Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zafír Paprikamag olajkapszula- 60 db

Zafír Paprikamag olajkapszula- 60 db

PAPRIKA

Capsicum annuum

A paprikát nem kell bemutatni senkinek. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a nyers paprikában több mint hétszer annyi C vitamin van, mint a citromban. S a legtöbb C vitamin az õrölt piros paprikában van.

Felhasznált részei :  termés, mag

Hatóanyagai : lycopin, quercetin

Hatásai :   a szakirodalom azerint a lycopene csökkenti a rákbetegség lehetõségét. quercetin: erõs gyulladást gátló, baktérium ellenes hatású, segít a májnak

Vérkeringést serkentõ: A paprika ritkítja a vért, valamint serkenti a vérkeringést. Ezáltal megelőzi, illetve gyógyítja a szív és koszorúér betegséget.

A kálium, és egyes B vitaminok hatására a paprika csökkenti a koleszterint a vérben.

Antioxidans: Mindhárom vitamin együtt van ahhoz, hogy erős támaszt nyújtsanak egymásnak a testben az oxigén szabadgyökök ellen.

A flakon tartalma : 60 db „ 1” méretű keményzselatin kapszula,  kapszulánként  300 mg  beltartalommal. A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést

nem igényel, de ne  napsütéses  helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása :

emeltszintű fogyasztása  naponta 3 x 2 kapszula,

normál színtű fogyasztása, naponta 2 x 2 kapszula,

szintentartó adagolás napi 1 x 1-2 kapszula.

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.