Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


ALKA-LINE cseppek 30 ml

ALKA-LINE cseppek  30 ml
6 290 Ft

A sav-bázis egyensúly 

Az összes egyensúlyi állapot közül, amit az emberi szervezet igyekszik fenntartani, a legdöntőbb a savasság és a bázikusság (vagy lúgosság) közötti egyensúly.

Ha a savak és bázisok aránya nem megfelelő, akkor anyagcserénk sem működhet jól. Az anyagcsere helyes működéséhez biztosítani kell a vér, valamint a sejtek közötti és a sejteken belüli környezet pH értékének optimalizálását.

Mivel folyamatosan ki vagyunk szolgáltatva a savak és bázisok állandó változásának, szervezetünk úgy működik, hogy természetes egyensúlyban tartsa.

 

Amennyiben ez az egyensúly felborul, jelentkezhet:idegesség, ízületi panaszok,teljesítmény csökkenés, fáradtság, étvágytalanság, elhízás.

 

Termék összetevői: 
víz, kálium-citrát, kalcium-citrát, kalcium citromsavval alkotott sói, csalán (Urtica dioica) kivonat (drog: extrakt arány 10:0,089), zöldtea (Camelia sinensis) kivonat (10:0,093)


A csalán feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket. A vesét fokozottabb vízkiválasztásra készteti. Tisztítja a vizeletkiválasztó rendszert és fokozza a szervezet védekezőképességét.

zöld tea pozitív egészségügyi hatásait számos kutatás és vizsgálat igazolta. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző, koleszterinszintet csökkentő, érvédő szerepük is régóta ismert tény az orvoslásban.

Forrás:
Bernáth Jenő: Vadon termő és termesztett gyógynövények
Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/9477/a-zold-tea-hatasai--fogyas-es-ervedelem

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Ajánlott adagolás: napi 1×10 csepp 1l hideg, szénsavmentes folyadékban elfogyasztva. (Fogyasztása étkezések előtt és után 1 órán belül nem javasolt!)

Megjegyzés: fehérjében vagy szénhidrátban gazdag étkezés után várjon két órát, mielőtt a terméket fogyasztaná, hogy az emésztéshez szükséges gyomorsavakat ne semlegesítse az itallal! 


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

A napi adag (10 csepp) tartalmaz:

Megnevezés

Mennyiség

NRV %

Kálium

1.750,0 mg

87,5

Kalcium

400,0 mg

50,0

Csalán-kivonat

0,83 mg

n.m.

Zöld tea-kivonat

0,83 mg

n.m.

 

NRV%= Napi bevitel referenciaérték felnőttek esetében.
 n.m.=nincs meghatározva 

 

FIGYELEM: a készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!
 

A javasolt napi adagot ne lépjük túl!

 

Ellenjavallatok: nem ismeretesek.

Mellékhatások: nem ismeretesek.