Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cleado Bio Tisztítószer koncentrátum 1l

 Cleado Bio Tisztítószer koncentrátum 1l
8 600 Ft

Tökéletes tisztaság általános és ipari felhasználás-ra

A vásárlás nagy részét azzal tölti, hogy összeválogatja tisztítószereit a polcokról? Vagy egyszerűbb megoldást keres otthona tisztántartásához? A megoldás: egy olyan nagy hatásfokú univerzális termék, mely vízzel való hígításban ragyogó tisztaságot biztosít a háztartás bármely területén!

Nem tartalmaz savakat, foszfátokat, formaldehideket. A szennyeződéseket egy különleges emulzió útján lebontja és az így keletkezett anyagok 20 nap alatt biológiailag megsemmisülnek.

 

Javasolt hígítási arányok:

- 1:10–1:25-ig: erősen szennyezett felületekre (ipari felhasználás)

- 1:25–1:50-ig: háztartási felhasználás (csempék, hűtők, felmosá-
                      shoz, konyhai bútorok)

- 1:50–1:100-ig: üvegablakok, tükrök, nemes fémek

- 1:80: mosogatáshoz, felmosáshoz


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

A tisztítandó felületre fölvihetjük kefével vagy szivaccsal. Háztartásokban előnyösen alkalmazható permetező szórófej segítségével, ezen víz és tisztítószer takarékos technológia megakadályozza azt is, hogy a már szennyezetté vált keverék ismét a tisztítandó felületre kerüljön. Kézi tisztításhoz figyelembe kell venni a tisztítandó felület szennyezettségét és ettől függően kb. 1 percig hatni hagyjuk az anyagot, majd leöblítjük (kárpitok, szőnyegek, lakástextíliák színtartósságát előre ellenőrizni kell). A tisztított felület portaszító hatással bír (mikrofilmréteget képez a felületen), ami a későbbi könnyebb tisztítást segíti elő. Kiválóan alkalmazható szőnyeg és padlótisztító gépekben, víz és gőzsugarat spriccelő berendezésekben, gépi padlótisztításhoz (recés, durva felületen 1:80-as hígítás, egyéb padlózatra 1:100-as hígítás a jó). Mikrokefével ellátott gépeknél 1:125-s hígításnál alkohol (kb. 1L ipari alk.) szükséges a habzás meggátlása végett.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Az általános háztartási tisztítószer koncentrátumot vízzel hígítva kell fel- használni, különben hatástalan.

Az általános háztartási tisztítószer koncentrátum vízzel hígítva, felhasználásra kész formájában semmilyen módon nem veszélyezteti az élelmiszereket.