Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Start Csomag – Joghurt és Kefir oltókultúrákkal

Start Csomag – Joghurt és Kefir oltókultúrákkal
12 000 Ft

PP Joghurt vagy Pro-Pre Joghurt. Oltóanyag joghurt házi készítéséhez.
Az oltóanyag por formában található a tasakokban. 1 tasak, 1 liter tej beoltásához elegendő.
A PRO-PRE Joghurt különlegessége a következőkben rejlik:
a probiotikus baktériumtörzsek tulajdonságaik és összeférhetőségük szerinti gondos, tudományos alapon való összeválogatása
rendkívül magas csíraszám és aktivitás
minden hasznos probiotikus baktériumtörzset kiválóan tápláló és erősítő speciális prebiotikum keverék
lenyűgözően ízletes joghurt készíthető belőle
készítője maga döntheti el, hogy lágyabb, vagy karakteresebb íz világú és állagú joghurtot szeretne elkészíteni
a végeredmény stabil, kizárólag sikerélmény
A joghurt végső ízét és állagát a zsírtartalma és hőkezelésének módja befolyásolja, azonban az elvárt probiotikus hatás a boltban megvásárolható tejekből is megvalósul.
2-3 dl joghurt bőségesen fedezi a napi mennyiséget.
Az elkészített joghurt 15-20 napig is biztonsággal eltartható a hűtőszekrényben, miután savanyított tejtermékről van szó. Azonban, a baktériumok aktivitása 8-10 nap után már csökkenni kezd, ezért javasoljuk az elkészített joghurtot ezen időtartam alatt elfogyasztani!
A csomagban 3 tasak PRO-PRE Joghurt oltókultúra, 3 tasak PRO-PRE Kefir oltókultúra, 1db érlelő (TeFe Ház) található, a hozzá tartozó befőttesüveggel és 1db maghőmérő. Ezzel a szettel egyszerűen fogod a saját joghurtjaidat és kefirjeidet megalkotni.

3 tasak PRO-PRE Joghurt oltókultúra
3 tasak PRO-PRE Kefir oltókultúra
1 db érlelő (TeFe Ház)
1 db maghőmérő

Joghurt oltókultúra összetevők: Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)

Kefir oltókultúra összetevők: TMP tejfehérje-koncentrátum por (45%), Floracia™ (36%), galakto-oligoszacharid (18%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek és élesztő kultúrák: (Debaryomyces hansenii, Kluyveromyces marxianus subsp. marxianus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, streptococcus thermophilus; 1%)