Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Csomag DuoLife SZÉPSÉG

ÚJ
Csomag DuoLife SZÉPSÉG
115 250 Ft
Csomag DuoLife SZÉPSÉG
egy tökéletesen megalkotott termékegyüttes, amely támogatja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmusához. A működésük támogatása érdekében a Csomag megvásárlásától számított egy héten belül kapsz egy szakértők által készített kiegészítő készletet a következőkkel:

• az általános felhasználásra vonatkozó információ
• ajánlott fogyasztási előírás
• javasolt fogyasztási időpontok
• étrendi ajánlások és 7 napra szóló diéta
• egy sor tornagyakorlat
A diétát egy klinikai dietetikus és személyi tréner dolgozta ki. Részletes információt tartalmaz a megfelelő táplálkozásra és az ajánlott élelmiszerekre vonatkozóan. Ezen kívül egy egész hétre szóló vásárlási listával gazdagodott, és lehetővé teszi az egyéni kalóriaszükségletekhez való igazodást.

Hogy a tested úgy működjön, mint egy óramű.
A szépség és fiatalság megőrzése már az ókorban is kérdések elé állította a tudósokat és kutatókat. A régi kutatások képezik alapját annak a mai elgondolásnak is, hogy a megjelenésünk nagymértékben függ napi étrendtől. A vitaminhiány és a nyomelemhiányos étrend nagyon gyorsan visszatükröződik a külső megjelenésünk romlásában. Az utóbbi években nagy érdeklődést keltenek a bőröregedés és annak megelőzésével kapcsolatos módszerek. A kutatók figyelme a biológiai öregedés idejére irányult, amely azt jelenti, hogy az idő elteltével a szervezet reakcióképessége csökken a környezeti stresszhatásokkal szemben. Így a szervezetünk belső egyensúlya elvész és ennek eredményeképpen megjelenik a törékeny és száraz haj, a bőr szürkésedése és a körmök gyakoribb töredezettsége. A szervezetnek szüksége van belülről pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket. A szervezetünk ilyen igényét megfelelően teljesítik a DuoLife válogatott termékei, amelyek a Szépség Csomagban egységben táplálkozási kozmetikumokként fejtik ki hatásukat, javítva a szervezet működését, elősegítik a haj, bőr és körmök állagának javulását.

Biológiai óra SZÉPSÉG:

8:00 – 25 ml DuoLife Nappal étkezés előtt
8:30 – 2 kapszula ProDeacid Medical Formula és 25 ml DuoLife Kollagén
10:00 – 25 ml DuoLife Aloe Vera + 25 ml Vita C
14:00 – 5 ml RegenOil Folyékony Arany + 20 ml Duolife Chlorofil
19:00 – 25 ml DuoLife Éjjel étkezés előtt*

A csomag tartalma:

1db - Collagen (750 ml),
1db - Aloe Vera (750 ml),
1db - ProDeacid (60 kapszula),
1db - DuoLife Chlorofil (750 ml),
1db - Vita C (750 ml),
1db - DuoLife Day és Night (Day 750 ml + Night 750 ml),
1db - RegenOil Folyékony Arany (250 ml)

  • Státusz
    ÚJ