Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DUOLIFE D3 in Nigella Oil- 60 db

DUOLIFE D3 in Nigella Oil- 60 db
10 400 Ft

DUOLIFE D3 in Nigella Oil a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely feketekömény olajban szuszpendált D3-vitamint tartalmaz koncentrált adagban. Vegán tápióka "softgel" típusú kapszulákba van zárva.  A D-vitamin segíti az egészséges csontok, izmok és fogak megőrzését. A D-vitamin továbbá segíti az immunrendszer megfelelő működését.

D-vitamin:

- segíti az egészséges csontok és fogak megőrzését;

- segíti a vér megfelelő kalciumszintjének fenntartását;

- segíti a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódását/felhasználását;

- segíti az izmok megfelelő működését;

- segíti az immunrendszer megfelelő működését;

- részt vesz a sejtosztódás folyamatában is.

Az étrend-kiegészítő feketekömény magolajat tartalmaz, amely szinergikusan támogatja a hatóanyag - D3-vitamin - működését. A feketekömény olaj jelenléte a termékben nagyon fontos megkülönböztető tulajdonság, hiszen maga az olaj nagyon fontos összetevő, a szervezet működését támogató tulajdonságokkal bír, és az egyik legértékesebb növényi olaj. 

A feketekömény olajat feketekömény (Nigella sativa) magjából nyerik ki, amely főleg Kelet-Európában és Ázsia nyugati részén őshonos. A feketekömény olaj tulajdonságait az ókori Egyiptomiak is ismerték, ahol a "fáraók aranyának" nevezték. A feketekömény olaj összetétele főként esszenciális zsírsavakból (EFA) áll. Közülük körülbelül 60% linolsavat (omega-6), körülbelül 25% olajsavat (omega-9) és körülbelül 1% alfa-linolénsavat (omega-3) különböztethetünk meg. Ezen kívül az olajban megkülönböztethetünk E-vitamint, biotint, béta-karotint, ásványi sókat: vasat, kalciumot, káliumot, cinket, foszfort, rezet, antioxidánsokat, szterolokat és hatóanyagokat, azaz timokinont, timohidrokinont, p-cimént, karvakrolt, timolt.