Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DuoLife Fiber

ÚJ
DuoLife Fiber
14 150 Ft

A DuoLife Fiber egy folyékony formájú étrend-kiegészítő, amely 4 forrásból származó oldott étrendi rost komplexumot, valamint szabadalmazott, márkázott növényi kivonat formulákat tartalmaz: a tápanyagok az emésztőrendszerből történő felszívódását támogató ASTRAGIN®-t, és a belek gyulladásos folyamatainak korlátozását támogató BOSWELLIN®*-t. A készítmény kiváló minőségű természetes nyersanyagokból lett összeállítva, és étrendi rostok gazdag forrását alkotja. Az étrend-kiegészítőben foglalt összetevők egészségtámogató hatását klinikai vizsgálatok igazolták.

Miért használjunk élelmi rostokat

Az étrendi rost (étkezési rost) nagyon fontos élelmezési szerepet lát el, annak ellenére, hogy nem kerül megemésztésre az emésztőcsatornában, és nem kerül felszívásra a vérkeringésbe. Ugyanakkor rendkívül pozitív hatást fejt ki számos emésztési és fiziológiai folyamatra az emberi szervezetben, és az úgy nevezett PREBIOTIKUMOK közé sorolják.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az ajánlott napi élelmi rost fogyasztás felnőtt személyeknél 20–40 g-ot kellene kitegyen1. Az Élelmiszer- és Élelmezési Intézet Lengyelország tekintetében napi 30–35 g-os normát jelölt meg felnőtt személyek számára. A napi fogyasztás egy másik mutatója 14 g rostot ajánl 1000 kcal-nként az étrendben naponta. Eközben Lengyelországban 2016-ban a napi átlagos rostbevitel mindössze 15,4 g volt fejenként2. A tudományos megfigyelések azt mutatják, hogy a nagyobb mennyiségű (akár 30–40 g/d) élelmi rostot fogyasztó társadalmakra kisebb arányban jellemzőek az emésztési, keringési és immunrendszer-gondok és az ezekhez kapcsolódó egészségügyi problémák.
A DuoLife Fiber étrend-kiegészítő támogató étrendi elemként történő használatra ajánlott az alábbiak esetében:

olyan személyeknél, akik napi szinten támogatni kívánják emésztőrendszerük megfelelő működését és az emésztési folyamatokat;
olyan személyeknél, akik szeretnék támogatni a tápláló összetevők megfelelő felszívódását az emésztőrendszerükből;
a természetes bél mikroflóra rendellenességeiből eredő, vagy gyulladásos hátterű gyomor- és bélrendszeri problémákkal küzdő személyeknél;
székrekedéssel és lelassult bélműködés miatti problémákkal küzdő személyeknél;
a helyes testtömegre odafigyelő személyeknél, köszönhetően a termék a fogyási folyamatot támogató, az étvágy csökkentését elősegítő és elhúzódó jóllakottság-érzetet adó hatásának;
ún. LOW FODMAP diétát tartó személyeknél;
olyan személyeknél, akiknek fontos a vér megfelelő glükóz- és koleszterinszintjének fenntartása;
olyan személyeknél, akik szeretnék támogatni véredényeik optimális kondícióját és a megfelelő vérnyomást;
olyan személyeknél, akik szeretnék támogatni szervezetük megtisztulását a felgyülemlett méreganyagoktól és az antioxidációs
Összetevők: almalé, almareszelék, citrom gyümölcslé sűrített léből, SUNFIBER®** – indiai guarbabból (Cyamopsis tetragonolobus) készült szabadalmazott oldódó rost formula (galaktomannán-rost), FIBREGUM*** –akácia-rostból készült szabadalmazott oldódó rost-formula, yuzu gyümölcslé (Citrus junos), citrusfélék gyümölcseiből kivont pektin, BOSWELLIN®* – szabadalmazott indiai tömjénfa (Boswellia serrata) kivonat formula 10:1, 30% boswelinsav-tartalomra standardizálva, ördögnyelv (Amorphophallus konjac) kivonat 95% glukomannán-tartalomra standardizálva, ASTRAGIN® – szabadalmazott álginszeng (Panax notoginseng) és kínai csüdfű (Astragalus membranaceus) kivonat formula.
18 év feletti felnőttek: 50 ml naponta étkezés közben. Ajánlott egy pohár vízzel vagy más itallal leöblíteni. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni. A terméket mindig megfelelő mennyiségű folyadékkal kell bevenni, mivel az elégtelen folyadékbevitel székrekedést okozhat.

Gyógyszerek beszedése és a rost-adag elfogyasztása közt SZÜNETET szükséges tartani, mivel a rostban gazdag étkezés csökkentheti a gyógyszerek felszívódását az emésztőrendszerből.

A gyógyszereket ajánlatos 1 órával a rost fogyasztása előtt, vagy legalább 2 órával utána bevenni.
  • Státusz
    ÚJ