Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


ORGANIC SACHA INCHI- 100 ml

ORGANIC SACHA INCHI- 100 ml
5 600 Ft
Amazónia külön világ. Földünk legváltozatosabb, egyben természeti kincsekben leggazdagabb területe. A világ növényzetének tizede, madárállományának ötöde él itt, és a kutatók ezen a tájon minden évben több olyan állat- és növényfajra bukkannak rá, amelyet eddig nem ismertek.
A Sacha Inchi a perui és az amazóniai táj egyik legeredetibb növénye. 
Amazónia külön világ a bolygónkon. A természeti kincsek szempontjából Földünk legváltozatosabb, egyben leggazdagabb területe. 
Az inka mogyoró (Sacha Inchi) a perui, dél- és közép-amazóniai táj egyik legeredetibb növénye. Kúszó, részben fás növény, amelynek termései csillagformába rendeződnek. Minden egyes részében találunk egy magot, amely a rendkívül fontos, nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavak gazdag forrása. A telítetlen zsírsavak hiánya napjainkban általános jelenség. Ez elsősorban a megváltozott táplálkozási szokásainkkal, valamint az élőhelyünk földrajzi elhelyezkedésével függ össze. A telítetlen zsírsavak jelentős természeti forrásai a hidegebb, északi tengerekből származó halak, belőlük azonban tányérunkra soha nem került és napjainkban sem kerül elegendő mennyiség. Az inka mogyoróból (Sacha Inchi) sajtolt olaj telítetlen zsírsav tartalma akár a 90%-ot is elérheti. A zsírsavak ideális arányban vannak jelen benne, szervezetünk pedig kivételesen magas mértékben, akár 96%-ban is képes hasznosítani őket. Az ómega-3 zsírsav aránya ebben az olajban legalább 48%, ami 13-szor magasabb (!), mint pl. a lazacban. Az inka mogyoróból származó olaj az említett zsírsavakon kívül nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, jódot, A- és B-vitaminokat. A SACHA INCHI bárhol, bármikor, bárhogyan és bármilyen életkorban kiválóan alkalmazható – a legkisebbektől az legidősebbekig. Jótékony hatásait az állapotos nők is nagyra értékelik. Kellemes mogyoró ízének köszönhetően önmagában is fogyasztható, ugyanakkor bármilyen hideg ételnek remek ízesítője lehet. 

 

AZ ORGANIC SACHA INCHI ALKALMAZÁSA 
» hozzájárul a szívés érrendszeri betegségek megelőzéséhez 
» gyulladáscsökkentő 
» támogatja az autoimmun betegségek gyógyulását 
» segíti az agy megfelelő tápanyagellátását (demencia, depresszió, stressz, fáradtság, idegi és szellemi kimerültség, ingerlékenység és álmatlanság esetén) 
» javítja a központi idegrendszer működését, jótékonyan hat Alzheimer-kórban és migrénben 
» segíti a tápanyagok bejutását a vérbe 
» hozzájárul a megfelelő veseműködéshez és a szervezet jó vízháztartásához 
» megelőzi a székrekedést 
» erősíti az immunrendszert különböző daganatos megbetegedésekben 
» gátolja az ekcéma, a sömör és a rüh kialakulását, segíti gyógyulásukat 
» lassítja az öregedést

 

HATÓANYAGOK
A Sacha Inchiből sajtolt olaj telítetlen zsírsav tartalma akár 90% is lehet. A zsírsavak ideális arányban vannak benne, így akár 96%-ban is képesek vagyunk hasznosítani őket. Az ómega-3 zsírsav aránya ebben az olajban legalább 48% – 13-szor magasabb, mint a lazacban. Emellett nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, jódot, A- és B-vitaminokat. 

 

ENERGETIKAI JELLEMZÉS
A SACHA INCHI kiegyenlíti szervezetünk energiaszintjét. Az élettani folyamatok harmonizálásával segíti testünk stabil működését, jobb eredményeket ad fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt, és növelheti a teljesítményünket is.