg 100
Folsav 200,0 mcg 100
Huminsav 100,0 mg n.m.
NRV%= Napi bevitel referenciaérték felnőttek esetében.
n.m.= nincs meghatározva

Termék összetevői:
Tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), zselatin, huminsav, vas-szulfát, csomósodást gátló (magnézium-sztearát), réz-szulfát, folsav