Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Purex Phase I. csomag

Purex Phase I. csomag
31 800 Ft

A tudatos ember emésztéséért

Az elmúlt évek során sokat hallhattunk arról, hogy milyen fontos bélrendszerünk tisztasága, és hogy egészségünk és emésztőrendszerünk állapota között szoros összefüggés van. 

A gyomor-bélrendszeri panaszok oka gyakran az elfogyasztott étel továbbítása során bekövetkező zavar. 

 

Ezt előidézheti az egyoldalú, szélsőséges és rostszegény táplálkozás, a finomított szénhidrátok (fehérliszt, cukor, fehérrizs), a stressz és a mozgásszegény életmód.

A bekövetkezett zavar első jelei lehetnek a hasfájás és a puffadás, esetleg az irritábilis bél szindróma tipikus tünetei, mint amilyen a rosszullét, görcsök, hasmenés…

 

A Purex Program-ban alkalmazott összes termék a legújabb tudományos eredmények ismeretében és azok alkalmazásával lett összeállítva.

A Purex Program termékei egymásra épülnek, a hatóanyagok gondos összeválogatásával biztosítjuk, hogy mindig kiváló minőségű termékek segítségével gondoskodhasson szervezetéről.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

 

Minden reggel étkezés előtt fogyasszuk el a ROSTKONCENTRÁTUMOT, melyet 2,5 dl hideg teában oldjunk fel. Az első kapszulát a reggeli étkezés előtt, a másik két kapszulát délben és este étkezés előtt kell bevenni, lehetőség szerint a teával.
Naponta 2 liter teát fogyasszunk el, a legjobb hatás elérése érdekében ne ízesítsük, legfeljebb mézzel.


 

A PUREX PHASE 1 programot, 30 napon keresztül kell folytatni a megfelelő eredmény érdekében. A program sikerét elősegíti, ha ebben az időszakban az étkezési szokásainkon is változtatunk, kerüljük a zsíros, fűszeres, cukros ételek fogyasztását és részesítsük előnyben a teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukat, a friss zöldségeket és gyümölcsöket, a halakat és a sovány húsokat. A kúra időszaka alatt kerüljük az alkoholos italok és a cukros üdítők fogyasztását is.

 

Purex Phase 1 csomag tartalma:

 

1 doboz kapszula

 

1 doboz rostkoncentrátum

 

2 doboz teakeverék

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK: 
Ezt a programot célszerű évente minimum kétszer elvégezni. Egyszer tavasszal, másodszor ősszel (vagy az év bármely szakaszában). A két program között legalább két hónap szünetet kell hagyni!


A PUREX PHASE 1 CSOMAG TERMÉKEI KÜLÖN-KÜLÖN IS KAPHATÓAK!