Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

AKTIVITÁS, ENERGIA

Fő kategória >AKTIVITÁS, ENERGIA

12

EBERGY VITAL- 90 db

Energianövelés a mindennapokra
Hozzájárulhat a férfiak energianöveléséhez, a fizikai fáradtság leküzdéséhez, megnövelheti a libidót (nemi vágyat), megerősítheti az immunrendszert.

Ajánlott adagolás: napi 3 x 1 db kapszula, étkezések előtt bő folyadékkal bevéve.

Figyelem: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: száraz, hűvös, fényvédett helyen.

  • Kínai hernyógomba kivonata 200 mg
  • Soktérdű salamonpecsét kivonata 450 mg
  • Csüdfű gyökér kivonata 700 mg

Kínai hernyógomba

Számos jótékony összetevője közül kiemelkedik közel hatvan százalékos lipidtartalma, ami telítetlen zsírokból áll, több mint negyven százaléka pedig telített zsír. A kínai hernyógomba gazdag fehérjékben, nyomelemekben, vitaminokban és antioxidáns poliszacharidokban. Bőségesen tartalmaz cinket, magnéziumot, káliumot és mangánt, amelyek élettani szempontból fontos szerepet töltenek be az ivarmirigyek fejlődésében és egészséges működésében. A kínai hernyógomba valóságos vitaminraktár, megtalálhatók benne a B-vitaminok, az E- és a D-vitamin.

A kínai hernyógomba kiváló immunerősítő, fokozza a természetes védekező mechanizmusok hatékonyságát. Terméketlenség és csökkent libidó esetén mindkét nemnél szabályozza a hormontermelést, a megfelelő hormonszint beállítását. Fokozza a vesék és a máj működését, az ebből adódó méregtelenítő hatást. Antibakteriális tulajdonságú, vastartalma révén támogatja a vörösvérsejtek termelődését és a vérszegénység megszüntetését. Antidepresszánsként szabályozza a mellékvese hormonok mennyiségét, és visszafogja többek között a dopamint és a szerotonint lebontó oxidáz képződését.

Soktérdű salamonpecsét

Hatóanyagai: gyökértörzse (Polygonati rhizoma) glukokinint, szaponint, nyálkát és egy digitáliszhoz hasonló hatású glikozidát tartalmaz.

Szívserkentő, vizelethajtó, cukorbetegség esetén is bizonyítottan hatékony. Használata a férfiak számára kifejezetten előnyös fizikai- és szellemi erősítő hatása miatt.

Kínai csüdfű

Összetevői között megemlíthetjük a glikozidokat, aminosavakat, szterolokat, nyálkát, telítetlen zsírsavakat és egy poliszacharidot is, amely az immunrendszer működésének serkentéséért felel. A hagyományos kínai orvoslás szerint a lép, a vese és a tüdő energiáit erősíti. Erősíti a chi (csít), felemeli a lesüllyedt yangot, erősíti a test ellenállóképességét, serkenti a szövetek regenerálódását, illetve vizelethajtás révén gyógyítja az ödémát. Segíti a betegségek utáni felépülést mind fizikai, mind lelki értelemben, mert stabilizál és megerősít. Kedvezően hat a vérnyomásra és vércukor szintre. A vérkeringés serkentése révén a növénynek afrodiziákum jellegű hatása is kimutatható (az afrodiziákum olyan anyag, amely a hiedelmek szerint élénkíti a nemi vágyat és a nemi aktivitást). Előnyösen hat a férfi potenciára és prosztataműködésre jótékony hatással van a sperma mennyiségére és aktivitására. Nőknél a csüdfű szabályozza a nemi szervek működését frigiditás, alacsony libidó esetén, továbbá segít növelni a mellmirigyek méretét.

