Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®

ÚJ
DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®
27 650 Ft

DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® egy komplex, 2 egymást kiegészítő kapszulából álló étrend-kiegészítő. A Synbiotic kapszula prebiotikumot (akácrost formájában) és 4 baktérium törzsön és 1 élesztő törzsön alapuló szabadalmaztatott BACTILARDII® probiotikus formulát tartalmaz, amelynek minősége a termék felhasználhatósági ideje alatt végig garantált. A Postbiotic kapszula vajsavra alapuló formula részét képező posztbiotikumot tartalmaz. A DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®-t nemcsak innovatív összetétel jellemzi, hanem szabadalmazott formula és szabadalmazott közvetlen csomagolás is, amely biztosítja a kapszulában található mikroorganizmus-törzsek maximális védelmét.

Mi él bennünk?

Egy egészséges ember bél mikroflórájában összesen mintegy 100 billió(!) jótékony mikroorganizmus (baktérium, gomba, vagy akár vírus) található meg, amelyeknek a száma meghaladja az emberi test összes sejtjének a tízszeresét.
Akár 500–1000 hasznos mikrobafaj is élhet az emberi bélben, többségük a vastagbélben. A mikrobiom összetétele sok tényezőtől függ, de a Bacteroides, Bifidobacterium és Lactobacillus nembe tartozó baktériumok szinte mindig dominánsak.
A bél mikroflórájának összetételére a legnagyobb hatást gyakorló tényezők között a genetikai determinánsokon kívül elsősorban az életkor, az étrend, a földrajzi régió, a közegészségügyi körülmények és az alkalmazott gyógyszerek említhetők meg.
A mikrobiom összetételét és létszámát többek között a következők zavarhatják meg:
a túlzott stressz,
az életmódváltás,
a túlhajszoltság,
a betegségek,
az antibiotikumok használata,
a hirtelen étrendváltás, amit pl. a tartózkodási hely hirtelen váltása, illetve eltérő étrendű trópusi vagy egzotikus országokba tett utazások idéztek elő.
Összetétel: Synbiotic (prebiotikus-probiotikus) kapszula: szabadalmazott BACTILARDII ® formula, ezen belül egy kapszulában 9 milliárd (9x109) CFU* liofilizált, válogatott, élő baktérium-kultúra és válogatott, élő élesztő-kultúra, akácrost, burgonyakeményítő–hordozóanyag, természetes eredetű C-vitamin (L-aszkorbinsav) 1,5 mg / kapsz.– antioxidáns, a burkolat összetevője: hidroxi-propilometil-cellulóz (HPMC). Postbiotic(posztbiotikus) kapszula: granulált glicerin-tributirát napraforgóolajban 380 mg / kapsz., vajsavra átszámítva 91 mg / kapsz., a burkolat összetevője: hidroxi-propilometil-cellulóz (HPMC), klorofillek és klorofillinek rézvegyületei–színezőanyag.
A használat módja: Felnőttek és 12 évnél idősebb gyermekek: 1 kapszula naponta mindegyik dobozból, hűvös vizet kell rá inni. Az együttes felhasználás 2 darab, egyszerre bevett kapszulát jelent - egy szinbiotikum az első kapszulában és egy posztbiotikum a második kapszulában. Szükség esetén az egyes kapszulák felhasználása akár napi kétszeres adagra is növelhető. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni. 7-12 éves gyerekek: a termék (mindkét kapszula) használata előzetes orvosi konzultáció után megengedett. 3-7 éves gyerekek, valamint terhes és szoptató nők: a szinbiotikumot tartalmazó kapszula használata előtt orvosi konzultáció szükséges. A posztbiotikumot tartalmazó kapszula használata nem javasolt. A termék nem alkalmas 3 évnél fiatalabb gyermekek számára.
A kapszulát csak olyan gyermekek szedhetik, akik képesek azt lenyelni. A kapszulát lenyelni nem képes gyermekek esetében kiszórhatjuk a kapszula tartalmát egy kanálra, vagy feloldhatjuk kis mennyiségű vízben. Az így előkészített terméket azonnal el kell fogyasztani.
Antibiotikumos kezelés esetén ajánlott a készítményt az antibiotikum szedésével egyidejűleg elfogyasztani, lehetőleg a gyógyszer bevétele után 1 órával. Javasolt továbbá az étrend-kiegészítés folytatása az antibiotikum-terápia befejezése után 7-10 napig.
Külföldi, különösen egzotikus országokba és trópusi éghajlatú területekre való utazás esetén a készítményt 5 nappal az indulás előtt, a tartózkodás ideje alatt és 5 nappal a külföldről való visszatérés után kell szedni.
A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A változatos táplálkozás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szervezet megfelelő működése szempontjából.

  • Státusz
    ÚJ