Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zafír Szőlőmag olajkapszula- 60 db

Zafír Szőlőmag olajkapszula- 60 db

A „SZŐLŐMAG OLAJ KAPSZULA    élelmiszer készítmény, amely hidegensajtolt , konzerválószer és adalékanyag mentes  természetes mag olaj.

Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket

és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt.  Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, növeli a “jó” HDL és csökkenti a “rossz” LDL szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét. Javítja a látást, megelőzheti a szürke hályog kialakulását.

Markánsan antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét.A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti. Agyérelmeszesedésben szenvedők emlékezetét javíthatja.

Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen. Az öregedési folyamatokat lassítja.

A flakon tartalma : kapszulás kiszerelés esetében :60 db „1”méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg hidegensajtolt magolaj, 23 mg természetes méhviasz., üveges kiszerelés esetében : 50 ml hidegensajtolt magolaj.

A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen,  gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása :         kapszulás kivitelben                  50 ml-es kiszereléaben

– emeltszintű fogyasztása  nap  2 – 3 x 2 kapszula,               2 x 2 mokkás kanálnyi

– normál színtű fogyasztás       2 x 1 kapszula                   1 – 2 x 1 mokkás kanálnyi

– szintentartó adagolás napi     1 x 1 kapszula                       1 x 1 mokkás kanálnyi

A termék tartósítószertől,  szinezék- és adalékanyagtól mentes, mellékhatása nincs, de hosszabb   kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a kapszulázott termék 5 % természetes  méhviaszt is tartalmaz !