Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DUOLIFE Spirulina- 60 db

DUOLIFE Spirulina- 60 db
8 550 Ft

DUOLIFE Spirulina a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely koncentrált adagban tartalmaz porított spirulinát. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel. A spirulina támogatja a súlykontrollt és a szervezet ellenálló képességét.

A DUOLIFE Spirulina a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely koncentrált adagban tartalmaz porított spirulinát. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel.  

Spirulina:

- támogatja a súlykontrollt. 

- növeli a szervezet ellenálló képességét. 

- támogatja a szervezet vitalitásának fenntartását. 

A spirulina Közép- és Dél-Amerika, valamint Afrika meleg vizeiben tenyésző zöld-kék algák elnevezése. A Föld egyik legrégebbi életformájának tartják. Ezek az algák kicsik (kb. 500 µm) és spirál alakúak. Innen ered a nevük.

A spirulina a szuperélelmiszerek, azaz kivételes táplálkozási tulajdonságokkal rendelkező élelmiszerek közé van besorolva. Számos tápanyag forrása - köztük nagy mennyiségű teljes értékű fehérje (az algák összetételének kb. 60%-a), valamint vitaminok: A-, C-, D-, E-, K-, B-vitaminok (beleértve a B1, B2, B3, B12 vitaminokat) és ásványi anyagok, pl. szelén, cink, réz, vas és magnézium.  Ezenkívül a spirulina értékes összetevőkkel látja el a szervezetet, mint például: gamma-linolénsav (GLA) és linolsav az omega-6 esszenciális zsírsavak csoportjából, folsav, fikocianin (ami a spirulinának jellegzetes kék színét adja), valamint bioflavonoidok. 

A spirulina támogatja a súlykontrollt 

A spirulina növeli a szervezet ellenálló képességét 

A spirulina támogatja a szervezet vitalitásának fenntartását 

A DUOLIFE Spirulina étrend-kiegészítő akácrostot is tartalmaz, amely szinergikusan támogatja a fő összetevő - a spirulina - hatását.