Leírás

Gyógynövény-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Potencia problémák, impotencia, szexuális problémák? Az életmódunkból és lakóhelyünkből eredő, egészségünkre káros dolgokat csak tetézi a stressz. Ehhez társul a teljesítés kényszere és a minden pillanatban elvárt teljesítmény. Ráadásul a XXI. században egyre több a gyógyíthatatlan betegség. Egyre több receptet kell kiváltani és többet is találkozunk orvosainkkal, mint szeretnénk. A lelki, biológiai és emocionális egészségünk karbantartása, esetleg a potencia feljavítása mindnyájunk közös érdeke. Ez a termékünk azoknak a férfiaknak is javasolt, akik szexuális téren rendben vannak. De fokozni szeretnék teljesítőképességüket az élet más területein.

Notifikációs szám: 20907/2018

Forrás: https://havasilotuszbetet.hu/termek/energy-vital/

 
8 215 Ft
Ginzeng étrend-kiegészítő kapszula- 60 db

A Távol-Keleten már évszázadok óta fogyasztott ázsiai ginzeng (Panax ginseng) számos, egészségre pozitív hatással bíró összetevőt tartalmaz. Használata mintegy 4000 éves múltra tekint vissza, a kínai népgyógyászat és az indiai ayurvédikus gyógyászat régóta alkalmazott növénye. Teaként, konyhai felhasználásra, valamint étrend-kiegészítőként (pl. por, kapszula, kivonat) is elérhető. Széles körű pozitív hatásai miatt manapság az egyik legkeresettebb gyógynövény.

Fontos, hogy a Panax ginseng (más néven ázsiai ginzeng, kínai ginzeng vagy koreai ginzeng) nem összekeverendő a ginzeng további típusaival, amelyek hatóanyagukat tekintve nem egyeznek meg a Panax ginzenggel – ezek az amerikai ginzeng (Panax quinquefolius L.) és szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus).

ginzeng

Az ernyősvirágzatúak rendjébe tartozó, évelő növényről van szó, amely elsősorban a kelet-ázsiai hegyekben (Kína, Korea, Oroszország) őshonos. Sajátossága, hogy lassan nő, és kizárólag árnyékban érzi jól magát. A növény gyökere tartalmazza a legértékesebb összetevőket, ezért ezt a részét dolgozzák fel és hasznosítják. A ginzenggyökér jellegzetes, emberre emlékeztető alakjából fakad kínai zsensen (人参) elnevezése, melynek jelentése embergyökér. Az ázsiai ginzeng latin nevének első tagja, a „panax” jelentése pedig mindent gyógyító – utalva ezzel is arra a széles palettára, amelyben előnyös egészségügyi tulajdonságai rejlenek.

Története

A ginzeng gyógynövényként való felhasználására vonatkozó első írásos szöveg a Kínában 196-ban írt Shen-Nung gyógyszerkönyvben található. Ezt követően Li Shizhen az 1596-as Compendium of Materia Medica című gyógynövény határozó kötetében a ginzenget „kivételes tonikként” írta le. Habár eleinte nem használták a maihoz hasonló, széleskörű gyógymódként, inkább krónikus betegségben szenvedő és lábadozó betegek gyógynövénye volt.

A kínai és koreai területeken 16. században kezdték meg a ginzeng termesztését.

Mit tartalmaz a Panax ginseng?

A növény gyökerében 6-7 éves korára alakul ki az ideális koncentráció a különböző összetevőkből, ezért felhasználására jó néhány évet kell várni. A ginzeng ásványi anyagokból és vitaminokból, olajokból, valamint ginzengoidok, panaxonok, poliszacharidok és szaponinok elegyéből nyeri jelentős hatásait. A ginzeng legfőbb hatóanyaga a ginzengoid, amely a növény egészségre gyakorolt előnyös hatásainak javáért felelős. Vitaminok közül kiemelhető az A-, E-, B1-, B2-, B6-, B12- és C-vitamin tartalma, továbbá jó néhány ásványi anyag forrásaként is szolgál (pl. folsav, mangán, cink).

Mire jó a ginzeng?

