Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Offtusin 60 tabletta

ÚJ
Offtusin 60 tabletta
5 900 Ft

Az Offtusin rágótabletta összetevői segíthetnek a köhögés csillapításában.

60 db-os tabletta; Energy termék a légutak egészségéért.

Adagolás: 2-3x1 tabletta naponta

Echinacea Purpurea – a mindenki által jól ismert, több szempontból is legyőzhetetlen bíbor kasvirág, amely növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. használata azokban az esetekben ajánlott, amikor a szervezet védekező képessége valamilyen oknál fogva (nátha, influenza, felső légúti gyulladás, stb.) meggyengült.

Pelargonium Sidoides – a dél-afrikában élő, fokföldi muskátli gyökerének kivonata. az afrikai bennszülöttek elsősorban tüdőbetegségek gyógyításában hasznosítják. modern vizsgálatok bebizonyították, hogy a fokföldi muskátli gyökere antibakteriális és immunstimuláns tulajdonságokkal rendelkezik. a nyugati orvoslásban napjainkban a nátha kezelésére használatos.

Hedera Helix – borostyánlevél-kivonat, amely kiváló segítséget nyújt meghűléses légúti betegségek és hörghurut kezelésében.

Sambucus Nigra – köhögés, influenza, nátha és meghűlés ellen ható fekete bodza kivonat.

Cetraria Islandica – izlandi zuzmó vagy más néven izlandi moha, melynek egészen kivételes gyulladásellenes hatásai vannak. felveszi a harcot a kártékony baktériumokkal és vírusokkal. segítséget nyújt az irritált nyálkahártyák okozta száraz köhögés csillapításában.

  • Státusz
    ÚJ