Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Lourdes – hidrogénes vizet készítő készülék

Lourdes – hidrogénes vizet készítő készülék
388 700 Ft 

A „Lourdes” berendezés szabad hidrogénben gazdag vize a jó közérzethez szükséges negatív ionokat (boldogság ionokat) nyújtja számunkra,  erős antioxidánsként, a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál.
A szabad gyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében is. Ma még kevéssé ismert, hogy erősen oxidált szervezetben a szabad gyökök elősegítői lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.


Fogyasztása:
 napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz ajánlott! A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a Hidrogénnel dúsított vizet aznap elfogyasztani! 

Fontos! A készüléket erősen javasolt desztillált vízzel Vagy fordított ozmózis elf Működő víztisztítóval használni!

A hidrogén ion tulajdonságai:

  • A legkisebb méretű antioxidáns, amelyik Szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesíti . A szervezetbe juttatott vízzel együtt minden sejtbe könnyel eljut, ahol antioxidáns hatását kifejheti. 
  • Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vizbenEgy hidrogénaktivitás, azaz azelektronaktivitás igen magas, ami a Szabad gyökök semlegesítését Nagyon hatásossá teszi.

A Lourdes berendezés adatai:  
Működési idő:                           10 perc      20 perc      30 perc
Hidrogén koncentráció (ppm) 0.3~0.4     0.5~0.7     0.8~1.0
ORP értéke: -220 .........................-380 mV
pH :7,2

Felvett teljesítmény: DC 24 V-1A
Méretei: 324 x 160 x 306 cm
Kancsó térfogata: 1000 ~ 1800 ml. max.
A hidrogénben (szabad elektronokban) gazdag víz fogyasztása pozitív hatást fejthet ki egészségi állapotunkra és a vitalitásunkra!