Segít a stressz tüneteinek legyőzésében, javítja a hangulatot

Az Egyesült Királyságban a Brain Performance és Nutrition Research Centerben elvégzett placebo-kontrollált vizsgálat 30 önkéntes részvételével zajlott, akik háromkörös kezelésben részesültek – a csoport egyik fele ginzenget, a másik fele placebót kapott. A vizsgálatot azért végezték, hogy adatokat gyűjtsenek a ginzeng hangulatra és a mentális funkciók javítására gyakorolt hatásairól. Az eredmények azt mutatták, hogy a 8 napon át tartó, 200 mg-os ginzeng bevitel enyhítette a hangulati problémákat. A 400 mg-os dózis a szintén nyolcnapos kezelés időtartama alatt javította a részvevők nyugalmi állapotát.
 

Javítja a memóriát és az agyfunkciókat

A ginzeng stimulálja az agysejteket, így javítja a koncentrációt és a kognitív aktivitást. A dél-koreai Klinikai Kutató Intézet Neurológiai Tanszékén végzett egyik tanulmány a ginzeng hatékonyságát vizsgálta az Alzheimer-kórban szenvedő betegek kognitív teljesítményére vonatkozóan. Az itt szerzett bizonyítékok azt mutatják, hogy a Panax ginseng gyökér 12 héten át tartó napi fogyasztása javíthatja az Alzheimer-kóros betegek mentális teljesítményét. A ginzeng kezelés után a résztvevők javulást mutattak, és ami még pozitívabb, hogy az előnyös hatás három hónapon át fennmaradt. A ginzeng kezelés megszüntetése után a javulás lecsökkent a placebóval kezelt kontrollcsoport szintjére.

Ez arra enged következtetni, hogy (bár még további kutatások szükségesek a bizonyításhoz), a ginzeng az Alzheimer-kór természetes kezelésében is jelentős szereplővé válhat. Egy előzetes tanulmány azt is megállapította, hogy a ginzeng és a ginkgo biloba kombinációja segít az ADHD természetes terápiájában.
 

Erősíti az immunrendszert, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik

Egy érdekes koreai tanulmány a ginzeng kedvező hatásait vizsgálta olyan gyermekek körében, akik kemoterápián vagy őssejt-transzplantáción estek át valamilyen rosszindulatú daganatos betegség miatt. A vizsgálatba 19 gyermeket vontak be, akik napi 60 milligramm koreai vörös ginzenget kaptak egy éven át. A vérmintákat hathavonta gyűjtötték össze. A kezelés eredményeként a citokinek vagyis azok az immunválaszban is jelentős szerepet játszó jelzőmolekulák, amelyek az agyi jelek küldéséért és a sejtnövekedés szabályozásáért felelősek, jelentős csökkenést mutattak, ami szignifikáns különbség volt a kontrollcsoportban mért értékekhez képest. Ez a tanulmány arra világított rá, hogy a koreai vörös ginzeng képes stabilizálni a rákos folyamatokban szerepet játszó citokinek mennyiségét kemoterápia után.
 

Potencianövelő és hatásos a szexuális zavarok esetén

A porított koreai vörös ginzeng fogyasztása javítja a szexuális izgalmat és férfiaknál az erekciós rendellenességeket. 2008-ban készült egy szisztematikus áttekintés, amely összesen 28 randomizált klinikai vizsgálatot tartalmazott, amelyek a vörös ginzeng hatékonyságát értékelték a merevedési zavarok kezelésében. A vizsgálat a vörös ginzeng használatára utaló bizonyítékot szolgáltatott, de a kutatók úgy vélik, hogy szigorúbb tanulmányok szükségesek a végleges következtetések levonásához.

A 28 vizsgált kutatási eredmény közül hat az erekciós funkció javulásáról számolt be, amikor vörös ginzenget alkalmaztak a placebo-kontrollhoz képest. Négy vizsgálat a vörös ginzengnek a szexuális működésre gyakorolt ​​hatását tesztelte a placebóval összehasonlítva, és minden kísérletben a vörös ginzeng pozitív hatásait mutatták ki.
 

Segít az egészséges vércukorszint elérésben

Számos tanulmány kimutatta, hogy a ginzeng csökkenti a vércukorszintet a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedőknél. A Maryland Egyetem Orvostudományi Egyetemének egyik tanulmánya szerint azoknál a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő embereknél, akik ginzenggel együtt fogyasztottak magas cukortartalmú italt, kisebb vércukorszint-emelkedést figyeltek meg.

