Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DuoLife Fiber Powder 20 x 10g

ÚJ
DuoLife Fiber Powder 20 x 10g
18 500 Ft
A DuoLife Fiber Powder egy étrend-kiegészítő, 4 forrásból származó oldódó rost-komplexumot (márkázott összetevők alakjában) valamint szabadalmazott, márkázott, Saccharomyces cerevisiae élesztőből készült nukleotid-formulákat tartalmazó tasakok formájában. A készítmény kiváló minőségű természetes nyersanyagokból lett összeállítva, és étrendi rostok igen gazdag forrását alkotja. Az étrend-kiegészítőben foglalt összetevők egészségtámogató hatását klinikai vizsgálatok igazolták.
A csomagolás 20 tasakot tartalmaz.
Miért használjunk élelmi rostokat?

Az étrendi rost (étkezési rost) nagyon fontos élelmezési szerepet lát el, annak ellenére, hogy nem kerül megemésztésre az emésztőcsatornában, és nem kerül felszívásra a vérkeringésbe. Rendkívül pozitív hatást fejt ki számos emésztési és fiziológiai folyamatra az emberi szervezetben, és az úgy nevezett PREBIOTIKUMOK közé sorolják.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az ajánlott napi élelmi rost fogyasztás felnőtt személyeknél 20–40 g-ot kellene kitegyen1. Az Élelmiszer- és Élelmezési Intézet Lengyelország tekintetében napi 30–35 g-os normát jelölt meg felnőtt személyek számára. A napi fogyasztás egy másik mutatója 14 g rostot ajánl 1000 kcal-nként az étrendben naponta. Eközben Lengyelországban 2016-ban a napi átlagos rostbevitel mindössze 15,4 g volt fejenként2. Tudományos megfigyelések azt mutatják, hogy a nagyobb mennyiségű élelmi rostot (akár 30-40 g/nap) fogyasztó népességben alacsonyabb az emésztési, keringési és immunrendszeri, valamint az ehhez kapcsolódó egészségügyi problémák aránya.
A DuoLife Fiber étrend-kiegészítő támogató étrendi elemként történő használatra ajánlott az alábbiak esetében:

olyan személyeknél, akik napi szinten támogatni kívánják emésztőrendszerük megfelelő működését és az emésztési folyamatokat;
székrekedéssel és lelassult bélműködés miatti problémákkal küzdő személyeknél;
a természetes bél mikroflóra rendellenességeiből eredő gyomor- és bélrendszeri problémákkal küzdő személyeknél;
a vastagbél optimális kondíciójáról gondoskodó személyeknél;
ún. LOW FODMAP diétát tartó személyeknél;
a helyes testtömegre odafigyelő személyeknél - támogatja a fogyási folyamatot, segít csökkenteni az étvágyat és hosszan tartó jóllakottság-érzetet nyújt;
túlsúly-problémákkal küzdő személyeknél, akik szeretnék támogatni a zsírszövet csökkentését;
olyan személyeknél, akiknek fontos a vér megfelelő glükóz- és koleszterinszintjének fenntartása;
olyan személyeknél, akik szeretnék támogatni véredényeik optimális kondícióját és a megfelelő vérnyomást;
az immunrendszer működését támogatni kívánó személyeknél;
olyan személyeknél, akik szeretnék támogatni szervezetük megtisztulását a felgyülemlett méreganyagoktól;
az epehólyag megfelelő működését támogatni kívánó személyeknél;
gyomorégési problémával küzdő személyeknél;
olyan személyeknél, akik támogatni szeretnék az ásványi összetevők optimális felszívódását a belekből;
az optimális antioxidációs folyamatokat támogatni kívánó személyeknél.
Összetétel: NUTRIOSE®* - oldható kukoricarost szabadalmaztatott formulája, SUNFIBER®**- indiai guar bab (Cyamopsis tetragonolobus) (galaktomannán rost) oldható rostjának szabadalmaztatott formulája, INAVEA® BAOBAB ACACIA*** - oldható étkezési rostok szabadalmaztatott formulája szerves baobab gyümölcs (Adansonia digitata) pép és szerves akácia (Acacia Seyal) gumi keverékének formájában, IMMUNEL®*** - Saccharomyces cerevisiae élesztők szabadalmazott formulája 60% nukleotid-tartalomra standardizálva.
Felnőttek és 12 évnél idősebb gyermekek: Szórjon naponta 1-2 tasakot ételbe vagy italba, és jól keverje össze. Közvetlenül az elkészítés után fogyassza el. Ajánlott egy pohár vízzel vagy más itallal leöblíteni. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni.

6-12 éves gyermekek, valamint terhes és szoptató nők: A termék használata előzetes orvosi konzultáció után lehetséges. Napi 1/4-1 tasak fogyasztása javasolt, a fogyasztó személy korától és az orvos ajánlásaitól függően.

A termék nem alkalmas 6 évnél fiatalabb gyermekek számára.

A terméket mindig megfelelő mennyiségű folyadékkal kell bevenni, mivel az elégtelen folyadékbevitel székrekedést okozhat.

Gyógyszerek beszedése és a rost-adag elfogyasztása közt SZÜNETET szükséges tartani, mivel a rostban gazdag étkezés csökkentheti a gyógyszerek felszívódását az emésztőrendszerből.

A gyógyszereket ajánlatos 1 órával a rost fogyasztása előtt, vagy legalább 2 órával utána bevenni.

A termék felhasználható például levesek vagy szószok és pékáruk sűrítésére.
  • Státusz
    ÚJ