Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DuoLife Clinical Formula ProOptical®

ÚJ
DuoLife Clinical Formula ProOptical®

A látási folyamatot az ember az egyik fő érzékszervével és érzékelésével, a látással végzi, amelyen keresztül a beérkező információk mintegy 90%-át kapja. Ezen keresztül képes a legtöbb inger helyes fogadására. A szem védelme és annak támogatása a megfelelő étrend-kiegészítők által rendkívül fontos, ezért is érdemes a DuoLife Clinical Formula ProOptical® választania.

DuoLife Clinical Formula ProOptical® egy kétfázisú módosított kapszulában előállított készítmény, amelynek összetevői hosszan felszívódóan fejtik ki hatásuk. Az innovatív, kétfázisú forma két különálló kapszula kombinációja – a külső folyékonyé, valamint a belső szilárd állapotúé. A folyékony fázisban található hatóanyagok felszívódási folyamata már a gyomorban megkezdődik, míg a szilárd állapotú formában lévő komponensek csak a vékonybélben szabadulnak fel, ahonnan közvetlenül a keringési rendszerbe kerülnek, amin keresztül bekerülnek a szemgolyó szövetjeibe. Az aktív hatóanyagok felszívódásának kétlépcsős folyamatát a legmagasabb szintű biológiai hasznosítás jellemzi.

ProOptical® étrend-kiegészítő összetételében szabadalmaztatott technológia segítségével előállított természetes, kristályos formájú lutein és zeaxantin található. Ez nagy hatással van a felszívódás sebességére és hatékonyságára. Az összetevők legmagasabb szintű biohasznosulását több mint 70 klinikai vizsgálat igazolja (több mint 4200 páciens részvételével). A vizsgálatok során a luteint és a zeaxantint 5:1 mennyiségi arányban alkalmazták, amely garantálta a látószerv számára biztosított legfontosabb aktív hatóanyagok maximális mennyiségben történő hasznosulását.

DuoLife Clinical Formula ProOptical® összetétele számos olyan anyaggal gazdagodott, amelyek támogatják a látószerv megfelelő működését és megvédik a szemet az UV sugárzás és a szabadgyökök káros hatásaival szemben.a été enrichie d’un certain nombre de substances favorisant un fonctionnement correct de l’organe de la vision et protégeant les yeux contre l’action nocive des rayons UV et des radicaux libres.

Aktív hatóanyagok

– Lutéine : a kék fény elnyelésével hatással van a fotokémiai károsodások csökkentésére, amelyeket a rövid hullámhosszú fény idéz elő. Ezenkívül a zeaxantinnal együtt szűrőt alkot a recehártya azon részén, amely a részletes látásért felelős, meggátolva a kék fényt és az erős fény által okozott homályosságot, ezáltal növelve a szem ellenállóképességét az erős fényekkel szemben. Ez különösen fontos, ha szemünk intenzív fénynek van kitéve, például napsütésnek, villanó fényeknek vagy vakító fényszóróknak az éjszaka során. Az elvégzett vizsgálatok alapján azt is megállapították, hogy a lutein további egészségügyi előnyöket biztosít a bőr számára is.

– Astaxanthin: a luteinnel és a zeaxantinnal megegyező xantofil-karotinoid csoportba tartozik, és javítja a szem működését. Ezenkívül fontos a sugártest regenerációjához, így csökkentve a szemfáradtságot, amelyet minden nap jelentősen megtapasztalhatunk a monitorok, a nem megfelelő világítás, a környezetszennyezés, az UV-sugárzás, valamint az esetleges látási rendellenességek következtében. A formula létrehozása során, az összetevő laboratóriumi vizsgálaton esett át, amelyek igazolták annak pozitív hatásait a szembetegségek tüneteinek csökkentésében.

– Krocyny és safranal – antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező anyagok, amelyek védik a szemet az ultraibolya (UV) sugárzás káros hatásaitól.

– Az acerolából származó C-vitamin jótékony hatással van a kollagénszintézisre – a szem üvegtestének egyik alkotóelemének előállítására.

– A cink a látási folyamatokat elősegítő ásványi anyag, amely a szem recehártyájában található meg a legnagyobb mennyiségben. Ennek hiánya rövidlátáshoz vezethet.

– A mikrokapszulázott likopin felelős a látószerv védelméért a szabadgyökök káros hatásaival szemben, továbbá aktív szerepet játszik a makula-degeneráció (sárgafolt sorvadás) megelőzésében. Hatását laboratóriumi vizsgálatokkal is alátámasztották.

– A kínai citrin-kivonatban található schizadrin pozitív hatással van a sötétségi látásélesség javításában.

– Az antocianinok stimulálják a szem mikrokeringését, kedvezően befolyásolva a látásélességet sötétedés után.

Összetevők: kínai bazsalikom (Perilla frutescens) magjából készült, szerves olaj 60% feletti α-linolénsav tartalomra standardizálva, acerola (Malpighia glabra) gyümölcslé kivonat 12-15:1 C-vitamin tartalomra standardizálva, bársonyvirágból (Tagetes erecta) kivont, mikronizált lutein és zeaxatin kristályok sáfrányos szeklice (Carthamus tinctorius) gyümölcséből nyert sáfrányolajban szuszpenzálva, zöld mikroalgák (Haematococcus pluvialis) alanospóra kivonata asztaxantin tartalomra standardizálva, paradicsom gyümölcsökből kivont karotén keverék, közte mikrokapszulázott, természetes likopin, szerves cink (cink-citrát) sói, kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis) gyümölcsének 3:1 kivonata 5% schizandra tartalomra standardizálva, szőlőmag kivonat (Vitis vinifera) 120:1 95% proantocianidin (ebben 92% polifenol) tartalomra standardizálva, fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) kivonat 25% antocianidin tartalomra standardizálva, fekete bodza (Sambucus nigra) 4:1 kivonta 30% polifenol tartalomra standardizálva, feketeribizli-levél (Ribes nigrum) kivonat 1% rutin tartalomra standardizálva, aronia gyümölcs (Aronia melanocarpa) kivonata 40% polifenol (katechinek), bársonyvirágból (Tagetes erecta) extrahált karotonoidok, köztük zeaxantin koncentrált keveréke közönséges szója (Glycine max Merr) magjából készült olajban szuszpenzálva, sáfrányporzó (Crocus sativus) 2-4:1 kivonata, 2% krocin és 2% safranal tartalomra standardizálva. Bevonat összetevői: tengeri halak bőréből készült zselatin - külső kapszula, szerves eredetű cellulóz (HPMC) - belső kapszula. Csomósodást gátló anyag: kovasav.

Javasolt adag: naponta 1 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott maximális napi adagot.

  • Státusz
    ÚJ