Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules

-20%
ÚJ
LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules
26 450 Ft
Akció: 21 100 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!
30 másodperc, 30 perc, 30 nap Csak ennyi idő kell, hogy megváltoztassuk magunk, visszatérjünk önmagunkhoz és… meglássuk a LAZIZAL® termékek hatásának eredményét, amelyek visszaadják az idővel elveszített szépséget. A LAZIZAL® visszatérés a szépséghez, a fiatalsághoz, az egyensúly és a belső erő érzetéhez.
A LAZIZAL® szó egy palindrom – egy jobbról balra és balról jobbra olvasva azonos hangzású szó. A palindromoknak már az ókorban mágikus jelentőséget tulajdonítottak, abban is hittek, hogy ezeknek köszönhetően kifejezhető az, ami első látásra kifejezhetetlen. Nem csak a márka neve mágikus, hanem az is, amit magában rejt.
A LAZIZAL® Advanced Face Lift kapszula egy 30 kapszulát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, amely "belülről" támogatja a bőr működését és állapotát. A természetes összetevők kompozícióját innovatív, kétfázisú, módosított, nyújtott oldódású kapszulákba zártuk, melyek javítják a hatóanyagok felszívódását. A Lazizal Advanced Face Lift Capsules® két szabadalmaztatott formulát is tartalmaz, többek között búza magolajból származó lipid-komplexumot és egészségjavító, antioxidáns hatású bioflavonoidokat. A készítmény értékes hatóanyagok forrása, melyek támogatják a bőr optimális funkcióit. A természetes E és C-vitamin, béta karotin (A provitamin), fitoceramidok, növényi kivonatok és hialuronsav támogatják a bőr megfelelő rugalmasságát és hidratáltságát, valamint kedveznek a ráncok csökkenésének.
  • Státusz
    ÚJ