Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


MYCOHEPAR-90 db

ÚJ
MYCOHEPAR-90 db
11 000 Ft

A Mycohepar a Mycosynergy termékcsalád készítménye. A család termékei a gondosan összeválogatott gyógyító gombák egyedülálló, áldásos tulajdonságait hasznosítják, amelyek a fitoterápiás összetevőkkel szinergikusan hatnak az emberi szervezetben. A célzottan kiválasztott növényi kivonatok egyrészt fokozzák a gyógyító gombák kívánt hatásait, másrészt segítenek megerősíteni a szervezet azon területeit, amelyeket a gombák, ilyen magas koncentrációban, hajlamosak lehetnek legyengíteni. Végeredményként egy tökéletesen kiegyensúlyozott, jól tolerálható, kivételes hatékonyságú és pontosan meghatározható hatásokkal bíró készítményeket felvonultató termékcsalád született.

A Mycohepar hatásai hozzájárulnak a máj és az epehólyag meridiánjának megerősítéséhez. A készítmény segít harmonizálni a szóban forgó szervek és a hozzájuk kapcsolódó szövetek anyagában jelentkező problémákat, miközben táplálja és megerősíti a máj, valamint az epehólyag szöveteit.

Mit kell tudni a Mycosynergy termékcsaládról?

A Mycosynergy termékcsalád születését a mikoterápia ihlette. A család termékei a gondosan összeválogatott gyógyító gombák egyedülálló, áldásos tulajdonságait hasznosítják, amelyek a fitoterápiás összetevőkkel szinergikusan hatnak az emberi szervezetben. A célzottan kiválasztott növényi kivonatok egyrészt fokozzák a gyógyító gombák kívánt hatásait, másrészt segítenek megerősíteni a szervezet azon területeit, amelyeket a gombák, ilyen magas koncentrációban, hajlamosak lehetnek legyengíteni. Végeredményként egy tökéletesen kiegyensúlyozott, jól tolerálható, kivételes hatékonyságú és pontosan meghatározható hatásokkal bíró készítményeket tartalmazó termékcsalád született.

Az új termékcsalád egyik legnagyobb előnye, hogy tökéletesen illeszkedik a Pentagram® regenerációba. Az öt mikotermék mindegyike egy adott elemhez tartozik és a készítmények nevének második része az adott elemhez kapcsolódó legfőbb szervre utal: a Mycopulm a tüdő és a vastagbél egészségéről gondoskodik, a Mycoren a vesét, a prosztatát és a húgyhólyagot erősíti, a Mycohepar a máj és az epehólyag működését harmonizálja, a Mycocard a szívre és a vérre hat jótékonyan, míg a Mycopan a hasnyálmirigyet (pankreas) és a gyomrot kényezteti.

Az alap Pentagram koncentrátumok szélesebb körben hatnak és elsősorban a funkcionális zavarok kezelésére összpontosítanak, valamint egész szervrendszereket céloznak meg. A Mycosynergy termékcsalád készítményei ezzel szemben célzottan egy-egy létfontosságú szerv működését harmonizálják, illetve az adott szervek anyagában és szöveteiben jelentkező rendellenességekre fejtik ki áldásos hatásukat. A kombináció összekapcsolja a "felülről jövő" utat (a funkció befolyásolása) az "alulról jövő" hatásokkal (az anyagból eredő problémák megoldása).

A KIVÁLÓ MINŐSÉG GARANCIÁJA
A rendkívüli hatások rendkívüli megközelítést igényelnek. Készítményeink magas minősége és tisztasága kizárólag rendkívül felelős hozzáállással biztosítható, illetve tartható fenn. Az általunk gondosan kiválasztott beszerzési területeken nyomon követjük az alapanyagok gyűjtési és tárolási ciklusait, és független laboratóriumokkal gondosan ellenőriztetjük a lehetséges mikrobiológiai, valamint kémiai szennyeződéseket. 

