Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


LAZIZAL® Face Lift Cream 50 ml

-10%
ÚJ
LAZIZAL® Face Lift Cream 50 ml
32 700 Ft
Akció: 29 500 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!
Mit szeretne látni egy érett nő, ha a tükörbe néz? Szépséget, nőiességet, erőt?
Mindezeket a tulajdonságokat együtt? A szépségnek sok dimenziója van, az egyik közülük pedig Te vagy saját magad. A LAZIZAL® márka gondoskodik Rólad, a bőrödről, a szépségedről.
Mit gondolsz, mennyi időre van szükség ahhoz, hogy a saját bőrödön lásd és érezd a ránctalanító termék hatását?
30 másodperc, 30 perc, 30 nap. Csak ennyi idő kell ahhoz, hogy megváltoztasd magad, visszatérj önmagadhoz és...megtapasztald a LAZIZAL® termékek működését, melyek helyreállítják a korral elvesztett szépséget. A LAZIZAL® visszatérést jelent a szépséghez, fiatalsághoz, egyensúlyérzethez és belső erőhöz.
A LAZIZAL® szó egy palindróma - elölről és hátulról olvasva is ugyanaz. A palindromoknak már az ókorban mágikus jelentőséget tulajdonítottak, abban is hittek, hogy ezeknek köszönhetően kifejezhető az, ami első látásra kifejezhetetlen. Nem csak a márka neve mágikus, hanem az is, amit magában rejt.
LAZIZAL® Advanced Face Lift Cream szakszerű ápolást jelent, természet ihlette formulával. Az arc-, nyak- és dekoltázsbőr szükségleteit szem előtt tartva készült. A Lazizal páratlanul természetes, egyedülálló és innovatív hatóanyagok keveréke. A LAZIZAL® Advanced Face Lift Cream alapja a szabadalmaztatott Supreme LiftAge koncepció, amelynek ránctalanító, feszesítő és emelő hatása van.
Gyakran folytatunk aktív és intenzív életvitelt. Notorikusan időhiányban szenvedünk. Munka, stressz, feszültség, pihenés hiánya, kevés alvás - e tényezők rombolóan hatnak ránk. Sajnos napról-napra, hónapról-hónapra, mindez látható nyomot hagy a bőrön. Mit tegyünk, ha szeretnénk gyorsan javítani bőrünk kinézetén, és hosszú távú eredményt várunk?
A LAZIZAL® bemutatja az Anti-Aging Advanced Face Lift Cream termékcsalád érett bőrre dedikált termékét. Többcélú kozmetikum, amely azonnal és hosszan tartóan hat számos területen:
  • Státusz
    ÚJ