Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


LAZIZAL® Face Lift Serum 10 ml

ÚJ
LAZIZAL® Face Lift Serum 10 ml
30 másodperc, 30 perc, 30 nap. Csak ennyi idő kell, hogy megváltoztassuk magunk, visszatérjünk önmagunkhoz és… meglássuk a LAZIZAL® termékek hatásának eredményét, amelyek visszaadják az idővel elveszített szépséget. A LAZIZAL® visszatérést jelent a szépséghez, fiatalsághoz, egyensúlyérzethez és belső erőhöz.
A LAZIZAL® szó egy palindrom – egy jobbról balra és balról jobbra olvasva azonos hangzású szó. A palindromoknak már az ókorban mágikus jelentőséget tulajdonítottak, abban is hittek, hogy ezeknek köszönhetően kifejezhető az, ami első látásra kifejezhetetlen. Nem csak a márka neve mágikus, hanem az is, amit magában rejt.
A LAZIZAL® Advanced Face Lift Cream szakszerű ápolást jelent, természet ihlette formulával. Az arc-, nyak- és dekoltázsbőr szükségleteit szem előtt tartva készült. A Lazizal páratlanul természetes, egyedülálló és innovatív hatóanyagok keveréke. A szabadalmazott kollagén (Pat.233679) és a bőr különböző szintjein ható, különféle részecsketömegű hialuronsav optimális hidratálást biztosítanak és megelőzik a ráncképződést.
Hogyan működik?
Gyakran folytatunk aktív és intenzív életvitelt. Notorikusan időhiányban szenvedünk. Munka, stressz, feszültség, pihenés hiánya, kevés alvás - e tényezők rombolóan hatnak ránk. Sajnos napról-napra, hónapról-hónapra, mindez látható nyomot hagy a bőrön. Mit tegyünk, ha szeretnénk gyorsan javítani bőrünk kinézetén?
A LAZIZAL®bemutatja az Advanced Face Lift Serum koktél-terméket, vagyis egy érett bőrre szánt, azonnal és hosszan tartó módon, akár 8 órán át is, több területen ható, többfeladatú kozmetikumot:
  • Státusz
    ÚJ