Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


RO 929 - irodai víztisztító szürke

RO 929 - irodai víztisztító szürke
440 700 Ft

RO rendszerű, irodai álló ivóvíz-adagoló automata.
Egybeépített, lezárt, biztonságos rendszer.
Digitális vezérlés.
Hőmérséklet szabályozás (hűtés, fűtés, normál víz).
Praktikus, esztétikus design.
Iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvíz forrása!

Előnyei:
Egy gombnyomással elkészíthető a tiszta víz!Családok, iskolák, óvodák, irodák, közösségek ideális ivóvíz forrása.
A készülék padlón álló kivitelben készül. Oda tervezték, ahol folyamatosan szükség van hideg, meleg és szobahőmérsékletű ivóvízre. (Nem szódás!) Háztartásban, irodában, és intézményekben egyaránt optimálisan használható. A nap 24 órájában gondoskodik a friss, egészséges ivóvízről. Hűti, fűti és normál hőmérsékletű vizet ad. Egymástól független hideg-meleg kapcsolóval rendelkezik, 98°C-ig újrafűt, illetve automatikusan lekapcsol, ha a tartály üres. Beépített úszószelep akadályozza a túlcsordulást. Azonnal lehet a segítségével levest, teát, kávét készíteni vagy hűs, egészséges, finom vizet fogyasztani. Mikroprocesszoros irányítással működik ez a háromhőmérsékletű, RO rendszerű irodai álló ivóvíz-adagoló automata.

Működése, felépítése:
A két előszűrő segít abban, hogy meghosszabbítsa a rendszer és az RO membrán élethosszát, és abban is, hogy nagy hatásfokkal működjön.
Felépítése:2 előszűrő + RO szűrő + utószénszűrő + beépített tartály + beszerelési tartozékok + szivattyú + hideg víz + meleg víz + szobahőmérsékletű víz + kompresszor + LED kijelző
Mérete:magas/mély/széles: 105/32/40 cm.
Működési feltétel:min. 3 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, 220V-os csatlakozást igényel. A fal és az adagoló automata között legalább 5 cm szabad helyet szükséges biztosítani. Napfénytől védett helyen szükséges elhelyezni a készüléket.

Teljesítménye:
10 liter/óra (víznyomástól és szennyezettségtől függően).
Hűtési kapacitás:5,5 liter/óra, a hűtött víz 10 °C alatti.
Melegítési kapacitás:8 liter/óra.
Újra forralási funkció 100 °C-ig.
Tartály: a forró, a hideg és a szobahőmérsékletű víz is saját külön tartállyal rendelkezik. A tartályok kapacitása: 3,5 liter/hideg tartály, 2,5 liter/meleg tartály, 16 liter/szobahőmérsékletű tartály.
 

Szűrőrendszere:
Az 5 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:
Előszűrő:a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő:eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Ozmózis membrán:eltávolítja az összes szennyeződést a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.)
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.
Szűrőcsere: évente szükséges.

Garanciális víztisztító szerelési lehetőség
Tisztelt Biocom Tagok!
Tájékoztatásul jelezzük, hogy folyamatosan lehetőség van a Biocom által forgalmazott víztisztító, vízkezelő berendezések szakemberek általi beszereltetésére, azok szervizeltetésére, garanciával.
Mindezeket az országos szervízhálózattal rendelkező Tiszta Víz Üzletház munkatársai végzik. (Elérhetőségeik alul.)
A lehetőség pillanatnyilag (2014. szeptember) az RO 102, RO 102 A, RO 929, PR-CH, M-800 típusú ivóvíztisztító berendezések beszerelésére, karbantartására vonatkozik.

A gépek beszerelés díja gépenként bruttó:
- Budapesten: 15.000 Ft kiszállással,
- vidéken: 15.000 Ft kiszállással (sürgős esetben, ha 1-2 napon belül kell szerelni, akkor + 6.500 Ft kiszállás).

Szűrőcsere díjak:
- A szűrőcsere éves díja: 26.500 Ft(kiszállással, szűrők cseréjével, anyagköltséggel, a berendezés teljes átvizsgálásával, szükség szerinti javítással, ha szükséges, a gép fertőtlenítésével).
- Amennyiben az ügyfél rendelkezik szűrőkkel, bruttó 15 000 Ft.
(Az RO 102, RO 102 A, RO 929, PR-CH, M-800 típusú ivóvíztisztító berendezések szűrőinek cseréjére évente egyszer van szükség.)

Garanciák:
- A beszerelés és a szervizelés szakszerűségére teljes körű felelősséget vállalunk, mindenre kiterjedő garanciával.
- A későbbiekben lehetőség lesz extra garancia vásárlására is.
- Káresemény esetére felelősség biztosítással rendelkezünk!

(Tiszta Víz Üzletház, 1133 Bp. Váci út 108., e-mail cím: info@tisztaviz-uzlethaz.hu, telefonszámok: +36 1 238 0608, +36 1 238 0609, infovonal +36 70 451 8978, rendelés: +36 70 451 8902.)