Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


LAZIZAL® Rich Advanced Face Lifting Serum 10ml

-22%
ÚJ
LAZIZAL® Rich Advanced Face Lifting Serum 10ml
25 500 Ft
Akció: 19 900 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!

A LAZIZAL® Rich Advanced Face Lifting Serum egy a természet ihlette formulával történő ápolást jelent. Az arc-, nyak- és dekoltázsbőr szükségleteit szem előtt tartva készült. A kollagén, egy ötféle hialuronsavból álló keverék, valamint egy speciálisan kiválasztott, peptid-szerkezetű aktív vegyület összekapcsolása optimális hidratálást biztosít, és csökkenti a ráncok láthatóságát.

Mit szeretne látni egy érett nő, ha a tükörbe néz? Szépséget, nőiességet, erőt? Vagy talán mindezeket a tulajdonságokat együtt?

A szépségnek számos dimenziója van, amelyek közül az egyik Te vagy. A LAZIZAL® márka gondoskodik rólad, a bőrödről és a szépségedről.

Mit gondolsz, mennyi időre van szükség, hogy megérezd és meglásd saját bőrödön a ráncellenes termék hatásának eredményét?

30 másodperc, 30 perc, 30 nap. Csak ennyi idő kell, hogy meglássuk a LAZIZAL® termékek hatásának eredményét, amelyek segítenek helyreállítani az idővel elveszített szépséget.

A LAZIZAL® szó egy palindrom – egy jobbról balra és balról jobbra olvasva azonos hangzású szó. A palindrómáknak már az ókorban varázslatos jelentőséget tulajdonítottak. Úgy tartották, hogy a segítségükkel kifejezhető az, ami látszólag kifejezhetetlen. Nemcsak a márka neve varázslatos, hanem az is, amit rejt.

98,5%-ban természetes termék.

A LAZIZAL® Rich Advanced Face Lifting Serum hatóanyagok egy magas természetességű receptúra keretében megvalósuló ötvözete.

Az eredmények már 30 másodperc után láthatóak.

A LAZIZAL® Rich Advanced Face Lifting Serum esetében az első eredmények már 30 másodpercen belül láthatók. A termék redukálja a szemek alatti árnyakat és csökkenti a ráncok láthatóságát. Kisimítja és kifényesíti a bőrt. A formula aktív ránctalanító hatású összetevőkben gazdag. Mindössze 30 másodpercen belül látható a lifting hatás - érezhetően feszesedik a bőr.

Product for mature women

Érett nőknek szánt termék. Az érett bőr száraz és vitalitását vesztett lehet. Kezdi elveszíteni ruganyosságát és fényét. Az állapotát javító ápolást igényel.

Anti-Aging Clinical Effects

A mindennapos Anti-Aging ápolás nemcsak az arcon, a nyakon és a dekoltázson kifejtett ránctalanító hatás révén javítja a bőr állapotát, hanem hidratál is, és csökkenti a ráncok láthatóságát, helyreállítva a bőr természetes fényét.

Safe and hygienic

A termék higiénikus használata véd a mikroorganizmusok lehetséges elszaporodásával szemben a szérum anyagában, és garantálja a biztonságot bőrünk számára a használat során.

LAZIZAL® Rich Advanced Face Lifting Serum egy a természet ihlette ápolás. Az arc-, nyak- és dekoltázsbőr szükségleteit szem előtt tartva készült. Kollagén, egy speciálisan kiválasztott peptid-szerkezetű aktív vegyület és a hialuronsav öt, különböző részecsketömegű formája keverékének összekapcsolása, amelyek a bőr különböző rétegeiben fejtik ki hatásukat. Az így megválogatott összetevők optimális hidratálást biztosítanak és megelőzik a ráncképződést.

  • Státusz
    ÚJ