Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


ZinoGene-+ 30 gr, 30 tabletta

ZinoGene-+ 30 gr, 30 tabletta
25 500 Ft

TAVASZI MÉREGTELENÍTÉSHEZ ZINOGENE+
A ZinoGene+ az étrend-kiegészítők világának legújabb, élvonalbeli innovációja. Ez a tudományos áttörés egy fukoidánokból (algából kivont természetes poliszacharidokból), polifenolokból, C-vitaminból és cinkből álló összetett formula, amely támogatja a DNS-szintézist és a sejtosztódást. A rendellenes működésű sejtek felhalmozódása és a regenerációs képesség gyengülése az öregedés elválaszthatatlan jellemzői. Ételeink tápanyagtartalma befolyásolja, hogy mindez milyen sebességgel zajlik le. A ZinoGene+ kifejlesztésére emiatt került sor.
Tartalom: 30 gramm, 30 tabletta

 

CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ INNOVÁCIÓ, AMELY TÁMOGATJA A KÖVETKEZŐKET:
DNS-szintézis
Sejtosztódás
Védelem az oxidatív stressz ellen
TELJESEN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK A HATÉKONY BIOHASZNOSULÁS ÉRDEKÉBEN:
Kurkumin kurkumából
Kvercetin japánakácból és hagymából
Fukoidánok algából
Fizetin eperből
Piperin feketeborsból

 

TÁPANYAG INFORMÁCIÓK:

Fogyasztási mennyiség: 1 tabletta.
Adagonként:
Kurkumakivonat (kurkumin) 200 mg
ebből kurkuminoidok összesen 170 mg
Kvercetin 125 mg
Fukoidán 125 mg
Fizetin 25 mg
Piperin 1,25 mg
C-vitamin 12 mg (15%)*
Cink 1,5 mg (15%)*
*RV = referenciaérték
Norwegian Formulation. Származási ország: Norvégia.
AJÁNLOTT NAPI ADAG:

Felnőttek: Vegyen be naponta 1 tablettát. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást.


ÖSSZETEVŐK: Tömegnövelő szer (szorbitol), kurkumin kivonat (Curcuma longa)*, kvercetin keverék (japánakácból (Sophora japonica)*, hagymakivonatból (Allium cepa)* és Quercefit™ foszfolipid komplexből (Sophora japonica)), fukoidán wakame kivonat (Undaria Pinnatifida)*, C-vitamin acerola-kivonatból (Malpighia glabra)*, fizetinek keveréke (cserszömörce-kivonatból (Cotinus coggygria)* és eperkivonat (Fragaria ananassa Duchesne))*,csomósodásgátlók (sztearinsav, rizskoncentrátum, előzselatinizált keményítő kukoricából), cink (cink-biszglicinát-kelát)*, feketebors kivonat Bioperin® formájában (Piper nigrum)*. *Nem EU eredetű.
FIGYELMEZTETÉS: Ha várandós, kérjük, beszéljen kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a kiegészítőt.
TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Gyermekektől
elzárva tartandó!
KURKUMAKIVONAT (KURKUMIN)
Világossárga színével a kurkumin a ZinoGene+ formula sarokköve. A gyömbérek családjának tagjaként a kurkumint a Curcuma longa fajokba tartozó növények termelik. A kurkumint Indiában már több ezer éve használják fűszerként és ájurvédikus hagyományaik részeként. Napjainkban világszerte széles körben használják étrend-kiegészítőkben, kozmetikumokban, ételízesítőkben és ételszínezékekben.
A piacon számos különböző kurkuminkivonat található, de a biohasznosulásuk tekintetében jelentős eltérések vannak, és így sokban különböznek, amikor arról van szó, hogy az összetevők mekkora része vált ki aktív hatást. A kurkuminkivonatot, amely a termékeinkbe kerül, nagyon gondosan válogatjuk össze, így akurkuminoidok teljes spektrumát tartalmazza. A világ biológiailag leginkább hasznosuló kurkuminját, a HydroCurc® globális díjnyertes összetevőt választottuk. Ez jobb felszívódást, és ezáltal jobb hatékonyságot és funkcionalitást jelent.
KVERCETIN
A kvercetin egy természetes pigment, amely számos gyümölcsben, zöldségben és gabonafélében megtalálható. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és a polifenolok flavonoidoknak nevezett alcsoportjába tartozik. Becslések szerint az átlagember naponta 10–100 mg-ot fogyaszt belőle olyan ételforrásokon keresztül, mint a hagyma, alma, kapribogyó, bogyós gyümölcsök, brokkoli, citrusfélék, cseresznye, kávé, szőlő, zöld tea és vörösbor. Fontos megjegyezni, hogy az élelmiszerekben lévő kvercetin mennyisége függhet az étel termelésének körülményeitől. Ezért a biohasznosulás és a funkcionalitás optimalizálása érdekében a kvercetin saját szabadalmazott keverékét készítettük el három különböző összetevő felhasználásával, amely két különböző növényi forrásból származik: japánakác és hagyma. Mint mindig összetevőink minősége ugyanolyan fontos, mint a mennyiségük, és ez továbbra is elsődleges fontosságú számunkra, amikor azon kvercetinforrásokról van szó, amelyeket ehhez a formulához kiválasztottunk. 