Az Egyesült Királyságban található Human Cognitive Neuroscience Unit-ben végzett másik tanulmány megállapította, hogy a Panax ginseng a glükóz fogyasztása után egy órával a vércukorszint csökkenését okozza, megerősítve, hogy a ginzengnek glükoregulációs tulajdonságai vannak.

A 2-es típusú cukorbetegség hátterében az a probléma áll, hogy a szervezet nem reagál az inzulinra. Egy tanulmány szerint a koreai vörös ginzeng javította az inzulinérzékenységet, amely további magyarázatot ad a ginzeng azon képességére, hogy segít a vércukorszint.  

Jó tudni

A ginzeng úgynevezett adaptogén növény, amely azt jelenti, hogy képes a szervezet szélsőséges fizikai és pszichés hatásainak leküzdését elősegíteni, ezért is alkalmazzák gyakran stressz ellen is. Ugyanakkor emiatt is érvényes rá az a szabály, hogy legfeljebb 10 hétig szedhető egyhuzamban, utána szünetet kell tartani a szedésében.

Forrás:https://www.vitamed.life/index.php/hu/tudastar/gyogynoveny-alapu-termekek/ginzeng

 
2 800 Ft
NUTRILAB- L-Karnitin- 60 db

Az L-karnitin a szervezetünkben természetesen is jelen lévő anyag, főként a váz és szívizomzatban,

valamint a májban és a vesében fordul elő. Az L-karnitinre szervezetünknek a különböző

energia termelő és felhasználó folyamataiban van szüksége. Étrend-kiegészítőként gyakran

ajánlott olyan személyeknek, akik rendszeresen foglalkoznak sporttal, illetve a szervezet

különböző fizikai igénybevételkor.

 

Hatóanyag:

L-karnitin tartarát(fermentációval előállított)…………….500 mg,

kapszula összetevők: zselatin és víz 

 
3 010 Ft
ORGANIQA- Maca Por 250 gr

A perui maca gyökérből készült őrlemény kiváló természetes hormonszabályozó - a női- és férfi hormonrendszer egészséges működéséhez ajánlott.

Dél-Amerikában honos, a perui Andok magaslatain termesztett erősítő és energetizáló növény. Vadon termő évelő, a retekkel egy családba tartozó ehető, gumós növény. Gyökerét szárítás után megőrlik, ezt fogyasztjuk. A növényt az inkák már 2000 évvel ezelőtt is használták gyógyászati és étkezési célokra is.
Használták a női és a férfi termékenységi problémák kezelésére, impotencia, erekciós zavarok megszüntetésére is. A petefészkek működését szabályozva segít a menstruációs zavarok valamint a változókori problémák kezelésében. Gyakran emlegetik természetes hormonszabályzóként is, melyet adaptogén tulajdonságainak köszönhetünk. Adaptogén gyógynövényeknek azokat a növényeket nevezzük, melyek képesek a szervezetünkben folyamatosan zajló változásokhoz alkalmazkodva kifejteni jótékony hatásukat. Ezek a növények kiegyensúlyozzák a belső elválasztású mirigyek és az immunrendszer működését úgy, hogy lelassítják a túlműködő és felgyorsítják az alul működő szerveket, ugyanakkor a normálisan működő szerveket nem befolyásolják, vagyis csak akkor és ott hatnak, ahol szükség van rájuk.
 
Átlagos tápérték 100g termékben: energiatartalom: 1380 kJ/327 kcal, fehérjék: 12g, szénhidrát: 60,5g, amelyből cukrok: 42g, zsírok 5g, amelyből telített zsírsavak: <0,1g
 
Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin és kalcium, foszfor, réz, cink, magnézium
 
Jótékony hatások: javítja a memóriát, növeli az állóképességet, a vér oxigénszintjét, hormonkiegyensúlyozó hatású 
 

 
2 310 Ft
ALKA-LINE cseppek  30 ml

A sav-bázis egyensúly 

Az összes egyensúlyi állapot közül, amit az emberi szervezet igyekszik fenntartani, a legdöntőbb a savasság és a bázikusság (vagy lúgosság) közötti egyensúly.

