Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zafír Páfrányfenyő olajkapszula- 60 db

Zafír Páfrányfenyő olajkapszula- 60 db

PÁFRÁNYFENYŐ

Ginkgo biloba

A föld egyik legősibb növénye Kínában őshonos, ma már hazánkban is előfordul

Felhasznált részei :   levél

Hatóanyagai :   kaempferol, kvercetin, izorhamnetin

Hatásai :   fokozza az érfal rugalmasságát, javítja a vérellátást, antioxidáns

Alkalmazása : emlékezőképesség javítása a koncentráció képesség fejlesztése.

Akészítmény :  olajoskivonat kapszulázva, tinktúra

A kapszula javasolt fogyasztása : A készítmény a gyógynövény hidegensajtolt szezámolajjal készített olajos kivonata. A közérzet javítására és a hangulat karbantartására napi 1 x 1- 3  kapszula fogyasztása előnyös. Erősebb hatás elérése érdekében a napi 2 x 2 kapszulát nem ajánlott túllépni ! Az olajoskivonat előnye, hogy nem terheli a gyomrot, könnyebben felszívódik és a hidegensajtolt olajkomoponens olyan telítetlen olajsavakat, linolsavat és gamma-linolénsavat tartalmaz, amely a szervezet számára  létfontosságú de a modern táplálkozásban csak hiányosan  jut hozzá.

A flakon tartalma : A flakon 60 db „1” méretű kapszulát tartalmaz, 400 mg beltartalommal, amely 20 mg természetes méhviasszal stabilizált, erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét. A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekektől elzárva tároljuk.

A készítmény élelmiszer minősítésű  tartósító és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz, mellékhatást semmilyen körülmények között sem okozhat, de javasoljuk, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét.