Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

SZEM-FÜL

Fő kategória >SZEM-FÜL

  ERBAVITA - Feketeáfonya kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő tabletta 60 db
A fekete áfonya bogyói természetes forrásai az antocianidineknek, melyek a mikrocirkulációt és a
látási funkciókat erősítik. Javítja az éleslátást, különösen szürkületi vakság/farkasvakság esetén,
támogatja a retina normál működésének fenntartását.
A fekete áfonya antioxidáns antociánjai a szabad gyökök káros hatásaival szemben segítik a
hajszálerek egészségét és a vénák rugalmasságát, mely tulajdonságát visszeresedés, hajszáleresedés/
seprű... 
4 480 Ft
GERÁNI - Havasi kövirózsa csepp 20 ml
Fülgyulladásra, fülzúgásra, füldugulásra, illetve külsőleg májfoltok ellen használható.

"Fülfű, májfoltfű" 
1 995 Ft
SUN MOON FEKETEÁFONYA LUTEIN KAPSZULA

Mind a fekete áfonya, mind a lutein , hatásos szemvédelmi funkciót látnak el. A fekete áfonya növeli a szemben egyes enzimek aktivitását, 

a lutein pedig az éles látásért felel. E két összetevő hozzájárul a szem egészségének fenntartásához.

 Alkalmazási javaslat: Naponta 2-3X 1 kapszula szedése javasolt.

 
2 870 Ft
SUN MOON FEKETEÁFONYA Q10 KAPSZULA- 60 db

A Fekete áfonya kivonat és Q10 koenzim tartalmú étrend-kiegészítő kapszula amellett, hogy rendkívül gazdag, lassan felszívódó szénhidrátokban, így kitűnő kiegészítője lehet a diétának, magas antioxidáns taralmának köszönhetően hatékony védi a szervezetet az öregedés, valamint az időskori demencia ellen. A Q10 minden egyes sejtünkben megtalálható anyag, a sejtek energiával való ellátásáért felel. Elengedhetetlen a biokémiai és biológiai folyamatok zavartalan működéséhez. Erős antioxidáns, felgyorsítja, vagy jó irányba tereli a szervezetünkben lezajló folyamatokat, működésben tartja a sejtek energiaközpontjait. Hiánya következtében felborul a szervezet energiaháztartása, magas vérnyomás alakulhat ki és egyéb működési rendellenességek. Q10 fogyasztásával nő a szív munkavégző képessége, csökkenti a szívroham kockázatát, immunerősítő és öregedésgátló hatása van. 30-35 éves korig a szervezet maga állítja elő a szükséges mennyiséget, az öregedéssel párhuzamosan azonban csökken ennek a száma

 
2 870 Ft
VITAKING- Feketeáfonya kapszula -90 db

Kutatásokkal bizonyították, hogy a fekete áfonya hatóanyagai pozitív hatással vannak a szem egészségére és az érrendszer rendellenességeire.

A fekete áfonyában (bilberry) lévő vegyületek más flavonoidokhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságúak, melyek a sejteket és a sejtmembránt a szabad gyökök által okozott károsodások ellen védik. Legutóbbi kutatások alapján a fekete áfonya festékanyagai értékesebb elemekből állnak, mint a gyümölcshús. A fekete áfonya kék színét adó festékanyagban található antocianinok bioaktív tulajdonságúak, egészségmegőrző szerepet töltenek be.

Az antocianinok erős antioxidánsok anyagok, harcba szállnak a szabad gyökökkel. Alig fél csésze áfonyában annyi antioxidáns található, mint öt adag borsóban, brokkoliban, sárgarépában és almában.

Fekete áfonya antocianitjai ilyen pozitív hatással vannak a szervezetre:

  • Antioxidáns antocianinjai segítik a retina normál működésének fenntartását, valamint segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását.
  • Antocianinjai a szabadgyökök káros hatásával szemben segíthetik a hajszálerek egészségét, a vénák rugalmasságának fennmaradását.
  • Antocianinjai segíthetik a gyomor és a nyombél nyálkahártya épségének fenntartását.
 
3 300 Ft
VITAKING- Lutein és zeaxantin -20 mg 30 kapszula

Magas hatóanyagtartalom egy kapszulában

A Vitaking Lutein és zeaxantin terméke kapszulánként 20 mg Luteint és 1 mg zeaxantint tartalmaz.

lutein a szemben, a retinán található sárgafoltban nagy koncentrációban van jelen.  Az emberi szervezet nem tudja előállítani a luteint , ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk.

 

 
1 780 Ft