Ha a savak és bázisok aránya nem megfelelő, akkor anyagcserénk sem működhet jól. Az anyagcsere helyes működéséhez biztosítani kell a vér, valamint a sejtek közötti és a sejteken belüli környezet pH értékének optimalizálását.

Mivel folyamatosan ki vagyunk szolgáltatva a savak és bázisok állandó változásának, szervezetünk úgy működik, hogy természetes egyensúlyban tartsa.

 

Amennyiben ez az egyensúly felborul, jelentkezhet:idegesség, ízületi panaszok,teljesítmény csökkenés, fáradtság, étvágytalanság, elhízás.

 

Termék összetevői: 
víz, kálium-citrát, kalcium-citrát, kalcium citromsavval alkotott sói, csalán (Urtica dioica) kivonat (drog: extrakt arány 10:0,089), zöldtea (Camelia sinensis) kivonat (10:0,093)


A csalán feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket. A vesét fokozottabb vízkiválasztásra készteti. Tisztítja a vizeletkiválasztó rendszert és fokozza a szervezet védekezőképességét.

zöld tea pozitív egészségügyi hatásait számos kutatás és vizsgálat igazolta. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző, koleszterinszintet csökkentő, érvédő szerepük is régóta ismert tény az orvoslásban.

Forrás:
Bernáth Jenő: Vadon termő és termesztett gyógynövények
Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/9477/a-zold-tea-hatasai--fogyas-es-ervedelem

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Ajánlott adagolás: napi 1×10 csepp 1l hideg, szénsavmentes folyadékban elfogyasztva. (Fogyasztása étkezések előtt és után 1 órán belül nem javasolt!)

Megjegyzés: fehérjében vagy szénhidrátban gazdag étkezés után várjon két órát, mielőtt a terméket fogyasztaná, hogy az emésztéshez szükséges gyomorsavakat ne semlegesítse az itallal! 


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

A napi adag (10 csepp) tartalmaz:

Megnevezés

Mennyiség

NRV %

Kálium

1.750,0 mg

87,5

Kalcium

400,0 mg

50,0

Csalán-kivonat

0,83 mg

n.m.

Zöld tea-kivonat

0,83 mg

n.m.

 

NRV%= Napi bevitel referenciaérték felnőttek esetében.
 n.m.=nincs meghatározva 

 

FIGYELEM: a készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!
 

A javasolt napi adagot ne lépjük túl!

 

Ellenjavallatok: nem ismeretesek.

Mellékhatások: nem ismeretesek.

 

 
6 290 Ft
  BIOHEAL -Koenzim Q10 60 mg Szelénnel E-vitaminal és B1-vitaminnal 60+10 db
Koenzim Q10
60 mg Szerves Szelénnel, E-vitaminnal és B1-vitaminnal
70 db étrend-kiegészítő kapszula
A Koenzim Q10 mennyisége az életkor előrehaladtával természetszerűleg csökken, mert szervezetünk egyre kevesebb Koenzim Q10-et termel. Utóbbiakból adódóan fontos, hogy 35 év felett gondoskodjunk a megfelelő utánpótlásról.
A készítmény fő hatóanyaga a Koenzim Q10, vagy más nevén ubikinon, kiindulási anyaga egy esszenciális, nélkülözhetetlen aminosav, a fenilalanin. A termék e... 
3 035 Ft
Dr.Chen - GINSENG Royal Jelly ampulla 10 db
A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-keleten.
A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban.
A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.
Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését.
Támogatja a normális vérkeringést. A méhpempő elősegíti a szervezet védelmét a szabadgyökök okozta
egyes károsító hatásokkal sz... 
920 Ft
DR.HERZ -  L-Arginin+ C vitamin 50 db
Az L-arginin un. szemi-esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy a felnőtt szervezet képes
szintetizálni, azonban bizonyos körülmények közt pótlása esszenciálissá válik. Így gyermekkorban és
bizonyos genetikai problémák esetén vagy fokozott fizikai és/vagy lelki megterhelés mellett, mint
például a különféle traumák, fertőzések, égés és az intenzív edzés.

