Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Kiegyensúlyozott Nő csomag (FeminoVis kapszula 60 db + BiyoVit Gold tabletta 60 db)

Kiegyensúlyozott Nő csomag (FeminoVis kapszula 60 db + BiyoVit Gold tabletta 60 db)
21 620 Ft

0-24 Kiegyensúlyozott Női csomag
(Feminovis kapszula és Biyovit Gold tabletta)

Minden nő életében eljön az az időszak, mikor a petefészek által termelt hormonok (ösztrogének) termelődése lecsökken, majd később meg is szűnik. Ez együtt jár egyéb kísérő tünetekkel (mentruáció kimaradása, majd megszűnése, labilis idegállapot, depresszió, ingerlékenység, alvási problémák, hőhullámok, vagina szárazság, nemi vágy csökkenése, stb.) melyek nagyon kellemetlenek tudnak lenni.


A mai stresszes életvitel már fiatal nőknél is okozhat olyan panaszokat, ami idáig csak a változókorban lévő nők életében jelentkezett!

A mai felgyorsult világ negatív hatással lehet a női szervezetre. Észlelhető fáradékonyság, koncentráció zavar, ingerlékenység, libidó csökkenés már a 30 -35 éves nők esetében is.


Miért ajánljuk?

Biyovit Gold tablettában lévő összetevők, feltöltik a női szervezetet a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal, a Q10 és a gyógynövény kivonatok melyek hatását több ezer éves népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

FeminoVis kapszula, a női nemi működések szabályozása réven, a nők életének azt a szakaszát próbálja könnyebbé tenni, ami nagyon sok nő életét keseríti meg. Ez az időszak a MENOPAUSA!

 

Mikor ajánljuk?

    - fáradékonyság, koncentráció zavar, ingerlékenység, libidó 
       csökkenés észlelése esetén
    - a menopauzális szindrómának nevezett tünet együttes enyhí-
       tésére
    - a csontritkulás kialakulásának megelőzésére

 

Használata kúraszerűen, menopauza esetén állandó jelleggel, míg a panaszok észlehetőek.