FUKOIDÁNOK
A barna alga egy fukoidán nevű elemet tartalmaz. A tengeri algából származó fukoidánok tapadásmentes vegyületek (gondoljon rájuk a teflon biológiai megfelelőjeként). Különböző barna algákban, az alganövény sejtfalában találhatók, védve őket a külső stressztől. A fukoidánok tápértéke nem jelent újdonságot. A fukoidán tartalmú tengeri algát ősi hagyományokban több ezer éve használják.
A használatáról szóló legkorábbi bizonyítékok i.e. 12000-re nyúlnak vissza, a chilei Monte Verde-i régészeti ásatásokon ekkorra datálva fedezték fel a használatuk bizonyítékát. Ma a fukoidánokat magas tápértékű összetevőkként építik be a táplálék-kiegészítőkbe. Tudjuk, hogy a minőség és az ár jelentősen
eltér a különböző beszállítók között, ezért úgy döntöttünk, hogy a ZinoGene+ termékünkben exkluzív fukoidán összetevőt alkalmazunk.
FIZETIN
A számos növényben színezőanyagaként szolgáló fizetin a polifenolok flavonoid csoportjába tartozik. A ZinoGene+ termékben saját szabadalmaztatott fizetinkeveréket készítettünk cserszömörcekivonatból és eperkivonatból. Ez a bioflavinoid antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és bár számos gyümölcsben és zöldségben megtalálható, mint például az eper, alma, datolyaszilva, szőlő, hagyma, kiwi és kelkáposzta, a koncentrációja alacsony. A különböző zöldségforrásokból származó fizetin átlagos napi beviteli mennyisége körülbelül 0,4 mg. Összehasonlításképpen, csak 1 ZinoGene+ tablettában 25 mg található.
PIPERIN
A feketebors világszerte az egyik leggyakrabban használt fűszer, amelyet a borsszemeknek, a Piper nigrum termésének megőrlésével készítenek. A feketebors azonban nem csupán a konyha nélkülözhetetlen kelléke, hanem „fűszerek királyának” is tartják, és több ezer éve használják ősi ájurvédikus hagyományokban, mivel magas koncentrációban tartalmaz hatékony antioxidáns hatású vegyületeket, melyek neve piperin. A növényből akkor vonják ki a piperint, amikor a bogyók színe zöldről pirosra változik, az érési fázis során. A betakarítás időzítése létfontosságú szempont a piperin antioxidáns profilja csúcsának elcsípéséhez. A ZinoGene+ termékben a BioPerine® szabadalmaztatott kivonatot használjuk, amely legalább 95%-os piperint tartalmaz, és biológiailag kiválóan hasznosuló hatáserősítőként szolgál több mint 20 éve.