A Mycohepar használatának indikációi

- A Mycohepar a HKO szerint a Fa elemhez tartozó készítmény. Jótékonyan hat a máj és az epehólyag, valamint a velük összefüggő szövetek, pl. az ínszalagok energetikai pályájára.
- Kiválóan alkalmazható epepanaszok (gyulladások, kövek), sárgaság és májzsugor esetén.
- Nyugtatja a gyomrot, oldja a gyomorgörcsöket, segít helyreállítani az emésztést.
- Hatékony segítséget nyújt emésztési problémákban, a Helicobacter pylori fertőzéseket is beleértve.
- Támogatja az immunrendszer működését.
- Remekül alkalmazható a máj, az epehólyag, a nyelőcső, a vastagbél és a méhnyak daganatos megbetegedéseinek kiegészítő kezelésében. Segít megakadályozni az áttétek kialakulását.
- Csökkenti a koleszterinszintet és a vércukorszintet. Preventív használata segít megelőzni az érelmeszesedés okozta betegségek kialakulását (infarktus, agyvérzés, stb.).
- Segítséget nyújt menstruációs zavarokban (gyenge vagy kimaradó menstruáció).
- Jótékonyan hat kiújuló ínszalaggyulladás esetén. Kiválóan alkalmazható a legkülönbözőbb sérülések utáni regenerációban (szalagszakadás).
- Használata dermatitis és egyéb bőrproblémák esetében is javallott.
- Enyhíti az idegi eredetű problémákat, segítséget nyújt Alzheimer-kórban, harmonizálja a szellemi és lelki folyamatokat.
- Parazitaellenes hatásai vannak.

A gombák hatásai a Föld középpontjából erednek, ezért tökéletesen illik rájuk az „átható” jelző. A gombák általában véve jótékonyan hatnak a szívburok, a hármas melegítő és a lép energetikai pályájára. A Mycohepar egyedülálló összetételének köszönhetően emellett elsősorban a máj, az epehólyag és a szív meridiánjára van áldásos hatással.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban máj- és epehólyagpanaszokban szenvedőknek, akiknél a betegség tünetei szövetkárosodásra utalnak. A készítmény hatékonyan serkenti az immunrendszer működését, ami a súlyos betegségekből való felépüléshez elengedhetetlen. A készítményt autoimmun betegség esetén fokozott elővigyázatossággal alkalmazza, és mindig kérje ki egy tapasztalt terapeuta tanácsát. 3 éves kor alatt, valamint várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott.

JAVASOLT ALKALMAZÁSA
Naponta 3x 1 kapszula. Három hét használat után tartson egy hét szünetet! A készítmény alkalmazásának ideje alatt ajánlott növelni a napi bevitt folyadék mennyiségét. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetétele

GOMBÁK:
Közönséges süngomba: remekül alkalmazható emésztési panaszok kezelésére, a Helicobacter pylori által okozott fertőzéseket is beleértve. Csökkenti a vércukorszintet, jótékonyan hat idegi eredetű panaszok esetén, sőt Alzheimer-kórban is segítséget nyújt. Támogatja a máj, az epehólyag, a nyelőcső, a vastagbél és a méhnyak daganatos megbetegedéseinek gyógykezelését. A HKO szerint kiegészíti a lép csíjét, és átjárhatóvá teszi a májat.

Késői laskagomba: laskagombából rengetegféle létezik, de a késői laskagomba az egyetlen laskagombafaj, amely különleges hatással van a májműködésre. Az egyike azon gombafajtáknak, amely képes elpusztítani a parazitákat. Csökkenti a koleszterinszintet. Erőteljes daganatellenes hatásokkal bír. Segít megelőzni az érelmeszesedés okozta betegségek kialakulását. Segítséget nyújt fizikai és lelki kimerültség, valamint dermatitis esetén. A HKO szerint oldja a görcsöket és megerősíti a lépműködést. Semlegesíti a túlzott nedvességet és a Szél hűvös energiáit, pótolja a csít.

GYÓGYNÖVÉNYEK:
Gyermekláncfű (gyökér): jótékonyan hat a máj és az epehólyag működésére. A HKO szerint az átjárhatóságot biztosító képessége egészen rendkívüli.

Mezei macskagyökér: nyugtató hatású növény. A HKO szerint megerősíti a szív vérét, oldja a görcsöket és nyugtatja a Shen lelket. A Shen lélek a szívben lakozik. Éberré tesz minket, és növeli az éleslátásunkat, aminek köszönhetően képesek vagyunk befogadni az információkat, és minden helyzetben megfelelően tudunk működni.

  • Státusz
    ÚJ