Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Hi5! beeSnap 14 mix bars

ÚJ
Hi5! beeSnap 14 mix bars
13 380 Ft

Miért a Hi5!

Mert ez a termék jóság, csupa jóság (power of good) öt különböző szempontból is:

A Hi5! szeleteket az egyszerű, minőségi és egészséges összetételt szem előtt tartva hoztuk létre. Csupa jóság, egyenesen a természetből... Az emberek több évszázados társának, a méznek és az élelmiszer tartósítás legmodernebb folyamatának - a liofilizálásnak és a puffingnak, azaz a liofilizálási folyamat részét nem képező gyümölcsök szárításának - a keveréke. A fenti két folyamatnak köszönhetően a gyümölcsök nem veszítik el illatukat, ízüket és tápértéküket.

Jó, - lengyel mézből, lengyel cég által, kézzel készített. A szeletek gyártásakor 100%-ban lengyel, igazi mézet használunk. A Hi5! kézzel készített szeletek természet iránti szeretetünkből születtek, lengyel manufaktúránkban. Személyesen ismerjük azokat a méhészeket, akik felügyelik a méheket és a szeleteinkben felhasznált méz termelési folyamatát. Az egész termelési folyamatot aprólékosan ellenőrizzük a lehető legjobb minőség érdekében.

Jó, mert fokozók nélküli  nem tartalmaz a szervezetre nézve káros, ételekben gyakran megtalálható összetevőket.

Mivel egyszerű, mindenhová könnyedén magaddal viheted. Jó nassolnivaló, egészséges, minden napszakban fogyasztható, egyszerű, mint egy pacsi! Hi5! Take&go!

 

Jó, mert hozzájárulunk egy jobb világ megalkotásához - házat építünk a méheknek. A méhek kivételesen fontosak a világ számára, ezért küldetésünknek érezzük védelmüket.

  • Státusz
    ÚJ