Az arginin egy rendkívül sokrétű aminosav alapvető anyagok prekurzora, építőköve. 
3 620 Ft
  GUARANAX- Guarana kapszula, standardizált növényi koffein kivonattal 60 kapszula
A guarana fő hatóanyaga a guaranin, egy kristályos szerkezetű rost, ami cserzőanyagokba ágyazódott,
késleltetett felszívódású növényi koffein.

A guarana elősegítheti a megfelelő éberség és koncentráció képesség fenntartását

60 kapszula

Nettó tömeg: 18g

Összetevők: Guarana kivonat (20% koffein),tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló
(magnézium sztearát), zselatin, színezék (titán-dioxid)

Adagolási javaslat: 1 kapszula naponta, étkezés ... 
4 610 Ft
MEDICURA - BIO Maca 90 db

Rendszeres szedése elõsegítheti a szellemi és fizika megterheléshez való alkalmazkodást.
A maca növény, mint természetes erõsítõszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új
impulzusra van szükségük.

A maca adaptogén növény, hatását nem azonnal, hanem fokozatosan fejti ki.
A legjobb hatás elérése érdekében folyamatosan kell használni.
fokozza a szellemi teljesítményt
megsokszorozza az agyi kapacitást
szellemileg stabilizál és aktivál
javítja a stresszel szembeni tûrõképességet, illetve csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt
kellemetlen hatásait
Férfiak számára
erõsíti és stimulálja a libidót
Energiát, erõt és kitartást ad
Használatával javítja a potenciát, növekszik a termelt spermiumok száma és mozgékonysága
Nõk számára
elûzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót
optimalizálja az ösztrogén szintjét és ez azért kiemelten fontos, mert a túl alacsony vagy magas
ösztrogénszint megakadályozhatja a fogamzást és a kihordásban is problémákat okozhat.
A maca segítheti emellett az egészséges progeszteronszint elérését, ami egy egészséges gyermekáldás
kihordásához szükséges.

A Maca rendkívül gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi
anyagokban is egyaránt. Rengeteg nyomelem található benne, olyan szinten, hogy egy részüket még nem
is azonosították. Ezen kívül a maca gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy
gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítõje, hiszen jóformán olyan, mint egy
komplett multivitamin készítmény. Azonban az egyik legkifinomultabb tulajdonsága a hormonháztartásra
gyakorolt szabályozó, serkentõ és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nõk esetében.
Nem jobb, avagy rosszabb a hormonháztartásra gyakorolt hatása egyik nemre nézve sem.

Medicura Bio Maca adagolása: napi 3 tabletta
Medicura Maca tabletta összetétele: 517mg a Maca tartalma 1db kapszulának

 
3 250 Ft
NUTRILAB - Koenzim Q10 30 mg 60 db
A Q10 egy olyan enzim, ami alapvető a sejt energiatermelésének folyamatában,
egyfajta létfontosságú katalizátor, ami egyes biokémiai folyamatokat felgyorsít vagy valamilyen más
irányba terel.
Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki,
ezáltal megakadályozza a rákos sejtek elszaporodását.
Megfigyelések alapján segít a falósejtek aktívabb hatékonyságának kialakulásában, gátolva ezáltal a
daganat terjedését, ill. áttétek k... 
3 430 Ft
NUTRILAB - L-karnitin 60 db
Az L-karnitin a szervezetünkben természetesen is jelen lévő anyag, főként a váz és szívizomzatban,
valamint a májban és a vesében fordul elő.
Az L-karnitinre szervezetünknek a különböző energia termelő és felhasználó folyamataiban van szüksége.
Étrend-kiegészítőként gyakran ajánlott olyan személyeknek, akik rendszeresen foglalkoznak sporttal,
illetve a szervezet különböző fizikai igénybevételkor. 
2 830 Ft

12