Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DuoLife Medical Formula ProImmuno®

ÚJ
DuoLife Medical Formula ProImmuno®
14 150 Ft
DuoLife Medical Formula ProImmuno® - az ellenállás új dimenziója

A DuoLife Medical Formula ProImmuno® egy olyan termék, amely gondosan válogatott természetes összetevőkből áll és ezáltal különleges összetétellel rendelkezik, ami megfelel a szinergia alapelveinek. Az összetevők izolált hatóanyagok formájában vagy nyersanyagok formájában kerülnek felhasználásra, amelyeket szabványosítottak a hatóanyag-tartalomra vonatkozóan. Ezért a kiegészítő értékes egészségre törekvő összetevőinek tartalma garantált és pontosan meghatározott. A magas és klinikailag bizonyított biohasznosulása gondoskodik a megfelelő felszívódásról, és így támogatja az immunrendszer, a légzőszervek és a szív-és érrendszer funkciót - különösen vírusos fertőzés esetén a betegség lezajlása nagymértékben függ az egészségi állapottól.
A felhasznált nyersanyagok működését számos esetben bizonyították tudományos publikációkban és klinikai kísérletekben. A tudományos tanulmányok fényében a DuoLife Medical Formula ProImmuno® közvetlen hatást gyakorolhat a testnek nyújtott támogatás során mikor az vírusos fertőzések és bakteriális fertőzések ellen harcol. A fertőzésekkel járó gyulladások elleni harcban is segíthetnek.

Javasolt adag: 1-2 kapszula naponta. Ne lépje túl a javasolt maximális napi bevitelt. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére (kiváltására). Az étkezés kiegyensúlyozott módja és az egészséges életmód alapvető fontosságú a test megfelelő működéséhez.

  • Státusz
    ÚJ