Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Purex Phase III csomag

Purex Phase III csomag
26 390 Ft

Az érrendszer jó állapota egészségünk, szellemi frissességünk, közérzetünk és minőségi életkilátásunk záloga. Ennek megőrzése érdekében kiemelkedően fontos a keringési betegségek megelőzése. 
 

A program 4 termékből áll:

1.  FLOWNORM kapszula (90 db/doboz)
2.  LECITIN-KOMBI lágyzselatin kapszula (90 db/doboz)
3.  CORDIA Q-10 kapszula (30 db/doboz)
4.  O-MEGA-3 lágyzselatin kapszula (60 db/doboz)

 

 

Purex Phase 3 Flownorm kapszula*  

Kód: B 336-2  90 db

A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okokra (pl. nem megfelelő táplálkozás, mozgáshiány) vezethető vissza, de egyes esetekben öröklött hajlam is közrejátszat a betegségek kialakulásában. 

Flownorm kapszula fő hatóanyaga egy speciális szőlőmag kivonat, mely nagy mennyiségben tartalmaz ún. polifenolokat (rezveratrol). Másik hatóanyaga a gránátalma-kivonat, melyben egy erős antioxidáns hatású vegyület, az ellag-sav található. 

A termék tartalmaz még C-vitamint és E-vitamint.

 

A termékben található C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, továbbá fokozza a vas felszívódását. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

 

Purex Phase 3 Lecitin-kombi lágyzselatin kapszula* 

Kód: B 337-2     90 db

lecitin egy természetes, zsírszerű anyag, a sejtfal fontos építőeleme. A lecitin a kolin természetes forrása. A kolin részt vesz a normál homocisztein- anyagcserében. (Az emelkedett homocisztein szint jelentősen megnöveli a kardiovaszkuláris és cerebrovaszkuláris betegségek kockázatát.) 

A kolin részt vesz a normál zsíranyagcserében, továbbá hozzájárul a normál májműködés fenntartásához. A termék tartalmaz még búzacsíra olajat és Coenzim Q10-et.

 

 

Purex Phase 3 Cordia Q-10 kapszula*
Kód: B 339-2     30 db

CORDIA Q10 kapszula legfontosabb hatóanyaga a Coenzim Q-10, amely egy olajban oldódó, vitaminszerű anyag. 

Ez a vegyület részt vesz az aerob sejtlégzésben, mely központi szerepet játszik a szervezet energiatermelésében. 

Szervezetünk Coenzim Q-10 szintje korunk előrehaladásával csökken, ezért ha ezt kívülről pótoljuk, fenntarthatjuk az energiatermelő folyamatok hatékony működését. A megfelelő Coenzim Q-10 adagolás előnyös hatást fejthet ki a keringési rendszerre (szív, erek állapotára). 

 

A Coenzym Q-10 azokban a szervekben a legmagasabb, amelyeknek a legnagyobb az energiaigénye, mint például a szív, máj és vese.

 

A Cordia Q-10 kapszula egyéb aktív komponensei (E-vitamin, béta-karotin, szelén, C-vitamin) erős természetes antioxidánsok, melyek megvédik szervezetünket a működése során folyamatosan keletkező ún.  „szabad gyökök”  kártételével szemben.

 

A Magyar Kardiológusok Társasága hivatalosan is javasolja a coenzim Q10 fogyasztását.

 

Purex Phase 3 O-Mega-3 kapszula* 
Kód: B 338-2  60 db

Tudnunk kell, hogy szervezetünknek szüksége van zsírokra, zsírsavakra. Ezek egy része az érelmeszesedés szempontjából gátló, mások pedig fokozó hatásúak. Az omega-3 zsírsav fő hatása, hogy a káros/hasznos arányt pozitívan befolyásolja. 

A termék  nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, EPA-t és DHA-t, amelyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. (A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.) Az O-mega-3 kapszula napi javasolt adagjában 270 mg EPA és 180 mg DHA található.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: 

A PUREX PHASE 3 Programot egy hónapon keresztül kell folytatni, normál esetben évente legalább 2 alkalommal (A PUREX PHASE 1-hez és PHASE 2-höz kapcsolva). 


EGYÉB INFORMÁCIÓK: 


A PUREX PHASE 3
 PROGRAM TERMÉKEI KÜLÖN-KÜLÖN IS KAPHATÓAK!